Франко Неро и Ванеса Редгрейв във филм, режисиран от сина им

Едно от знаковите филмови семейства в трилъра „Имението“
30 юли 2024 14:25, Петър Бойчев
2
Франко Неро и Ванеса Редгрейв във филм, режисиран от сина им
Снимка БГНЕС

Съпрузите Ванеса Редгрейв и Франко Неро са в главните роли в социалния трилър „Имението“ (The Estate), снимките за който току-що приключиха във Великобритания, съобщи Deadline. Филмът ще представи историята на Уелсли – аристократично семейство, което не може да спаси наследственото си имение поради дългове.

Сценарист, режисьор и продуцент на филма е синът на носителката на „Оскар“ Редгрейв и на носителя на италианския му еквивалент „Давид на Донатело“ Франко Неро – Карло Габриел Неро.  

Легендата от екрана и сцената Ванеса Редгрейв е сред малкото артисти в света, печелили награди „Оскар“, „Тони“, „Еми“ и „Оливие“. Франко Неро има над 250 заглавия във филмографията си, търсен е от режисьори от класата на Джон Хюстън, Велко Булаич, Дамиано Дамиани, Луис Бунюел, Сергей Бондарчук, Куентин Тарантино.

Неро и Редгрейв се запознават на снимачната площадка на филма „Камелот“ през 1966. Любовта на  двамата герои пред камерата се превръща в бурна и следена изкъсо от папараците любовна връзка в живота, но малко след раждането на техния син през 1969 те се разделят. След редица опити и разочарования с различни партньори, в началото на новия век Редгрейв и Неро се преоткриват взаимно и на 31 декември 2006 най-сетне се женят, пише Сега.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
копие на баща си
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шуробаджанащина.