Някой стана по-богат с 4.6 млн. лева вчера

Късметлията улучи милионите от тотото само с 6 лева залог
19 юли 2024 07:20, Петър Бойчев
17
Някой стана по-богат с 4.6 млн. лева вчера
Снимка БГНЕС

България има своя нов милионер от тотото.

В 57-ия тираж на играта "6 от 49" някой позна изтеглената комбинация от числа 7, 15, 24, 36, 41, 45.  Печалбата е 4 620 765,20 лв.

Участникът в тиража е играл онлайн и е третият милионер за тази година. Попълнил е четирите области с по 6 числа. Цената на залога е 6 лв.

За следващия тираж в неделя очакваният джакпот е 2 150 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: милионертиражтото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Когато шеф на тотото беше майката на Шиши, Ирена Кръстева /без да я защитавам/,все още нямаше софтуер, с който да се манипулират тегленията и нямаше последователни числа! Тогава във всеки тираж имаше много тройки, четворки и петици, а шестиците падаха през тираж, два! Тотопунктовете се пръскаха по шевовете, имаше опашки от хора да си пуснат фиш! Е, вярно тогава още не се играеше онлайн, но сега пунктовете са празни! Даже разбрахме и че лотарията е фалшива, т.е. продават ни празни билети!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гаранция е някой от онези,който позна,че след Фицо ще се пробват да думнат Тръмп.Да беше казал на всички числата от тотото хаха.Браво на човека!Жив и здрав да е.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който вярва,че от тотото може да получи шестица е дълбоко заблуден.Шиши от какво наля ггуша благодарение на мама...
10
0
 
0
 
! Отговори
бедно селянче преди 1 месец
И аз искам и азз и аззз!
9
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Едва ли е някой обикновен човек, по-скоро тотото си е прибрало джакпота със свой фиш! И това го прави от 7-8 години, след като смени софтуера, и може да си изкарва които си поиска числа, и да ги реди последователни по две, по три, че и по четири в една комбинация, и да решава кога ще има шестица! А простосмъртните имат право само да пълнят касичката на БСТ!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Честито на човека и нека и други печелят повече милиони
7
1
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Тотото вБългария е като всичко останало. Сайта им почти никога не работи нормално. Ако човек пусне фиш и спечели голяма печалба, не му дават възможност да я получи, а я разсрочват във времето! И още, и още ... Долу някой е написал - повтарящи се числа, липса на прозрачност ... Защо например България не е включена в лотарията Евромилион? Защото там нашите тарикати няма да могат да си играят както поискат с парите!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега може да си удари *** в тавана
5
2
 
8
 
! Отговори
Жив и здрав преди 1 месец
Жив и здрав да е, да избяга от БГ да си вземе чужденка за же и да не се връща в простотията.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време през соца всяка седмица се падаше по една или две шестици,сега с месеци няма ударена шестица да се натрупа джак пот,че да хукнат шараните да пускат тото докат някой който въобще не е случаен го удари и после пак така...
3
1
 
4
 
! Отговори
Иднъ мумъ преди 1 месец
Алооо, за разследваща журналистика не сте ли чували? Вече трябваше да сте издирили информация за този късметлия и на първо място да ни съобщите дали е ерген или чичка, склонен да се разведе?
2
1
 
6
 
! Отговори
Фед Красивия преди 1 месец
Всеки път след падането на сума се бъзикам с касиерките:Престанете да им давате все на единични фишове с минимален залог или на такива дето за пръв път пускат.Дано им предаде на горе.Един не спечели с вълчи капан човек, или хвърлил 500 лв за пълно комбиниране,да речем!!!
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хич не е 'някой' е точно когото трябва, тоест който си е платил с мръсните пари