Церeмонията по погребението на Ален Делон започва, синовете му сред почитателите

Поканени се около 50 души, далеч от камерите
Обновена: 24 авг 2024 19:25 | 24 авг 2024 17:09, Стела Стоянова
61

Снимка: БГНЕС-ЕРА

Церемонията по погребението на актьора Ален Делон ще започне всеки момент.  

Жан-Мишел Ди Фалко, бивш епископ в югоизточния град Гап, заяви, че актьорът го е помолил да отслужи погребалната служба.

Той не посочи нито място, нито час на церемонията, но френските новинарски канали CNews и BFMTV съобщиха, че тя ще се състои в 17:00 ч. местно време в Души-Монкорбон - село в Централна Франция, където Делон прекара последните си години.

Актьорът е заявил, че не желае национално възпоменателно събитие, а скромно погребение близо до кучетата му в имота му в Души.

Поканени са около петдесет души, близки приятели на клана Делон съобщиха за АФП трите му деца Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

 Очаква се сред гостите се очаква да присъстват Розали ван Бримен - бивша съпруга на актьора и майка на Анушка и Ален-Фабиен, както и актрисите Никол Калфан, Мюриел Робин и Жералдин Данон, която е и кръстница на актьора. Според вестник „Паризиен" Пол Белмондо, син на бившия му съперник и приятел Жан-Пол Белмондо, също е поканен.

Синовете на Ален Делон - Антони и Ален-Фабиен, излязоха за  няколко минути сред почитателите на баща си, стекли се за погребението. Те благодариха на феновете, събрали се пред покритата с цветя порта на имението на Ален Делон в Души преди началото на погребението.

Погребението ще се състои изцяло при закрити врати, далеч от камери и фотоапарати, в параклис, разположен в сърцето на имението Души-Монкорбон, купено от Ален Делон през 1971 г.

Гледайте церемонията тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от Кино
Мегагаф на "Мегалополис" на Копола, свалиха трейлъра
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Поклон пред таланта, красотата и делото на този велик актьор! Вечна ще е паметта за него. Мир на душата му в небесните селения!
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да почива в мир.
56
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Млъкнете, злобари! Какъвто и да е, има хубави филми. Сегашните, комиксовите, по-хубави ли са, макар и да има и такива. Ще се пръснете от завист и злоба, вместо нещо да направите и вие. Да, самият той казва, че не е бил добър човек, но това не значи, че трябва да изливаме помия къде ли не, всъщност той е истинска звезда, колкото и да не ви харесва това.
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ален Делон е звезда!
54
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чудя се, тук има хора, които са ужасно злобни и винаги са готови да кажат на черното бяло! Да, Ален Делон е красавец! Колко са се подмокрили, нека да ви е яд! Умрете в грозотията и злобата си! Ален Делон е легенда!
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 52 - Върви я питай.
52
1
 
8
 
! Отговори
До 34 преди 2 седмици
Имал е избор, когато се е наложило да оцелява след Индокитай, разчитайки само на себе си. Можел е да бъде скъпо платено жиголо, но предпочел другия възможен вариант - охранител в един от мафиотските кланове. Наистина, сред търговците на любов, които е пазил, е бил и Бриали, но също и топ-жрици. Не Бриали, а застаряваща актриса го е представила на режисьор, който му е уредил няколко роли преди 1960 г., когато става звезда чрез филмите "Под яркото слънце" и "Роко и неговите братя".
51
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А Роми Шнайдер беше ли на погребението?
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 35 Отдавна разбрахме, че имаш много тежки проблеми, но това пръскане на злъч под всяка статия няма да ти помогне. Прочети в някой сериозен труд по история на киното какво е влиянието на филма "Самурай" върху творците от Холивуд - възниква цяло направление под въздействието на френския филм-ноар чрез "Самурай". Делон не одобрява Холивуд и бозите му, а не обратното, както ти се ще на теб. Ален Делон го знае целият свят, а теб те разпознаваме само тук, по безсилната ти злоба.
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колко човека са отишли в това село, за да го почетат, личи по букетите оставени до оградата. Те никак не са малко.
48
21
 
0
 
! Отговори
небеса преди 2 седмици
Е,на погребението кои организации бяха представени?Нямаше никой.Дори профсъюза на проститутките липсваха.Някои любопитни минувачи без работа,клюкарки и десетина фотографи на службите.Те обичат такива погребения защото не се знае кой ще се появи.А то нямаше никой.Вие,дето го оплаквате,защо не отидохте?Има лятно намаление на самолетни билети за бедни и жалки същества.Пропуснали сте!Какви дарения е направил този кинаджия?Никакви.Дори иска погребан при кучетата.Като куче.
47
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Про столюдието стои отвън пред затворените врати, докато избрания го полагат при кучетата.Като не е искал публично погребение, па уважавайте волята му.
46
0
 
6
 
! Отговори
Адвокат преди 2 седмици
Riposare in Pace.
45
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пълна липса на емпатия, нула като баща и тотален егоист. Надухте ми главата.
44
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ален Делон = Надут Балон, т.е. Въздух под налягане
43
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Както казваше най-великият - Тодор Колев в една песен...Фалшив герой!
42
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много хора бъркат хубав мъж с добър актьор. При Ален Делон е само първото. Да почива в мир.
41
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мъжкар е Белмондо. Селин е лигльо.
40
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Французите по принцип са най-големите сбърканяци и най-гнусните същества. И не само заради Макрон и Олимпиадата
39
3
 
30
 
! Отговори
До 36 преди 2 седмици
Глупости.60-80 години имаше истерия по Делон в Италия.Самият той казваше:Роден съм във Франция,но по душа съм италианец.Едни от най-добрите му филми са на италиански режисьори,а приятелството му с Белмондо е пословично.

Спонсорирани публикации