Божидар Андреев се връща и се стяга за сватбата

Годеницата му Любка Николова ще го посрещне на летището
10 авг 2024 12:48, Петър Бойчев
17
Божидар Андреев се връща и се стяга за сватбата
Снимка НОВА

Годеницата на бронзовия Божидар Андреев пътува към летището в София, където ще посрещне бъдещия си съпруг.

Един от олимпийските ни медалисти в Париж се прибира днес, а сред многото, които ще го посрещнат е неговата приятелка. Съвсем скоро, още през този месец тя ще стане и негова съпруга. "Очаквахме медала, а сватбата беше планирана преди един месец", казва Николова.

Как семейството му и родното му село Топлочани отпразнуваха успеха на щангиста? "Благодаря на Бог, че беше с него. Гледахме го, цяла България се радваше с него”, каза майката на щангиста. Гинка призна, че за нея няма значение мястото, на което се е класирал Божидар, а това, че е взел медал.

Още в шести клас Божидар бил открит от треньора си, с когото продължава и днес да работи. По пътя на спорта тръгнал с няколко деца, но само той продължил до олимпийския връх, разказа още гордата му майка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от Миш-маш
Блейк Лайвли впечатли с 5 тоалета за 24 часа в Лондон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да са живи и здрави младите!
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Каква е тая рамка, бе?! Тоя наред ли е с главата изобщо?!
10
1
 
14
 
! Отговори
Бау преди 4 седмици
Подходи изключително сериозно, направи 6 отлични опита, не се отказа след предната олиппида! Нито веднъж не се усмихна и показа емоции по време на състезанието! Просто вдигаше за България и себе си, разбира се! Точно на такова момче му трябват пари и ги заслужи честно! То като махнеш така наречените златни балерини, май само той остава автентичен българин, взел медал! От селото на земеделската бивша министърка Десеслава Танева.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Има 2 села с името Тополчане в България. Този е със сигурност от сливенското село Тополчане с над 3000 души население. Другото село Тополчане е в Кърджалийска област с 11 души население. Едва ли е от него село.
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ше давал 100 бона за Айшето :)))
7
8
 
4
 
! Отговори
.... преди 4 седмици
Вместо да си пази паричките и да живее спокойно,ще плаща двойни и тройни сметки за кляфка и дете евентуално:(((ужасБрака е отживелица в днешния социален модел що се отнася до морал и уважение,по скоро е една бизнес сделка между двама души, особено за женската част
6
3
 
10
 
! Отговори
Ббб преди 4 седмици
Браво на момчето. Който мине през Тополчане, да иде да му стисне ръката.
5
0
 
9
 
! Отговори
Сливенски рогач преди 4 седмици
Грамотни редактори, отворете една карта на България и вижте, че селото е ТочолчанЕ. Всички сайтове го пишете грешно с И накрая.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дано сега с тия пари си пооправи къщата че има чувството човек че тази съборетина ще падне на главата му някой ден.
3
3
 
11
 
! Отговори
амиииии преди 4 седмици
момето ми прилича на една от gepime па не знам
2
5
 
13
 
! Отговори
Айляк преди 4 седмици
Селото е Тополчане. Топлочани не го знам какво е. Е как, бе...три дена маанета ше дънят яко, Божо ся кат си я вземе булката...с два различни чорапа, тамън кат оня лаф за сливенската р.омк а:)) Живи и здрави да са. Трийте, хайвани неграмотни.
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Браво на това момче! Нека и други с подобно потекло да вземат пример от него! И като излезе от състезанията, дано да се захване с нещо порядъчно!