МВР провежда Национално съвещание заради изборите

Участие ще вземат премиерът Главчев и министърът на иновациите Карадимов
12 сеп 2024 09:23, Петър Бойчев
8
МВР провежда Национално съвещание заради изборите
Снимка БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Атанас Илков свиква Национално съвещание. То ще се проведе днес от 10.30 часа в сградата на Главна дирекция „Национална полиция“. Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на МВР, директорите на главни дирекции, ОДМВР и СДВР, както и на административните структури в министерството.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени, са целите и приоритетите на МВР, организация на дейността на структурите при подготовката и произвеждането на изборите за Народно събрание, анализ на резултатите от предприетите мерки за ограничаване на незаконната миграция и състоянието на пътнотранспортния травматизъм.

Участие ще вземат министър-председателят Димитър Главчев, министърът на иновациите и растежа Росен Карадимов, който е координатор на организационно-техническата подготовка на изборите, както и представители на прокуратурата и на ДАНС.

Очаква се обсъждането да се фокусира върху мерки за гарантиране на обществената сигурност, ограничаване на незаконната миграция и намаляване на пътнотранспортните инциденти, свързани с изборния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: избориМВРсъвещание
Още от Избори 2024
Гуцанов: БСП надскочи собственото си его, искаме да променим България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
комикс преди 5 дни
този от снимката прилича на дългия от Семейство адамс.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До кога служителите от МВР ще бъдат част от мафията в България. Пазят зорко продавачите на дрога пред Вузове и училища,участват в дървената мафия за износ на дървесина през границата , позволяват на Пеевски да си пазарува ромски гласове без проблем , корабите с дрогата си стоварват бялото без проблем по пристанищата .До кога бе "органи на реда"?За това ли получавате заплати и то бая големи?
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
На съвещанието ще се обсъди коя партия колко гласове да получи на изборите.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
от мевере ли зависят изборите ? аз мислех че от народа
1
1
 
1
 
! Отговори
Махнете МВР преди 5 дни
Полицаи от Перник и Бобов дол се занимават с поръчкови убийства!