Седмичен любовен хороскоп за 26 август - 1 септември

Динамична любовна седмица
26 авг 2024 12:18, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 26 август - 1 септември
Снимка: Istock

Новата седмица ни носи интересни събития в любовта. Въпреки това на моменти ще са възможни и напрежения. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп за 26 август – 1 септември.

Овен

Овни, всяко объркване, което сте имали относно любовния си живот, е напът да се разсее. Меркурий става директен, което означава, че неговата ретроградна фаза преминава. Това ще ви даде известна индикация за това кой път да поемете, както и кой път трябва да изоставите. Венера ще влезе във вашия партньорски сектор в четвъртък. В същия ден планетата на любовта ще направи овластяващ тригон с Плутон.

Това е благоприятно както за Овните във връзка, така и за необвързаните представители на зодията, които търсят нова любов. Възползвайте се от тази планетарна енергия.

Телец

Телци, има вероятност да вземете импулсивно решение относно любовния си живот. Вероятно ще се почувствате сигурни в момента, но дали е така? Венера във вашия романтичен сектор прави прекрасен тригон с Уран, който е във вашия знак. Това засилва усилията ви да се измъкнете от всеки романтичен коловоз, но същевременно ви подтиква да направите нещо много по-нехарактерно за вас. Бъдете внимателни, защото Венера няма да е в добра позиция към Нептун. Възможно е да разберете, че през цялото време само сте се заблуждавали относно любовна ситуация. Някои от вас пък може да потънат в любовни фантазии. Бъдете предпазливи и не бързайте.

Близнаци

Мислите ви за живота и любовта трябва да започнат да придобиват смисъл тази седмица, давайки ви яснотата, от която се нуждаете, за да направите всякакви избори, които в крайна сметка ще бъдат по-удовлетворяващи по отношение на любовните въпроси. Меркурий става директен във вашия комуникационен сектор, улеснявайки тази положителна промяна. След това, когато Венера навлезе в романтичния ви сектор, настъпва време, в което ще изпитате любов.

Ако сте необвързани, възможно е да срещнете някоя нова и интересна личност. Обвързаните Близнаци да дадат приоритет на забавленията с любимия човек.

Източник: Любовен хороскоп за 26 август – 1 септември 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Рок
"Сигнал" и Филхармония Враца на една сцена в Античния театър
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари