Доган се връща в оперативната политика, ще е в листите за изборите

Искаме да дадем глас на гражданското общество, коментира Валентин Тончев
4 сеп 2024 08:53, Елка Василева
160
Доган се връща в оперативната политика, ще е в листите за изборите
Снимка: архив, БГНЕС

„Ахмед Доган се връща в оперативната политика. Най-вероятно ще е в листите на „Движението за права и свободи“, каза пред bTV Валентин Тончев от крилото на Ахмед Доган в ДПС.

Той беше упълномощен да регистрира партията за изборите.

Още по темата
„Водим разговори. Една от причините, поради която Делян Пеевски беше освободен от ДПС, беше, че не се водеха разговори, колективните органи не заседаваха. Сега заседаваме, коментираме по региони и редим листи“, посочи той.

„Това, което се случи преди два дни, беше удар срещу демокрацията. ЦИК трябва да е независим орган, който трябва да обезпечи провеждането на честни и прозрачни избори. По най-мутренския начин депутати на Делян Пеевски блокираха членовете на ЦИК да заемат работните си места“, коментира Тончев.

Представителят на ДПС-Доган обясни, че те са били в сградата на ЦИК още от предния ден, тъй като са се регистрирали за частичните мести избори.

„Излязохме и чакахме до другата сутрин. Всички вие видяхте как ЦИК не отвори вратите. Защо? Защото ние щяхме да регистрираме партията. Сега има две коалиции на ДПС. В тази на Делян Пеевски са отцепниците от „Възраждане“. Тази партия се представя като „патриоти за православна държава“. Тези ли ще представляват българските мюсюлмани?“, каза още Тончев.

„Български глас“, коалиционният партньор на Делян Пеевски, настоява ловните дружинки в граничните райони със Северна Македония да се превърнат в чети. Другият коалиционен партньор участва на местни избори с ВМРО, АТАКА и „Воля“, допълни той.

„Земеделски народен съюз“ има фокус върху земеделската политика, върху малките населени места и българските села, които са ядрото на ДПС. Затова са наш коалиционен партньор. Ако е казал, че сме съсипали българското земеделие, сега има възможност да предложи качествено законодателство и да подобрим земеделската политика. Събра ни това, че партия СБОР – „Справедлива България обединени родолюбци“ е сбор от неправителствени организации. Искаме да дадем глас на гражданското общество“, коментира депутатът, близък до Ахмед Доган.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Избори 2024
Илков: Месец преди изборния ден ще има спецакции
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Отивате на политическото бунище!Сега предполагам ,че ще пада здраво купуване на гласове по махалите и онези простите в югозапада които мучат като животни и не могат да свържат две изречения!
41
1
 
5
 
! Отговори
КуКлус преди 2 седмици
Така и не разбра простолюдието ...че колкото по малка избирателна активност.....толкова повече печели Герб и ДПС ! Ходи му обеснявай че за бай Петко гласували 100 души за бай Иван 80 ....зад бай Петко стои корав купен електорат ....зад бай Иван честни избиратели .....колкото по малко се отказва обикновения избирател ...толкова на бай Иван ще му падат процентите а купените на бай ти Петко ще си стоят така и % ще се увеличава !
40
9
 
2
 
! Отговори
Мечи чал преди 2 седмици
Прасче Пеевский е бита, ама злобна карта. Колкото по бързо го разберат толкова по добре.
39
0
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 2 седмици
В момента и от доста време насам най -известният човек в България е Делян Пеевски .....както преди беше Бойо .....пък достатъчно е да натякваш едно име на даден човек....за да те управлява един ден ! Това ще е края ....
38
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски ще му разкаже играта на дъртия ром
37
0
 
9
 
! Отговори
Келеш преди 2 седмици
Е да де,ако му излязат кирливите ризи като доносник ще бъде линчуван от протестиращите.
36
3
 
13
 
! Отговори
ъъъ преди 2 седмици
Доган е бита карта Колкото по бързо го разберат толкова по добре
35
0
 
17
 
! Отговори
Кривондел преди 2 седмици
Господинът пита кой ще представлява българските мюсюлмани. ДПС религиозна партия ли е, че да има подобни претенции...
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ГРУПА БЕЗДЕЛНИЦИ ОКУПИРАХА ВХОДА НА ЦИК...САМО РОМСКИЯТ ОРКЕСТЪР ЛИПСВАШЕ И ЧАЛГА ГО ДУПКА!!!
33
0
 
14
 
! Отговори
Ихтиманчанин преди 2 седмици
Сбъркали сте. Това на снимката не е Валентин Бончев, а мъжът/жената на Илхан Кючуков.
32
2
 
5
 
! Отговори
съспенс преди 2 седмици
някой да видя Слафчу в НС- не, но получаваше заплата- така ще бъде и с ДОН ДОАН!
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
депесе фалира няма пари вече трябва да попитат Гришата Ганчев да им обясни как да направят тирето и числото.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В това НС квесторите ще се чудят какво да правят с Тошиту, Слафчу и Доан- лигата на пияните и спящите!
29
2
 
12
 
! Отговори
Ако беше истински преди 2 седмици
мюсюлманин Ахмед Доган би останал да се бори за т.н. си сараи, но той се скри като Заю Баю Страхливеца! Български Мохамедани (с гл. Буква) това са вашите хора, които ще ви защитават! Така ли е! Пъзльовци са това! Съединете се с българите да си оправим държавата и оставете тези разделители на вярата! Видяхте ги колко бързо се изнесоха и ви изоставиха! В обединението е силата! Не вярвайте на турските разединители, които ви оставят бедни, за да ви купят на изборите - вие сте българи преди всичко!
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС има почитен прецедател, не лидер. Не бъркай конците.
27
2
 
5
 
! Отговори
нострадамус преди 2 седмици
догат е един болен паралюбец.
26
1
 
7
 
! Отговори
ароматния пръч преди 2 седмици
Още нямат регистрация,какви листи?Листи се внасят след решение за регистрация за участие,което каквото и да е ще стигне до съда,тъй като една партия може да участва само в една коалиция - чл.127,ал.2 от Изборния кодекс,която е задължителна норма и ще остане за изборите регистрирана след решението на съда само една коалиция.Ами,ако не е тяхната с листите ще могат да си запалят камината. в палата на Аталай.Единственото им спасение на този етап е,ако хората около Пеевски са объркали нещо с документ
25
2
 
5
 
! Отговори
Женята от Женева преди 2 седмици
Жълтопаветните изживяват тежки разнопосочни конфликти на интереси. Мразят Кремъл, но подкрепят кремълския Сокол, обичат евроатлантизма, но мразят Делян, който макар и по принуда, върши много повече работа на янките, отколкото лакърдиите на безгласните букви ППДБ, а, сетих се защо, психодясното, което си е розово ляво, има няколко гуру-та, на които Пеевски винаги е бил трън в очите, за пари става дума, колеги, затова умнокрасивитета изпада в оксиморони, както обича да се изразява колегата Слави.
24
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ДПС винаги е имало само един лидер и това е д-р Ахмед Доган. Пеевски е някакво измислени намагнитени прасе на Зад кулисите. Както и Боко Тиквата.
23
1
 
6
 
! Отговори
Каква е разликата преди 2 седмици
Между властимащ и диктатор? Властимащите се сменят на период от 5 години. Диктаторите контролират властта по 40+ години.