"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
2
 
26
 
! Отговори
До Вън преди 2 години
Ти па на какъв се правиш. И аз съм ваксинирам, но съм против принудата. Като гледам са те принудили да се ваксинираш.
365
13
 
6
 
! Отговори
Достоен преди 2 години
Човек.Русофил.
364
43
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е за затвор, заедно с мангъров Заради такива в Бг измряха над 40 хил човека повече от началото на пандемията спрямо годините преди нея по официални данни на НСИ. Ето един пример на страна с високо ниво на ваксинация - швеция, средна възраст на неваксинирани пациенти в интензивно 50 години, на ваксинирани - 75 години, увеличение в общата смъртност почти 0.
363
29
 
8
 
! Отговори
Вън преди 2 години
Костя, и ваксинираните вече са много. Само пробвай да ни ограничиш правата.
362
6
 
24
 
! Отговори
Браво Костя преди 2 години
Голем си момче. Идваме на 12
361
12
 
9
 
! Отговори
До 387 преди 2 години
Къв българин е меркантилния Копейкин бре? Бегай да го коалираш с другия луТ - Сидеренко
360
10
 
10
 
! Отговори
До 401 преди 2 години
Ако в Бг се правят по 1/2 млн теста, както в богатите държави....лошо ще ти стане колко болни има. В БГ десетки хиляди се крият, че са болни и го карат тайно
359
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"поклонници на чужди източни държави" -- интелектуално превъзхождаме поклонниците на чужди западни държави, това ще става все по-очевидно.
358
21
 
12
 
! Отговори
предложение преди 2 години
Няма проблем да няма сертификати и т.н., но неваксинираните да си плащат лечението от ковид. Само това. Нищо друго.
357
10
 
27
 
! Отговори
вече преди 2 години
имам някои съмнения.Как може във високоваксинираните държави да има най-много заболели!Ваксината ли не е ваксина?Или в някои флакончета с ваксина има не ваксина , а вирус?
356
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Популацията колко лесно се лови на евтини популистки трикчета, направо не е за вярване. На самия Костадинов му е съвсем ясно, че нищо не зависи от него и че говори безумици. Но що да не вдигне малко шумотевица и да всее смут? Нали затова му плащат от матушката.
355
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се сетиха!Какви умове има само в тая партия!!!
354
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
логично е това предложение, все пак голяма част от ваксинираните пренасят вируса и могат да заразят 70-80 % от българското неваксинирано население. Но правителството и Кирчо не искат да защитят 70 % от народа си. Те служат на биг фарма. Даже биха се радвали да умрат повече неваксинирани за да могат да бутат пропагандата си която ще доведе до фашистки действия наречени принудителна ваксинация.
353
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво. Точно така
352
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Венелин"Вижте интервюто на професор Ботев например!"Дайте данни каква е успеваемостта на хематолога Ботев при лечението на ковид. А и не разбирам - в Испания и тук все грешно ги лекуват (според него), ама там има 15 пъти по-ниска смъртност?
351
30
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четеш коментари и се чудиш колко ненормални болни хора има в България. Всякакви платени антиваксърчета и и поклонници на чужди източни държави. Трагични сте.
350
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"И тогава в България няма да има Ковид!!!"Съществуването на Ковид е извън контрола на Копейкин, колкото и да не ти се иска.
349
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изхождане и Гадин Гадинов.Само да не ги затворим у тях като само те останат неваксинирани. Не че Копейкин не е ваксиниран...
348
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пък *** с няколко хиляди нискочели гласоподаватели какво се обажда? Много си повярва нещо. Клоун.
347
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде и на кирето шута и обратно в ледената тундра