7 идеи за двоен френски маникюр

Интересен, разнообразен и елегантен външен вид
21 авг 2024 23:45, Дарена Найденова
4
7 идеи за двоен френски маникюр
Снимка: iStock

Търсите малко разнообразно вдъхновение за ноктите си? Не е тайна, че любителите на маникюра по цял свят постоянно се връщат към класическия френски стил, когато не са сигурни коя нова тенденция да опитат. Имайки предвид това, ние сме впечатлени от най-новата тенденция в изкуството на ноктите, която превзе социалните мрежи – двоен френски маникюр.

Двойният френски маникюр се придържа към елегантните визии на класиката, но вместо един, тук се включват два цвята. Понякога дъгите са с еднакъв цвят и ширина, а друг път се различават. Но независимо от цветовата палитра, формата или размера на избрания от вас двоен френски маникюр, процесът на създаване остава същият.

Докато маникюристите лесно могат да направят двойния френски стил, ако тръгнете по пътя „направи си сам“, ще искате да имате подръка самозалепваща се лента. Разделете върха на ноктите на две и рисувайте над и под линията. Ако изберете двоен френски маникюр без никакво разстояние, оставете първата линия да изсъхне добре, преди да преминете към следващата, за да не размажете случайно лака. След като вашият дизайн е готов, завършете с топ лак със силен блясък. Оставете ноктите да изсъхнат напълно и сте готови да впечатлявате околните.

Ако и вие искате да опитате завладяващата тенденция за двоен френски маникюр, ние имаме няколко предложения за вас.

7 идеи за двоен френски маникюр можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: френски маникюр
Още от Ако щете - вярвайте
Модни тенденции от 90-те, които сега са абсолютен хит
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари