32 ранени при катастрофата с буса с мигранти, шофьорът - пакистанец

Причината за инцидента е гръмнала задна лява гума
Обновена: 26 фев 2023 11:02 | 26 фев 2023 11:00, Камелия Цветанова
147
32 ранени при катастрофата с буса с мигранти, шофьорът - пакистанец
Снимка: БГНЕС

При тежката катастрофа с буса мигранти от Афганистан тази сутрин са пострадали около 32-ма души, които са откарани в лечебни заведения в Стара Загора и Чирпан.

Още по темата


Състоянието на няколко от тях е тежко.

Шофьорът на превозното средство е избягал. Предприети са оперативно-издирвателни мероприятия, предполага се, че водачът е пакистански гражданин.

Причината за инцидента е гръмнала задна лява гума, след което водачът е изгубил управление и бусът се е ударил няколко пъти в мантинелата, съобщи пред БТА окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Той потвърди, че един нелегален мигрант e загинал при катастрофата.

В катастрофиралия бус е имало 46 мигранти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сирия е била във източните византиски провинции една от люлките на раното християнство и много ереси също ! Сега филма обаче е доста по друг ! А на афганистанците им обясняват за нищо на света да не остават при племето на чокундурите което обитава територия след турция и е оградено със скъсана телена ограда -- във това племе са наказани да са със самочуствието на Gowno мислещо се за крем карамел !
86
1
 
12
 
! Отговори
Пускайте преди 1 година
Мигрантите да ходят там, където искат. Това е вълна вследствие от воините в Сирия и Афганистан. Който ги е водил, той да си прибира мигрантите. Те няма да спрат и няма кой да ги спре. Да не са се подбуждали воини там от Запада. Оставайки ги тук и хващайки ги, ще ги храним и гледаме ние. Да си им берат грижата тези, които чрез воини ги прогониха от домовете им.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 95Не не съм. Каква е разликата между нарко украици и талибани все престъпници.Не всички украинци и не всички сирйци са такива.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 88.да точно така също и за ннастаняването на украинците по скъпите хотели.Хотели в които мойта българска майка не може и ден да си позволи да прекара.
83
0
 
10
 
! Отговори
Пацо Тъпото преди 1 година
Тя тази ограда и някой пинчер ще я пригрезе и ще мине през нея
82
2
 
8
 
! Отговори
цар Крум преди 1 година
Ограда не се строи от бодлива тел а от 10 метра бетон 2 метра дебел и бодливата тел се поставя най-отгоре и се пуска да тече ток!
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече няма никакви оправдания. Служебното правителство или си затваря очите или съдейства, или не може, или не иска да се справи с гнилите неща в системата.
80
0
 
3
 
! Отговори
До 80 преди 1 година
Да не искаш и талибаните да настаним по курортите?Да не си един от тях?
79
1
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Абе тия истории без съдействието на милиционери и висши ченгета няма как да станат
78
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 83. Те го правят само милиционерите дават коридора за определена сума няма да искат да делят с държавата официално, всичко става неофициално и парите стигат до главните. На Кулата митничарарите лично са ми казвали че по 15бона трябва да доставят на смяна 8ч идва джип да взема парите това беше още през 2004г сега не знам по колко доставят защото тия са имигранти и минават зелената граница а ония работеха на ГКПП-ТАТА легално преминаващи товари. ТУКА е Пакистан
77
2
 
4
 
! Отговори
С СРС ни удрят преди 1 година
МВР ги удря в главите с технически средства , не случайно правят катастрофи!Простият Президент Радев да излезе и да каже как ни манипулират мозъците с техника и колко хора убиха !
76
2
 
1
 
! Отговори
Vako преди 1 година
до 84доста рассистко изказване.Учителите нна Боян Мага са били от Сирия.
75
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При Борисов нямаше такива своеволия - поне каналджиите ги извозваха до границата и ги премахваха от България. Сега си щъкат свободно по градовете !
74
4
 
0
 
! Отговори
Преди 110 години преди 1 година
И нашите български братя и сестри бягаха от ятагана и арменците и кой ли не ,бягат да се спасяват -- не се чудете че са мъже първо тръгват мъже за да МОГАТ ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ УСТРОЯТ И СЛЕД ТОВА ДА ИЗМЪКНАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ ! През нашата граница минават от арабския свят и афганистанци ,някой се чудят защо били все такива ,другите от Африка минават през средиземно море и другаде !
73
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор за този,който построи скапаната ограда и да плати всички разходи,дадени за обслужване на тази напаст,вместо за нашите деца.
72
3
 
3
 
! Отговори
богат депутат преди 1 година
Ако каналдийството в България се легализира каналджиите ще фалират
71
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом тия талибани имат хиляди евра да си платят минаването на границата,трябва да имат пари и за лечението и престоя си тук.Аз не искам да им плащам масрафа.
70
1
 
11
 
! Отговори
Разтурай преди 1 година
Закривай този цирк наречен обединена Европа връщай границите и да се приключва !! Измами и ограби швабата направи добро!!!
69
9
 
5
 
! Отговори
До 80 преди 1 година
Украинците са образовани бели хора,бягащи от война.Другите няма да ти ги описвам.
68
0
 
11
 
! Отговори
Защо? преди 1 година
Защо каналджийството не се превърне в държавна политика? И без това не ни искат в Шенген. Държавата да вземе парите от каналджийте и да осигури сигурен транспорт на всичката *** от Турската до Сръбската граница. Полицаите ще вземат кинти да пазят кордона. Така няма да има проблеми, гонки, ранени и т.н. Държавата ще печели, полицията ще печели, а мигрантите ще оставят 5 звезди в гугъл. Сърбите като ги поемат да се оправят. Тъкмо в Европа ги чак с мед, масло и дойче марки. Нека бъдем цивилизовани