Тайните желания на жените

Дамите винаги са искали да бъдат изненадвани и винаги очакват изненади от своите кавалери. Е, мъже – вижте за какво най-често си мечтае дамата до вас ...
1 дек 2005 12:17,
Тайните желания на жените
Романтичните вечери често са ключът към сърцето на дамата. Снимка: Corbis
В днешния свят на агресивност и отчуждение, жените изключително успешно се изкачват по стълбицата на успеха наравно с мъжете, но въпреки това прекарват почти цялото си време в опити да запазят своя чар и сексуалност.

Дамите винаги са искали да бъдат изненадвани и винаги очакват изненади от своите кавалери. Е, мъже – вижте за какво най-често си мечтае дамата до вас - според сайта www.celebrities.com - и следващия път я изненадайте!

 

Обича да се чувства желана

 

Казвайте й го често. Е, все пак внимавайте - някои жени се ужасяват от “мръсни думички”, затова имайте мярка и не отивайте твърде далеч! Говорете на своята дама, докато правите любов – много често това може да се окаже ключът към голямото О.

 

Не забравяйте комплиментите! Проявявайте по-често въображение - само така ще накарате дамата на своето сърце да се почувства наистина незаменима. Бъдете сигурни, че тя е способна да чуе милите думи дори и в дивана пред телевизора, макар и загледана в любимия си сериал.

 

Мечтае да се държи непристойно понякога

 

Да, повечето жени мечтаят да се държат така понякога. Според повечето дами романтичният сценарий е такъв – разходка край брега на морето, вечеря с бутилка хубаво вино и после страхотен секс на плажа. За някои дами това е табу, но при всички случаи романтичната вечеря на открито остава често пъти доста по-предпочитана от тази в луксозен ресорант.

 

Обича да наблюдава и да бъде наблюдавана

 

Нищо не може да възбуди една жена така, както визуалната стимулация. Позволете на дамата си да ви наблюдава, докато се обличате или събличате. Дайте й възможност да ви се наслаждава – това понякога може да отвори неподозирани врати пред вас. Наблюдавайте я и вие – това също може да й достави неописуемо удоволствие. Но не забравяйте – става дума за еротика, а не за порнография, не ги бъркайте.

 

Иска да открива нови неща

 

Жените обичат да откриват нови и нови неща, при това постоянно. А след това да експериментират с вас. Дайте тази възможност на дамата си, позволете й да ви покаже какво точно иска и забравете табутата...

 

Е, след всичко това, оставете въображението си да работи - така ще откриете истинските желанията на своята дама и ще ги осъществите. И запомнете, че ключът към страхотния секс се крие единствено във вашето сърце и душа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание