Hot Since 82 пристига за парти в София през декември

Студиата в Nu Boyana са мястото за среща с британския диджей
28 авг 2024 12:33, Александър Попов
1
Hot Since 82 пристига за парти в София през декември
Снимка: Fest Team

Коледният парти сезон тази година идва още в средата на декември с гостуването на Hot Since 82 в София. Fest Team представя един от най-бързо развиващите се продуценти и диджеи в света на 13 декември в студиата на Nu Boyana.

Стандартните билети са с начална цена 66 лв., а VIP пропуските са на цена oт 200 лв. в мрежата на Ticket Station.

Роденият на Острова в семейство, за което музиката е фокус, а не фон, Daley Padley, по-късно познат като Hot Since 82, става популярен през 2011 г. с дебютното си парче „Let It Ride“ (Noir Recordings), което се превръща в клубен хит в Ибиса и заема трета позиция в класацията на Beatport за deep house. Талантът му скоро го отвежда до резиденция в клуб Amnesia на Ибиса през 2006 г., и поставя началото на неговия път към световна слава и превръщайки го в артист с милиони стриймвания.

През 2013 година Hot Since 82 издава първия си албум „Little Black Book“. Година по-късно създава и собствен лейбъл, Knee Deep, през който издава музика от изгряващи и утвърдени артисти с автентично ъндъграунд звучене. През годините Daley е важен гост на повечето от големите фестивали за електронна музика в света сред които Time Warp, Awakenings, Creamfields, Ultra, Junction 2 и др., партитата на Richie Hawtin „ЕNTER“ и клубове като Amnesia в Ибиса, Watergate в Берлин и Warung в Бразилия.

Постиженията му са впечатляващи – няколко Essential Mix-а за BBC Radio One, корици за водещите списания за електронна музика DJ Mag и Mixmag и участия в най-популярните клубове и фестивали. Тайната му? Любовта към взаимодействието с публиката и стремежът да създаде емоционално пътешествие чрез музиката си. Ще го видим в София на 13 декември в студиата на Nu Boyana.

Билетите за партито влизат в продажба днес в мрежата на Ticket Station.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Hot Since 82
Още от Рок
Кой спечели покани за Editors в играта Бъди LIVE с Dnes.bg?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 2 седмици
МИСЛИХ че е американец !