ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур

В най-лошия вариант отивали на балотаж с БСП
Обновена: 21 авг 2011 19:31 | 21 авг 2011 15:44,
179
ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур
Иван Тотев. Снимка: Архив, Булфото

„ГЕРБ има реални шансове да спечели още на първи тур местните избори в Пловдив”, това обяви лидерът на партията и кандидат за кмет на града Иван Тотев. Той се позова на социологическите изследвания до момента.

При евентуален балотаж прогнозата на хората на Бойко Борисов под тепетата е, че няма да се борят с кандидата на ВМРО-НИЕ и настоящ градоначалник Славчо Атанасов, а с номинацията на БСП – Георги Търновалийски.

„Проучванията сочат победа за ГЕРБ на първи тур или евентуален балотаж с БСП”, категоричен е Иван Тотев.

„Ние не виждаме основния си противник в лицето на сегашния кмет, основен противник за нас е БСП – на местно и на национално ниво”, каза още кандидат-кметът и лидер на ГЕРБ.

Пред журналисти той заяви, че от 4 години градът се намира в застой.

„Необходима е нова власт, която през следващите 8 години ще изключи БСП от управлението на Пловдив”, смята Тотев.

Така той даде знак, че ГЕРБ се готви да управлява Пловдив най-малко в следващите два мандата.

Специално за местните избори под тепетата ГЕРБ са съставили предизборен щаб с 40 души. Той ще е връзката на гражданите с партията.

„Една от основните задачи е да раздадем анкетни карти, с които ще проучим мнението на пловдивчани за това какво трябва да се промени в града и в каква посока трябва да се управлява Пловдив”, обясни шефът на щаба Димитър Цветков. Димитър Цветков, о.р. генерал от ВВС, който бе представен днес от Иван Тотев.

ГЕРБ ще заложат и на срещите си с представители на различните гилдии в Пловдив.

Местната предизборна кампания на ГЕРБ-Пловдив ще е съобразена с тази за президентските избори. Листата за общински съветници вече е готова, но се чака одобрението на Изпълнителната комисия в София.

Потвърждение, че ще спечелят изборите в Пловдив още от първия тур или в най-лошия вариант – ще са на балотаж с БСП, се очаква от други две социологически проучвания, които са поръчани от ГЕРБ.

В момента Пловдив се управлява от коалиция между ВМРО-НИЕ, БСП и представители на няколко по-малки партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
1
 
! Отговори
london преди 12 години
selski ti ot sofiq li si
173
2
 
2
 
! Отговори
майна преди 12 години
Пловдив е най-скапаният и *** град в Б-я,улиците се кръстосват от *** обирджии и наркомани,там комунизмът е пуснал яко корени под формата на ВМРО и БСП не без важното съдействие на особенно глямото присъствие на *** маса може би 30% от населението му.*** град.
172
3
 
3
 
! Отговори
А СТИГА,БЕ НЕ ДУМАЙ преди 12 години
И ТОЯ ПОЛУДЕ! А ЖЕНА МУ КАЗВА,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ СЪС КЪЩАТА СИ, ТА КАМО ЛИ С ЦЯЛ ЕДИН ГРАД. И Е ПРАВА ЖЕНАТА.ВИЖТЕ МУ ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ - ЯКО ФИРКА ЗАВАЛИЯТА. ЩЕ Е КМЕТ НА КУКУВ ДЕН.
171
11
 
3
 
! Отговори
сталин преди 12 години
ЕСТЕСТВЕНО ИВАН ТОТЕВ ЩЕ Е НОВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ТОЙ ЩЕ ПОБЕДИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ А ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ЩЕ ПОДУХАТ СУПАТА ОТНОВО ПОВЕРВАЙТЕ МИ БРАТЯ И СЕСТРИ И ГЛАСУВАЙТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЗА КАНДИДАТА НА ГЕРБ
170
0
 
3
 
! Отговори
nepoznat преди 12 години
А кифтета ще има ли?
169
7
 
4
 
! Отговори
Azz преди 12 години
Тотев е единствената стойностна кандидатура ! Да не допускаме Пловдив да бъде червен!!!
168
0
 
3
 
! Отговори
kk преди 12 години
Да,бе..да!В Пловдив освен "лошия мат,риял" в Столипиново има и хора!!!
167
2
 
5
 
! Отговори
оптимист преди 12 години
С този ли бе? Хаххахаха стига сте се шегували. Да ходи кандидат в Ягодово като ги вземем в Пловдив.
166
2
 
6
 
! Отговори
Пловдив антиГЕРБ преди 12 години
Административният съд е отсъдил в полза на Областна управа, че тегленето на облигационния заем от 9 млн. евро от Община Пловдив е незаконосъобразенно, съобщи Иван Тотев, явно зарадван от лошата за града ни новина.Негова била главната заслуга да се спре процедурата за парите, тъй като общественото обсъждане за тегленето на заема било публикувано само в един местен вестник. Хвалбата му няма как да не озадачи пловдивчани, след като точно стопиралия парите за Пловдив претендира да става негов кмет.
165
10
 
4
 
! Отговори
сталин преди 12 години
естествено категорична победа за герб ще разбием всички комунистически *** призовавам всичк пловдивчани да гласуват за иван тотев
164
3
 
19
 
! Отговори
От Пловдив с любов преди 12 години
Браво на всички Пловдивчани!!Четейки коментарите ви виждам , че комунистите от ГРОБ няма да вземат Пловдив!! Пловдив е градът на най-умните хора! Браво. Нека , който не е идвал в Пловдив да види новите улици и булеварди, без кучета , осветени и чисти да заповяда! Пловдив най-хубавия град в България!
163
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мечтата на всеки некъдърен и провалил се служител (разбирай шайката на БСП) е да уволни шефа си, който го е изритал от работа. Е мили комунистчета, ще си стоите гладни и бесни до посиняване .
162
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Балотаж: Каназирева - АтанасовОбС: ГЕРБ+БСП (следизборна коалиция)Президент: Кунева (след балотаж)
161
0
 
3
 
! Отговори
гадже преди 12 години
Няма да се влюбя в теб.
160
10
 
7
 
! Отговори
До пловдивчани преди 12 години
Гласувайте за БСП, че да ви се скапе града още толкова...тцтц, вие не проумявате ли, че тия БСП за нищо не стават бе хора! Това са промити мозъци и трябва да бъдат вкарани в някой концлагер-там им е мястото!
159
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тотев да го духа.. аз няма да гласувам за него.. само Славчо Атанасов :) Тези гербаджии правят всичко възможно да направят живота на Пловдив труден за да се издигнат като герои когато дойдат на власт..
158
1
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
И тия искат да са вечни като Кадафито.Аман от наглостта им.Няма засищане с власт.Ние не искаме дарения,какви дарения бе цялата държава е ваша и си скубете откъдето си искате.Дано се затъкнете.
157
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 160.А ти от кои си?
156
2
 
24
 
! Отговори
mahalaudi преди 12 години
"Пред журналисти той заяви, че от 4 години градът се намира в застой. " Само да припомня Ив. Тотев в първите 2 от тези 4 години беше в коалиция със сегашната власт, и беше и районен кмет, така че и той участваше в нищото. Откакто заряза поста си, за да се облажва като областен управител, В града се засадиха цветя, оправиха се кръговите, и се чисти. Ако беше Пловдивчанин и му пукаше за Пловдив щеше да настоява Държавата да се разплати за ***!!! Но нали си е крадец и обича да купува гласове...
155
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато нормалните хора са на работа, мързеливите и некадърните червени писарушки бълват помия по форумите. Те за друго и не стават.***.