Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия

Това ще се случи в следващите 25 години
12 сеп 2024 16:15, Нели Христова
246
Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия
Снимка: БГНЕС

На 18 септември Нетфликс стартира поредица с участието на Бил Гейтс, озаглавена "А сега накъде? Бъдещето според Бил Гейтс". Поредицата ще бъде достъпна за всички абонати на платформата по целия свят.

В последните седмици Нетфликс повдигна малко завесата и пусна някои откъси от „пророчествата“ на американския предприемач. Лентата ще се състои от пет епизода, като във всеки от тях съоснователят на „Майкрософт“ ще разсъждава върху различна тема.

В свое интервю за CNBC Гейтс разкри, че първият епизод ще е посветен на дезинформацията, тъй като според него това е най-същественият проблем днес, особено сред по-младото поколение.

Той също така обясни, че дори светът да съумее да избегне нов глобален конфликт, предвид войните в Близкия изток и в Украйна, човечеството ще се сблъска с нова пандемия.

"Дори да не стигнем до нова пълномащабна война... ще се появи друга пандемия, най-вероятно до следващите 25 години", посочи Гейтс за американската медия.

Що се касае до пандемията от коронавирус, милиардерът изрази становище, че „човечеството научи някои важни уроци, но не достатъчно“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от Коронавирус
МЗ с кампания за ваксина срещу COVID
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Този е извънземен
202
0
 
5
 
! Отговори
БИЗНЕС ПЛАН преди 4 дни
Бил Гейтс е изчислил, че през идните 25 години ще може да печели повече от ваксини, отколкото от Уиндоуса.
201
0
 
3
 
! Отговори
Сел4о преди 4 дни
У. мри,ефрески ***!
200
0
 
5
 
! Отговори
Макс Лудия преди 4 дни
Специално на тези и още доста ур.оди като тях няма да им се размине /около 95% са/. Ще си платят всичко със лихвите. Ние, обикновените хора сме си ПРЕДПЛАТИЛИ престоя тук на Земята, а онези не са , живеят на кредит .
199
0
 
8
 
! Отговори
Kostas Linke преди 4 дни
ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА 'КОНТРАКТОР' 2022...С КРИС ПАЙН (КАП. КИРК)......ТАМ ВСИЧКО СЕ КАЗВА ЗА ПАНДЕМИЯТА ОТ КОВИД-19 = '''за Пари'''.. .ТЯ Е ЛАБОРАТОРНО СЪЗДАДЕНА ОТ СЪЩИТЕ ФИРМИ, КОИТО ПУСНАХА И АНТИ-ВИРУСНИТЕ БОЦКАНИЯ (ПФАИЗЕР,БИОНТЕХ) = ВАКСИНИТЕ !!!.....ТЕ САМИТЕ СИ ПРАВЯТ САТАНИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ във ВОЕННИ БИО-ЛАБОРАТОРИИ - ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ..ВСИЧКО Е ПАК ЗА ПАРИ..ЗА 5 МИЛЛИАРДА ЕВРОС....И УРУСЛА Е ВЪТРЕ В ЗАВЕРАТА .
198
0
 
9
 
! Отговори
СЛЕД МЕН ПОТОП преди 4 дни
Т.е. Нетфликс стартира рубриката на Бил Гейтс: "Аз и след мен потоп". Има нещо ши30-френично в цялата работа. Защо Бил Гейтс ще говори на милиарди хора за бъдещето, а не някой друг? Само защото е лимиардер ли? В крайна сметка всичко е само едно МНЕНИЕ, което както и да е обвързано с планове и реални действия, пак си остава само МНЕНИЕ. Т.е. стойността му пред Божията Воля е нулева.
197
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това се нарича обучение за оказване на влияние, но всъщност е прикрита форма на обучение за приемане на влияние.
196
2
 
1
 
! Отговори
Н-ДАААААА преди 4 дни
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА!!!!!!!!!КАЗА И ЗА КОРОНОВИРУСА И........................ИСТИНА БЕШЕ И...........ТОВА,КОЕТО КАЗВА ЩЕ Е ФАКТ!!!!!!!!!
195
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Комнтерите направо къртят. Егати и развинтената фантазия трябва да имаш, за да си мислиш, че всяка сутрин като се събуди, Бил Гейтс се чуди как да чипира бай Хараламби от Чепръчане
194
4
 
9
 
! Отговори
SAS преди 4 дни
За него са чули жена му да казва:че е билГЕЙтс и му е бил MICRO !!!преял с власт, пари и влияние и се помислил за божество което си играе с животите на хората!
193
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
0808 Бил Гейтс открадна и ОНН и СЗО , под тяхна егида се изпълняват лично негови проекти, спонсорира ги
192
2
 
23
 
! Отговори
0808 преди 4 дни
Бил Гей открадна и MSDOS и Windows. Не е почтен човек.
191
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бил Гейтс е човекомразец. Мечта е си за това на Земята да има само десетина хиляди човека и да си разпределят Земята на огромни имения, да е заобиколен само от роботи и ИИ. Нещо подобно което описва любимия му автор Айзък Азимов.
190
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Нямаше нужда Бил Гейтс да ми казва тези неща защото съм ги казал още преди 15 години.И за разлика от всеки друг съм построил бъдещето си на тези виждания.На Ганчовци жална им майка. Това ядене на еврофондове и социални програми от Западна Европа ще спре така рязко както и започна.Нг ще се върне в орбитата на Путин и тогава ще видите магаре боб яде ли.
189
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тоя Бил Гей кога стана пророк или просто това е,за да си изберем сами как да "съкратят" населението на планетата?!Има и трети вариант...слънцето да прати една супер силна магнитна буря,която да скапе интернета, бизнеса на тоя и плановете им.Поне няма да му гледаме физиономията.
188
4
 
18
 
! Отговори
Бул Био преди 5 дни
Държавни служители-ел.здравно досие с три-разови ваксинации през3 месеца и междинни тестбустери и PCR При отказ дисциплинарно уволнение и съобщения до работодателя за лице без зравно,социално данъчно сигуряване.Затваряне на фирмата или уволнение на служителят без ел.досие.Джипи няма рецепти и преглед.НОИ НЗОК,ТЕЛК,НАП прекратяват всички плащания,услуги ако ел.досие липсва и няма нужните ваксини.До представяне актуално валидно досие с валиден цифров сертификат без банкомат и достъп до сметки.
187
2
 
12
 
! Отговори
Шах преди 5 дни
Всичко това ни води към големия глад. Жестоко е, но работи от милиони години. Динозаврите са измрели на 100%от глад, поради промяна на климата.
186
4
 
21
 
! Отговори
Кикимора преди 5 дни
Глупав, по-глупав, най-глупав, Бил от Гейтчово.
185
4
 
22
 
! Отговори
Жужи преди 5 дни
Изкукал американец, нямаш нищо общо нито с програмирането нито с МС.
184
2
 
21
 
! Отговори
Ъ преди 5 дни
Това е един американски кре@@те@@н.