"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация

Те били с повишена заболеваемост и се превръщали в COVID гета
498
"Възраждане" зове да се затворят границите за страни с висока ваксинация
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Възраждане“ призовава правителството да затвори границите на страната ни за пристигащи от  страни, които са с повишена заболеваемост от коронавирус и реално се превръщат в COVID гета. Позицията на партията е публикувана на сайта й.

„Огромният скок на заболеваемостта в страните от Западна Европа и най-вече тези, които са постигнали 85% ваксинирано население, налага правителството да предприеме незабавни действия, за да опази живота и здравето на българските граждани и да предотврати разпространението на зараза на територията на Република България. Във връзка с това „Възраждане“ призовава Кирил Петков да затвори границите на България за  гражданите на тези страни, които освен превърнати в свръх ваксинирани концлагери се превръщат  и в ковидни гета на Европа“, пише в становището.

Още по темата

Според „Възраждане“ е очевидна връзката между огромният ръст на заболеваемостта и близо деветдесет процентовия дял на ваксинирано население в страни като Франция и Нидерландия.

„Очевидно е, че експерименталните течности, които са наречени ваксини срещу COVID - 19, не предпазват населението, предизвикват ръст на заболеваемостта, с което се натоварва и здравната система в страните от Западна Европа“, посочват от партията.

Заради това „Възраждане“ настоява да се вземат две неотложни мерки като затваряне на границите на страната ни конкретно и само за граждани на държавите превърнати в COVID гета – Франция, Нидерландия  и др.

От партията искат здравното министерство да изготви протокол, който позволява на българските граждани, които са емигрирали в тези страни или пътуват по лични, или професионални дела, да се завърнат в България, за да се спасят от свръх ваксинираните концлагери - страните с висока заболеваемост от коронавирус.

„Възраждане“ категорично застава зад това, че опазването на здравето и живота на сънародниците ни, както тези в границите на страната ни, така и на българите зад граница, които желаят да се завърнат, за да се спасят е първостепенна задача на всяко управление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Възраждане" зове на 12-ти януари от 12 ч.
325
5
 
12
 
! Отговори
даимМките преди 2 години
Браво!
324
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Без коментарПреди да има ваксини, защо имаше Ковид?
323
4
 
33
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
А защо да не затворим границите си за страните с висока заболеваемост, те също прилагат подобни мерки спрямо нас и помежду си. Не е Костадинов виновен, че страните с висока степен за заболеваемост са точно тия с най-високи нива на ваксинация. Фактите не винаги са политически коректни, но затова пък са факти.
322
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не твърде отдавна нашите скъпи медии, които усилено крякаха как държавите в западна европа се връщали към нормалното (защото били ваксинирани за разлика от нас - глупавите), маските хвърляли, радвали се на свободата и т.н. лъжи и пропаганда, какво биха казали сега ? Слушам обяснението ви.
321
4
 
19
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Вирус не може да бъде спрян със стоп палка на границата....всички ще го изкараме омикрона,най -често със сополив нос....Палячовците да слагат клоуските костюми-така ще съберат повече внимание....ще затварят граници????
320
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевадна е връзката между опростяването на народа и копейкин.
319
24
 
16
 
! Отговори
Хичо преди 2 години
Психично болните да се затворят в лудниците с усмирителни ризи и проблема е решен...първи да е тоя психар от възраждане,даже не му знам името....ковид гета?българските граждани незабавно да се завърнат от ковид гетата Франция и Холандия,че тука да се спасят????
318
24
 
14
 
! Отговори
хахо преди 2 години
няма по глупав народ от бг . тоя кукувец само в бг може да гласува някои за него
317
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова СЗО се надяваше да изравни набодените навсякъде... да се избегнат контролни групи.
316
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' "Възраждане" зове '' ......................... за незабавно излизане от НАТО и ЕС, присъединяване към СССР и обявяване на Путин за пожизнен и наследствен цар на славяните, с право на първа брачна нощ. Това искате - това и ще получите другари червени, неграмотни, окаяни български селяни ... и не си мислете, че когато този час настъпи ние от чужбина ще идваме да ви спасяваме.
315
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата Бяла Златка защо иска затваряне и мерки срещу ковида? Нали не искат затваряния, мерки, ваксинации, зелени сертификати? Пълен луммпенн и шизофренник е този смешникк.
314
14
 
9
 
! Отговори
Абе,този преди 2 години
Ще го изнасилят някъде
313
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя как се казваше от Възраждане да го ваксинират с 5 ваксини )гад
312
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"незабавно излизане от НАТО и ЕС" това не е лоша идея, но ти личи, че си бил сред тролите на гроб - който не е с нас е комунист или фашист според случая. Тва, че някой милее за националният интерес изобщо не те интересува, важно е да си вземеш жълтите стотинки - продажник
311
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неща Копейкин, искам бабата на Киро Ментето да ми обяснява, Радка.
310
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' "Възраждане" зове '' ......................... за незабавно излизане от НАТО и ЕС, присъединяване към СССР и обявяване на Путин за пожизнен и наследствен цар на славяните, с право на първа брачна нощ.
309
6
 
40
 
! Отговори
Без коментар преди 2 години
Самите те: Англия Франция Нидерландия Германия Италия си признават, че са пламнали ! Въпреки почти 90%ваксинация.
308
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На пролет ще има нови избори и тогава Възраждане ще е първа партия и ще управлява. Българите видяха, че само Възраждане не лъже и е против Ковид фашизма!!
307
34
 
9
 
! Отговори
Nhhin преди 2 години
Правилно Г-н Копейкин също така да върнем ленинските съботници, трудови войски и култа към личността