8 качества, които правят една жена истински привлекателна

Сексапилът и добрата визия не са всичко...
12 юли 2024 10:25, Теодора Драгоева
39
8 качества, които правят една жена истински привлекателна
Снимка: iStock

Когато една жена се усмихва, може да я намерите за привлекателна. Когато е уверена, може да я намерите за неустоима. Но привлекателността е нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед – добра визия или очевиден сексапил.

Наистина има някои уникални качества, които издигат една жена от просто добре изглеждаща до невероятно привлекателна. И това не са вашите обикновени черти на лицето или фигурата.

Това са редки, завладяващи характеристики, които са предмет на тази статия. Тук се потапяме в 8-те най-редки качества, които правят една жена невероятно завладяваща. Ето ги и тях:

1. Емоционална интелигентност

Емоциите, подобно на приливите, са непредвидими. Те преминават на приливи и отливи, понякога леко, понякога със сила, която е трудно да се пренебрегне.

За мнозина управлението на тези емоционални течения може да бъде предизвикателство. Но има жени, които плават в тези води с благодат. Жени, които притежават качество, известно като емоционална интелигентност.

Именно тази способност да разбира, използва и управлява собствените си емоции прави жената невероятно привлекателна. Тя може да яхне вълната на чувствата си, без да им позволява да я победят. Тя може да съчувства на другите, да разбира емоциите им и да реагира по съответния начин.

Това не само я прави привлекателна, но и я прави пленителна. Защото, когато една жена е емоционално интелигентна, тя ви въвлича в своя свят, като ви помага да се почувствате видени и разбрани.

И това не е просто привлекателно, то е направо неустоимо.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: привлекателна жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 15 Вярно. Алфа мъжкарят просто ще постави ясно бариери и ще й каже "Ако не ти допада, има други.". Странно или не това всъщност привлича повече жените- постоянно да чустват, че се борят за мъжа. Доказано при показана слабост или да й даваш, което иска, постоянно я води до обратен ефект- щом те е вързала така, или не си супер пич и нямаш друга опция или тя си доказва, че явно заслажава и по-добър от теб. Защо ли има толкова разводи с "Беше прекалено добър"?
17
1
 
9
 
! Отговори
До Навитак преди 1 месец
Да не би да имаш предвид един стар виц: Двама приятели се чудят къде да прекарат вечерта. Единият казва, "Имам две познати, живеят наблизо. Малко са грознички, но ще купим алкохол и като си пийнем, работата ще стане. Купуват пиячка, отиват при онези момичета, звънят на вратата. Двечките дружки им отварят, поздравяват се с единия, когото познават. В това време другият, гледайки ги стреснато казва, "Ааа, аз толкова алкохол не мога да изпия!" И си тръгнал.
16
5
 
6
 
! Отговори
Иво преди 1 месец
Ако прави добра френска и ГЪЛТА това е жената :P ;)
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека попитаме 100 мъже какво предпочитат- 20 годишна средно красива без кариера девственица още незряла емоционално или 40 годишна разведена с дете красива и с голям бизнес супер зряла емоционално жена. Отговорът е МЛАДАТА И С МИНИМУМ ПРЕДИШНИ ПАРТНьОРИ. Има изследвания какво предпочитат мъжете и статистики от приложенията за запознанства. Мъжете от 18 до 60 годишна възраст предпочитат(при възможност) жени между 18 и 24 години. Ди Каприо е известен, че си ги хваща на 21 и ги зарязва на 25.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До анонимен 3 - Не е вярно. Мъжкарят си е мъжкар, независимо какъв характер има жената до него. Именно защото е алфа мъжкар, той няма да се обезличи и до най-стойностната жена, а точно напротив - ще се открои още по-ярко до нея.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много неуловими неща. По някаква причина сте търсили нея!
12
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ъ? Привлекателна я правят две неща- ВИЗИЯ И МЛАДОСТ. Все пак това привлича за начало и после следва другото. Емоционална интелигентност? Глупости! Да не е била с много мъже, за да не те срами и да не е леко доказана шаф.рантия, която ще изневерява. Да няма деца, защото някак си не е кеф да гледаш чужди деца. Да може да ти роди деца(над 30-35- покрай биологическия часовник привлекателността рязко пада). Да се грижи за къщата. Кариера и подобни са в канала- все плаща мъжът, а ще му убие мира.
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някои харесват така наречената ,,силна жена" и много жени изневерявайки на природата си се стремят да се покажат като ,,силни"! Бягайте далеч от такова чудо, освен ако сте гей!
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 - То във филм е привлекателно да се включиш, ама толкова време, колкото трае един филм. Няма как все във филм да живееш, действителността е по-силна.
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако прави добра френска, прибирайте я..
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, всичко е верно, пропуснали са да напишат, че тия качества или ги имаш, или ги нЕмаш. Няма как да ги придобиеш, винаги личи, че се правиш, а не си такава.
7
2
 
10
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Привлекателна, за кого....!? Един е с повърхностни възприятия, друг с дълбоки! Един харесва на улиата, друг във фесбук! Някой помни ли какво каза Раде Маркович на Невена Коканова в един от най великите филми на българското кино!? За примитивните натури това е недостижимо!
6
4
 
6
 
! Отговори
Навитак преди 1 месец
Има само едно истински ултиматично качество- количеството алкохол!
5
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Авторката очевидно или живее с котки или има мъж чехъл.
4
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Това,което я прави привлекателна е да е вярна и да може да се разчита на нея. Външният вид е до пари и време.
3
7
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Пълни глупости.Поредните фемистки опорки.А мъжът при такава жена е мухъл без мнение.
2
1
 
8
 
! Отговори
Камуфлаж преди 1 месец
Здрава захапка и силна отрова, за да може с един удар да обезвреди нищо неподозиращата жертва.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато приятел ти каже :"Човека тая е такава звезда- цяла нощ не ме остави.Раздава се като във филм"