Няма риск СДС и ДСБ да се разделят, рече Прошков

Синият кандидат-кмет поиска спиране на обществена поръчка
Обновена: 18 авг 2011 16:16 | 18 авг 2011 13:50,
105
Няма риск СДС и ДСБ да се разделят, рече Прошков
Снимка: архив, БТА

Няма риск СДС и ДСБ да се разделят на изборите, заяви кандидатът за кмет на София на Синята коалиция Прошко Прошков. Той е категоричен, че няма разцепление в Синята коалиция.

Думите му дойдоха в отговор на репортерски въпрос дали има напрежение между двете партии при определянето на листата за общински съветници в столицата.

На пресконференция Прошко Прошков призова да се спре обществена поръчка за електронното управление на Столичната община.

Синият кандидат за кмет отбеляза, че преди 20 дни от общината са обявили поръчка на стойност около 3 млн. лева за изграждане на части от т.нар. електронна община.

Той допълни, че до момента за тази дейност има сключен договор за близо 4 милиона лева за консултантски услуги.

Според него обявяването на поръчка в "12 без 5" преди избори показва желание настоящото ръководство да вкара в ангажименти следващото управление на града.

Прошков посочи, че предлаганата система няма да доведе до промяна на взаимоотношенията на гражданите с общината, каквато трябва да е основната й задача, а само ще автоматизира работните процеси вътре в администрацията.

"Столичната община е напълно затворена за гражданите и се държи като секретна служба, а трябва да е достъпна", каза Прошков. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Прошко Прошков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
10
 
7
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Отделно, че Костов изглежда да се е наговорил с червените, нарочно да издигне толкова невзрачен кандидат, колкото да не е без хич, а в действителност хората като го видят тоя, да теглят една майна на Костов и да отидат напук да гласуват за червените... или па за Кунева , то все в г*з
41
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩОМ НЕ СТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ИЗБИРАЙТЕ СИ БИВШИ *** - МУТРИ,БИВШИ *** - СОЦИАЛИСТОКОМУНИСТИ,БИВШИ *** - АТАКАДЖИИ,БИВШИ *** - БМРО, БИВШИ *** ДПС и т.н.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А не ви ли дразнят "политици" с по 2,3 ДС-имена,а?
39
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...и няма риск да влязат в следващия парламент.
38
10
 
7
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Името може и да не е от голямо значение, ама е антипатично и са вместо Костов да вземе 2% от гласовете, ще вземе само 1 % !
37
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе тия така наречени демократи,докога ще разиграват цирк
36
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Името ли е най- важно бре нещастно племе? Човека НЕ е с две имена,като ВОЛЕН - СОТИР/дс; ГЕОРГИ - ГОЦЕ/дс, АХМЕД - САВА/дс,КАРАКАЧАНОВ - НИКОЛАЙ,ПРЪМОВА - СВЕТЛАНА,Калфин - Андрей и т.н ЧЕНГЕТА на ДС,КГБ...)))
35
10
 
10
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
ДО СКE прошляци ли да си избираме тогава ?
34
9
 
17
 
! Отговори
СК преди 12 години
МНОГО ЗЛОБА - МАЛКО АКЪЛ!СК Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДС - ЧЕНГЕТА И ПОДОБНИ ***!БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ ДА СИ ИЗБИРАТ МУТРИ И ЧЕНГЕТА,ЗА ДА ИМ ТРОВЯТ ЖИВОТА,ДА ГИ КРАДАТ,А ПОСЛЕ РЕВАТ,ЧЕ СА СБЪРКАЛИ С ИЗБОРА СИ...*** НАРОД - СЛАБА И НИЩОЖНА ДЪРЖАВА!
33
8
 
6
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
6ANSA MU E RAVEN NA 0%.TIQ SINITE SA PO ZABLUDENI I OT PRIQTELITE IM KOMUNISTITE
32
12
 
11
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Костов тотално се самоуби с тоя :). Поне да го беха прекръстили, колкото изборите да минат, па после да си се казва Трошльо Трошлев. Кой по дяволите би гласувал за човек с такова име ? Да не говорим за физиономията
31
10
 
18
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4 преди 12 години
Единствения кандидат,който никога не е членувал в БКП(БСП) и никога не е работил за ДС - е Прошко Прошков. Млад и кадърен професионалист!Аз ще гласувам за него... Той си е софиянец и е запознат до детайли с проблемите на общината .Точно от такъв млад и кадърен човек се нуждаят софиянци,който да оправи столицата!
30
5
 
5
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
A IMA LI RISK DA SE RAZDELITE S BSP? SDS I DSB SA MASKIRANI KOMUNISTI S IZKLU4ENIE NA ELEKTORATA IM KOITO E MNOGO ZABLUDEN
29
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прошко Прошков...Несериозно....Сигурно и родителите му са се шегували...
28
8
 
10
 
! Отговори
бива преди 12 години
добре е "за" Прошко и "против" 50:50
27
8
 
17
 
! Отговори
Калин преди 12 години
Прошко Прошков е човека!!! изтърсаците кадииев и фандъкова на луната, там да си продава тока а оная да си дава уроците по руски!!Искате умел и почтен кмет, Прошков е човека!!!!
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само вижте броя на кометарите под статия за СДС и под статия за Атака :)Утописти. Освен *** и лакоми нагаждачи, вече никой не *** СДС и отрепките в него :)
25
1
 
9
 
! Отговори
пак ли преди 12 години
няма смисъл да рИвьем, колко сме зле! Щом предпочитате да избирате, бабаити, фолкаджийки или политически хамелеони - ваше право...Колко е по-ефектно да си надуваш мускулите и да даваш на подмокрени репортерки да ти ги пипат, или да си довчерашна "телевизионна водеща", дето не може да прочете и двусрична дума без засечка, ама си и Убьем на причьеската и силикон в пазвата...Е на такива им се връзвате и си ги избирте - сърбайте им попарата тогава..
24
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този вмирисан плъх поживя в Германия доста годинки докато баща му крадешене с куфари а с чували пари от Тото-то. В един прекрасен момент когато простаците с къса памет са забравили вече, появява се много грамотното и "изучено" синче на един измамник. Измамниците се обединяват около неговата кадидатура, все пак той е син на техен ВЕРЕН приятел. Децата им, внуците им, а *** с къса памет, все се надяват...Вместо да хванат и да поумнеят. Ама така е по лесно, а и може и те да докачат нещо.
23
5
 
3
 
! Отговори
Ishmael преди 12 години
Би трябвало да обявят национален конкурс: 10000 лева за човека, който успее да запомни името на синия кандидат за президент.