Устойчива мода – идеална за хора с класически и минималистичен стил

Какво да носите, когато не искате да претрупвате визията си
Обновена: 30 юли 2024 16:21 | 30 юли 2024 16:21, Дарена Найденова
0
Устойчива мода – идеална за хора с класически и минималистичен стил
Снимка: iStock

Когато мислите за раирано облекло, повечето от вас вероятно си представяте безброй морски дейности – отпиване на коктейл край плажа, разходка по ивицата, плаване с лодка. Истината е, че нищо не олицетворява лятото така, както класическата щампа.

Не е тайна, че райетата също символизират спретната енергия, клоняща силно към класически, често основен стил. И въпреки че може да гледате на модела като на стриктно летен елемент, помислете отново – дизайнерите ни предложиха редица целогодишни възможности, от които да избираме. От богато наситени плетива до забавни аксесоари, този типичен дизайн няма да се прибере, когато температурите паднат след няколко месеца.

Чудите се как да включите райето в гардероба си? Ние имаме няколко предложения.

1. Смесване на щампите

От всички наскоро преосмислени тенденции, фокусирани върху райета, тази ни е една от любимите. Смесването на ивици и други шарки е толкова ефектно, че е мистерия защо марките не го практикуват по-често. Въпреки че тази концепция може да изглежда по-трудна за стилизиране, ако се замислите, всъщност е много по-лесно. Използвайте смесените части като фокусна точка на визията, като същевременно запазите останалите елементи от облеклото си по-прости – бяла риза, изчистени дънки.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: устойчива мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари