Повишен брой заразени с COVID в Белгия

Вирусолози твърдят, че ваксините не действат
3 юли 2024 21:53, Инна Ангелова
31
Повишен брой заразени с COVID в Белгия
Снимка: Pixabay

В Белгия отчитат повишение на случаите на заразени с COVID. Информацията е на местните медии, цитира БТА. До средата на миналия месец около 15% от тестовете са дали положителен резултат. За сравнение - два месеца по-рано процентът заразени е бил под 2%.

Според национални вирусолози повишението в броя на заболелите не е изненада по три причини - студеното за този сезон време, разпространението на много заразна разновидност на вируса и това, че досегашните ваксини в случая не са от полза.

За момента не се отчита повишаване на броя на приетите в болница и се препоръчва заразените да не излизат или да носят маски.

Лятото в Беглия е по-хладно от обичайното, а температурите в последната седмица рядко достигат до 20 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: заразаваксиниCOVID
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Статистиката за преди 2 месеца
Ковид 19 у нас е ΠЪΛHΑ ΠΟΡHΟΓΡΑΦИЯ!!!(ФАКТ) От осем седмици, броят на заболелите от Ковид не пада под 126-130(цифрите са непроменени) и хората в интензивното - все са 20-24 човека(как пък и те не бяха променени). Апропо, официалният сайт даващ информажия са Ковид у нас, от 01.07.2024 год. вече е неактивен!(факт)!!! съобщението гласи, че информация щяла да бъде давана вече един път седмично!(ФАКТ)!!??? И сега Кво? Как ще живеем без Ковид 19???
20
0
 
8
 
! Отговори
Кунчо-Буустера преди 2 месеца
Как така не действали ваксините?!?! Действат си и то много добре! Аз съм "жив" пример!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"То и когато дойде чумата пак същата песен ще пеете. Чумата ще коси наред..." - Ковид кога е косил наред? Дори с всички измислени случаи, в които хора умират от катастрофа, а ги пишат Ковид бяха към 5 млн. годишно. От цигари и алкохол взети заедно умират повече хора. Защо няма мерки срещу цигарите и алкохола? А и да сравняваш болест след появата на която са изм_рели около една трета от европейците с такава, от която са измрели 1/2000 е показателно за липса на сиво вещество в главата...
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама няма нищо. Бийте си бустера без значение дали помага или не. Важното е разни там да правят парички, а вашето здраве е без значение. Даже трябва да се намаля населението на планетата, така че благодарение на ваксинките ще спасите човечеството хахаха
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това не са ваксини а експериментални препарати които са вредни за здравето. Просто не е за вярвани колко зли хора управляват света.
16
3
 
21
 
! Отговори
Пророк Антиваксарий преди 3 месеца
Адски мъки чакат любителите на дяволските инжекции!
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ауу, тия белгийци много изостанали, то ковидо свърши.:))
14
4
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 3 месеца
Гласоподавателите на изгрялата партия "Величие" са преобладаващо висшисти, в активна икономическа възраст и от областни градове.Това е електоралният портрет, който се чертае от данните на "Галъп интернешънъл".
13
0
 
10
 
! Отговори
φί преди 3 месеца
Да продължат да се бодат! Къде спят 😁
12
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Експертите от селската кръчма, учили до четвърти клас и гласуващи за Ивелинчу Историческия зоопарк, пак се изказвате компетентно.
11
2
 
25
 
! Отговори
Урсула преди 3 месеца
Всички евроатлантици дружно на ръцичичка в кабинета да си сложат бустър от Пфайзер!
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ваксините никога не са действали, но заради международен заговор да бъдат направени задължителни, сертификати и т.н. глупости Пфайзър спечели десетки милиарди долари народни пари за продажбата на безполезна водичка.
9
0
 
9
 
! Отговори
затворете ЕС преди 3 месеца
Ще заразат и бг като падне Шенгена не може да ги спрат.
8
0
 
2
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 3 месеца
Шъ съ опръвят
7
0
 
12
 
! Отговори
До долния преди 3 месеца
тик-так,тик-так.....хи хи хи
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На практика, добре че бе доктор Путин -лечителят да спре тези ковид психопати ,че досега щяха да побъркат хората. Все още има плахи опити, един вид опипват почвата.
5
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До няма да мине номера То и когато дойде чумата пак същата песен ще пеете. Чумата ще коси наред, вие ще си повтаряте мантрите "няма да мине номера", "лъжлива пандемия", "фашистки мерки" и така докато накрая се скриете и вие в гроба. И тогава ще стане изведнъж тихо, много тихо. Щото сега крякате като кокошки, снасящи на полога. Щото смятате, че сте хванали Господ за шлифера и сте недосегаеми за болестите и сте вечни и безсмъртни!
4
2
 
27
 
! Отговори
Фермер преди 3 месеца
Не отчитам повишение сред танзанийските кози и папаята.
3
2
 
41
 
! Отговори
няма да мине номера преди 3 месеца
този цирк ковид жалък и смешен, си гознаем пландемия лъжлива, няма да минеотново този номер с издевателства над хоратас фашистки мерки..
2
1
 
29
 
! Отговори
Помнете! преди 3 месеца
Безопасни и ефективни!