Доган се връща в оперативната политика, ще е в листите за изборите

Искаме да дадем глас на гражданското общество, коментира Валентин Тончев
4 сеп 2024 08:53, Елка Василева
160
Доган се връща в оперативната политика, ще е в листите за изборите
Снимка: архив, БГНЕС

„Ахмед Доган се връща в оперативната политика. Най-вероятно ще е в листите на „Движението за права и свободи“, каза пред bTV Валентин Тончев от крилото на Ахмед Доган в ДПС.

Той беше упълномощен да регистрира партията за изборите.

Още по темата
„Водим разговори. Една от причините, поради която Делян Пеевски беше освободен от ДПС, беше, че не се водеха разговори, колективните органи не заседаваха. Сега заседаваме, коментираме по региони и редим листи“, посочи той.

„Това, което се случи преди два дни, беше удар срещу демокрацията. ЦИК трябва да е независим орган, който трябва да обезпечи провеждането на честни и прозрачни избори. По най-мутренския начин депутати на Делян Пеевски блокираха членовете на ЦИК да заемат работните си места“, коментира Тончев.

Представителят на ДПС-Доган обясни, че те са били в сградата на ЦИК още от предния ден, тъй като са се регистрирали за частичните мести избори.

„Излязохме и чакахме до другата сутрин. Всички вие видяхте как ЦИК не отвори вратите. Защо? Защото ние щяхме да регистрираме партията. Сега има две коалиции на ДПС. В тази на Делян Пеевски са отцепниците от „Възраждане“. Тази партия се представя като „патриоти за православна държава“. Тези ли ще представляват българските мюсюлмани?“, каза още Тончев.

„Български глас“, коалиционният партньор на Делян Пеевски, настоява ловните дружинки в граничните райони със Северна Македония да се превърнат в чети. Другият коалиционен партньор участва на местни избори с ВМРО, АТАКА и „Воля“, допълни той.

„Земеделски народен съюз“ има фокус върху земеделската политика, върху малките населени места и българските села, които са ядрото на ДПС. Затова са наш коалиционен партньор. Ако е казал, че сме съсипали българското земеделие, сега има възможност да предложи качествено законодателство и да подобрим земеделската политика. Събра ни това, че партия СБОР – „Справедлива България обединени родолюбци“ е сбор от неправителствени организации. Искаме да дадем глас на гражданското общество“, коментира депутатът, близък до Ахмед Доган.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от Избори 2024
Илков: Месец преди изборния ден ще има спецакции
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не Дон Доан ще живее в един от двата си Майбаха всеки от който започва от 36 000 евро- може и стотинки да му събираме....
21
1
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 седмици
Най-големият майтап ще бъде с Доган и Пеевски в парламента и Баце да се чуди на кой от двамата да целува ръка!
20
0
 
8
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 2 седмици
Като го изгониха от сараите сега поне общинско жилище като депутат иска да получи.
19
0
 
1
 
! Отговори
СалмонЕЛКА преди 2 седмици
И това ни интересува,защото???
18
1
 
9
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 2 седмици
Доган ще е активен политик, колкото Слави Трифонов, дерибеите му мътят главата на човека, не си гледа старините и здравето, което май не е цветущо в неврологичен аспект.
17
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мислех да пропусна и тези избори,но ще отида да гласувам за Доган. Пеевски е опасен за държавата и в никакъв случай не бива да бъде допускан до властта.
16
0
 
8
 
! Отговори
БЕН ХУР преди 2 седмици
Този доган не се наяди на пари, сараи и почтенности.Хайде хаерлия на дошманина.
15
0
 
11
 
! Отговори
Герги преди 2 седмици
Няма охрана от НСО мафиота доносник и се уплаши. Спешно му трябва депутатски имунитет и ще направи още един театър с атентат с воден пистолет ,за да му сложат охрана. Виждате ли го какъв страхлив доносник е тоя , вече е напълнил гащите.щ големия политик.
14
2
 
9
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 2 седмици
Да отива да играе кючек на ромите в махалата за да го изберат.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Докато се крие няма как да се включи в оперативната политика. Или като Слави от дивана ще се включи?
12
0
 
12
 
! Отговори
fake news преди 2 седмици
тези лъжат повече от православните! Българските мюсюлмани да си опичат акъла при изборите, но това ще си остане само пожелание имайки в предвид бедността и умствения багаж на тези исторически изостанали хорица, ползвани на всеки изборни събития само като донори, а не като избиратели!
11
3
 
9
 
! Отговори
Дон Кикот преди 2 седмици
Отива за да си върне сараите и охраната от НСО хаха.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Логичен ход. Ще бъде локомотив в листите, най-малко в две области и след това ще има депутатски имунитет. Много по добре от ситуацията на почесан председател.
9
1
 
10
 
! Отговори
Папо преди 2 седмици
Запари му под дупциту и бяга за депутатски имунитет рошавия сокол
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това да е в листите какво общо има с оперативната политика? То и Слави Трифонов всеки път е в листите на поне на няколко града и накрая не става депутат. Избирателната ни система е такава смешка, че няма накъде.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо ти говориш от името на Доган КАКЪВ Лидер е Доган като се крие незнайно къде хахахахахаха
6
1
 
2
 
! Отговори
Дочул преди 2 седмици
Чувал съм ,че власт не се давала. Вземала се само с кръв. Така съм чувал, не знам смисъла но явно след като душите са продадени , на никой не му пука , стига да има още и още и още и още!
5
4
 
2
 
! Отговори
Капитанът преди 2 седмици
Бре като княз Борис I , първо освободи трона и отиде в манастир,после реши да се връща на трона и да ослепи сина си Владимир Расате по прякор Пеевски .
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Замириса на пърлено прасенце
3
1
 
10
 
! Отговори
Буба Мара преди 2 седмици
Морен Сокол пие вода .....