Доган напуснал Росенец на задната седалка на Рамадан Аталай

Валерия Велева твърди, че още снощи секретарка е пуснала депутати в ЦИК
2 сеп 2024 09:17, Нели Христова
122
Доган напуснал Росенец на задната седалка на Рамадан Аталай
Снимка: БГНЕС

Вкарването на хора в ЦИК е абсолютно незаконно. ЦИК е стратегически обект под закрилата на НСО и МВР. Секретарката на ЦИК Севинч Солакова е вкарала четирима депутати на ДПС-Доган в следобедните часове вчера. Това заяви Валерия Велева в ефира на БНТ.

Те са се настанили на масата. Ако те са прекарали нощта там и когато официално отворят вратите и те са там - трябва да бъдат изведени. Когато се отворят вратите трябва да видим дали има депутати на ДПС-Доган. Битката в ДПС е брутална, нарушава се закона, посочи Велева.

Велева заяви, че Доган е напуснал "Росенец" на задната седелка на колата на Рамадан Аталай. "Трябва да наблюдаваме какво ще се случи с Доган. Ако не застане начело на ДПС-Доган, то угасва", добави още тя.

Велева каза още, че областният съвет на Кърджали е изключил знакови лица - кметовете на Кърджали, Джебел и Черноочене.

По думите ѝ битката е за марката ДПС. "Това ще бъде сезонът на отстрелване на лидери. Ще падат маските. Ще бъде сезонът на въргалянето в прахта на много личности. В тази битка няма да има добри и лоши - всички са лоши. Ще видим докъде сме стигнали като общество", каза още тя.

Битката е коя от двата страни ще успее да регистрира листата си. ЦИК ще се изправи пред нещо интересно - да решат кое от двете крила е легитимно. В тази битка са хвърлени всички средства. Знаехме, че ще се стигне до подобен казус, няма да има смяна на председател до изборите. Сега е интересно как ще бъде решен, коментира Христо Панчугов.

По думите му в две от сериозните партии от прехода, ДПС и БСП, има сериозен проблем в регистрацията.

Как ще завърши този сериал е интересен казус от гледна точка на установяване на първоизточника. Вътре се дели нещо друго, което е сложно за делене. Този домашен скандал покрива доста сериозни корпоративни практики, които касаят върховенството на закона. Сезирането на прокуратурата за един от двамата е странен ход смята Панчугов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от Избори 2024
Жандармерия застана пред входа на ЦИК, помолиха ДПС-тата да го освободят
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ТАКА Е В ЖИВОТА...КОГАТО ИСКАШ ВСИЧКО, ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА НЕ ПОЛУЧИШ НИЩО!ПРЕДПОЛАГАМ ДРУГАРЯ АГЕНТ И ФИЛОСОФ НА ДС ДОГАН ГО ЗНАЕ!
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сокола се оказа пуйка.....свинското съсипа турското
68
1
 
12
 
! Отговори
Копейко преди 2 седмици
Не ми се мисли, какво друго са правили на задната седалка...
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имам един свободен гараж.Само споменавам,ако няма къде да живее Сокола,Великия философ,почетния доктор,раздаващия парчета баници,въртящия на пръста си цяла държава 30 години.
66
1
 
6
 
! Отговори
Джугансарай преди 2 седмици
Изпълняващия длъжността главен прокурор Жирафоф, защо още не ги е пуснал за национално издирване и не е издал европейска заповед за арест? НСО-то ще ги изтърват.
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ами така ще е и по страшно ще става,защото СВИНЕТЕ СА МНОГО, А КОРИТОТО С ЛАПАЧКАТА Е ЕДНО И ТО Е ВЕЧЕ ПОЛУПРАЗНО. Да се трепят.....
64
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде са избегали у Турция ли :)))
63
0
 
25
 
! Отговори
НЕУТРАЛЕН преди 2 седмици
Митът за Доган се оказа фалшив: "създател" на ДПС, "доктор" по философия, "най-големият" стратег в политиката... Видяхте накрая оттеглянето му като ... из ***. По-важното обаче е друго: как работи пропагандата на медиите и как всички тези качества се лепят на човек, който не може да говори свързано. И на никого това не прави впечатление - всички повтаряха сякаш будистка мантра за стратегия на републиката. Това обяснява 1) нивото ни като народ и 2) защо се наливат пари за медийно облъчване.
62
1
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
най-големите крадци първи за регистрация-голям живот, каква фалшива система - западен модел
61
0
 
12
 
! Отговори
Нело 59 -ти преди 2 седмици
До АнонименЯ да те питам, шофьорите от НСО частни ли са? Всичките им пациенти се возят на задните седалки! Мале, майко!
60
4
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 2 седмици
ДПС - Ново Начало звучи доста притеснително. 30 години мафиотизира държавата,изсякоха горите и се капсулирана в смесените региони ,като там вече никой не говори на български. Сега да очакваме още нови 30 години да дерибействат.
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЗА КАКВО СА НИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПАРИ,ЩОМ ПРИЯТЕЛИ НЯМАМЕ ВЕЧЕ!
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
до 54, на задната седалка се возят тези, които имат частни шофьори
57
3
 
15
 
! Отговори
Нело преди 2 седмици
Коя е тая задна седалка на Рамазан?Боже, мили?
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много романтично. Пхахаха
55
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
избягал като крадец, на стари години докъде стигна, поне синът му да беше го извел, синът му не работи, никога не е работел, ще се наложи доган да ги издържа с пенсията си, сигурно е таванът - 3500 лева, всичко това защото отказа да подкрепи правителството на борисов, само осъденият за корупция пеевски открито го подкрепя, да се замисли борисов, дори затворът е по-добро от американските санкции
54
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не е било но задната седалка,а на задната гумаИ не е бил Аталай,а Шиши.И не го е возил,а го е лашкал....Джуките са му се напукали на С опола...
53
3
 
10
 
! Отговори
Пишман преди 2 седмици
Репортери! А ако беше на предната седалка, какво щеше да се промени? нямаше да излезе ли? Ама друго си е, да си на задната седалка! Той и Пеевски се вози на задната седалка? Нещо за това?
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
и как ще ги вкара като там има охрана от НСО и МВР, Доган иска подкрепа, а незаконните им действия продължава, едните се регистрирали електронно, а другите направо нахлули в ЦИК
51
5
 
12
 
! Отговори
3 преди 2 седмици
Toй u Huku ucka ga nътyвa!