Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много

Срещу Добри Божилов е размахван и пистолет
10 фев 2023 11:22, Нели Христова
320
Убиецът на Нав заплашвал и друг съсед: Ти ще страдаш много
Снимка: Facebook

Бивш съсед на Иван Владимиров-Нав разказа, че срещу него също е размахван пистолет през 2006 г. Добри Божилов също е подавал сигнали в полицията, но без резултат.

"Майката на Румен Тонев е клошарка и бяха напълнили входа с боклуци. Направих няколко пъти забележка, а след това получих и заплахи", разказа по bTV Божилов.

"Ти ще страдаш много", казал агресивният Румен Тонев на съседа си. Впоследствие колата на Божилов била надрасквана и чупена. Той добави, че до този момент не бил подавал сигнал срещу Тонев. До него се стигнало, след като Румен размахвал пистолет и срещу него.

Божилов започнал да почиства отпадъците, които са били събрани между етажите на блока. Тонев излязъл с пистолет и обвинил съседа си , че тормози майка му. Последвал скандал между двамата мъже. За щастие тогава конфликтът бил потушен и не се стигнало до инцидент.

След случката Добри Божилов се насочил към полицията, където подал и сигнал.

"Целият треперех. Рано или късно този пистолет щеше да гръмне", посочи Божилов.

Нав е бил американски гражданин, дано това да доведе до разрешаването на този случай, добави още той.

От полицията са казали на Нав, че трябвало да води гражданско дело. Всички са му казвали, че нямало какво да направи срещу съседа, който го тормози, посочи той.

"Нищо чудно аз да съм следващият такъв случай", каза Иван Владимиров-Нав преди два месеца, а думите му се оказаха зловещо пророчески, каза Сашо Кадиев в началото на предаването.

Психологът Иван Владимиров-Нав, бе застрелян при междусъседски скандал във вторник.

Задържан за убийството е бившият полицай Румен Тонев. Конфликтът между него и семейството на Владимиров започнал преди 30 години, разказаха съседи. Двете семейства подавали сигнали един срещу друг в полицията. Подадените общо сигнали били 12. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
15
 
! Отговори
Забравете МВР преди 1 година
Полицията е зомбирана манипулират ги с честоти , не се доверявайте на МВР в никакъв случай, само ядове ще ви докарат!
30
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12 сигнала и накрая убийство на друг човек, а полицията нищо не направила. Изумително! За какво ги взимат тия заплати да се оплакват че са им малко ли? Колко сигнала трябва да има подадени за да си свършат работата? Нека полицията да излезе и да каже след еди колко си сигнала започваме да работим но само ако е пълнолуние на високосна година като се прави изключение по време на слънчево затъмнение или изригване на вулкан.
29
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съседите е трябвало да се съберат всички и да му направят мечка на тоя. Скачат му и го спукват от бой. Сигурен съм, че щеше да има резултат. Такива *** разбират само от сила. Разбира се, ако бяхме нормална държава, тоя отдавна щеше да е в затвора и да не се стига до тук.
28
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Из Младост по входовете между етажите на панелките са превърнати в складове на всевъзможни излишни мебели, печки, цветарници, саксии и каквото се сети човек. Домоуправителите няма как да излезнат на глава с хората. Пожарната би трябвало да съставя актове, но предпочита да не се занимава. Въобще пълна пародия - институционална.
27
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицията е получавала сигнали, но си е пасувала. Ако се бяха задействали, тоест ако бяхме нормална държава, това момче щеше да е живо.
26
4
 
19
 
! Отговори
Общество преди 1 година
Всъщност, ние като общество имаме вина за това. От цял вход мъже, само 2-*** са се осмелили да се опълчат срещу тоя. Защо не се съберат всички, да го респектират, да видим ще размахва ли пистолети? Все сме на поговорката на Вуте да му е зле, аз съм добре. Е затова се случват тия работи. Бог да проти човека!
25
0
 
28
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 година
Няма бивш милиционер, в МВР всички са роднини, сплотени и се защитават един друг. Гарван гарвану око не вади.
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 23: Съгласен. Веднага да се наложат нови санкции срещу Русия.
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повтарям коментара си,защото не го видях Къде е пожарната.Тя е тази ,която трябва да контролира сградите.В Австрия една саксия не можеш да сложиш,ако задръства и ограничава пътя ,особено до пожарогасителя.
22
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, само да попитам! Не е ли Путин виновен за този нещастен случай!?!?!? Мисля че трябва да се помисли над това! Психо-десните веднага да се произнесат! Веднага! :D
21
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МВР са едно посмешище. Получават заплати без да работят! Назначили там роднини, братовчеди! Частния сектор е съсипан.Пенсионери работят още и взимат пенсия и заплата .Не вършат по цял ден нищо и от нищопловене често превъртат и ки го изкарват или на жената или на комшии. Имам пример с такъв съсед във входа. Жена му цяла вечер реве и вика..
20
4
 
8
 
! Отговори
ИК преди 1 година
Ама те са мъже бе! Само жените са жертви на насилие!
19
0
 
27
 
! Отговори
До кога??? преди 1 година
От нашите данъци се издържат корумпираните депутати, полицаи, неработещи търтеи, раждащи по 5-6 деца и повече, възрастни, болни. От 9 милиона останахме под 6, но на кой му пука!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами така гласува народа - така живее.
17
0
 
2
 
! Отговори
Убиеца преди 1 година
Да не е служил във убиваш без да отговаряш ?
16
0
 
3
 
! Отговори
Маниайалната преди 1 година
Депресия само прогресира
15
3
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Не защитавам Ушев, но в случая трябва да питаш прокуратурата. Те са тези които започват съдебни дела. Без дело полицията не може да арестува някой който не извършва престъпление пред тях.
14
0
 
33
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
Жестоката истина е, че повече от половината полицаи са в тези структури с връзки/подкупи и заради далаверата, а корупцията при техните шефове определено минава 80%. Мисля, че е почти невъзможно да откриеш читав!!!
13
0
 
15
 
! Отговори
сега кварталния преди 1 година
Ще го върне ли ?
12
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой, накрая ще прибере ли оръжието на бившите ченгета и военни!!! Колко народ изпотрепаха тези кукундреловци със законно притежаваните си пушкала и колко още ще трябва да изтрепят докато се размърдат институциите...Няма никаква причина това оръжие да стои в тях при отпадане от системата