32 ранени при катастрофата с буса с мигранти, шофьорът - пакистанец

Причината за инцидента е гръмнала задна лява гума
Обновена: 26 фев 2023 11:02 | 26 фев 2023 11:00, Камелия Цветанова
147
32 ранени при катастрофата с буса с мигранти, шофьорът - пакистанец
Снимка: БГНЕС

При тежката катастрофа с буса мигранти от Афганистан тази сутрин са пострадали около 32-ма души, които са откарани в лечебни заведения в Стара Загора и Чирпан.

Още по темата


Състоянието на няколко от тях е тежко.

Шофьорът на превозното средство е избягал. Предприети са оперативно-издирвателни мероприятия, предполага се, че водачът е пакистански гражданин.

Причината за инцидента е гръмнала задна лява гума, след което водачът е изгубил управление и бусът се е ударил няколко пъти в мантинелата, съобщи пред БТА окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Той потвърди, че един нелегален мигрант e загинал при катастрофата.

В катастрофиралия бус е имало 46 мигранти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
12
 
! Отговори
Добре де преди 1 година
То и децата ги знаят организаторите(лихвари) във София и останалите големи градове само МВР то ни лук яло ни лук мирисало!! Карат си коли за по 100 Хил евро живеят във къщи за по 500 Хил евро ходят със къш мин 50 Хил евро дори не ги спират патрулите по райони и кат София !!! Няма държава няма закони нищо !! Вън от Европа и марш във Русия дето и е мястото на България СРАМ И ПОЗОР ЗА БОТЕВ И ЛЕВСКИ УМРЯХА ЗА ЕДНИ ***!!!
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай ***-Тоз който плаща и за ъкраинците бре.
65
6
 
6
 
! Отговори
Америко преди 1 година
Украйците ги настаявате по курортите а другите ги преследвате и гърмите по гумите а ?е гатии бг хуманоста.
64
0
 
9
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
И кой ще плаща сега лечението на тези ранени мигранти? Риторичен въпрос с ясен отговор. Не съм лош човек, но си мисля, че лечението трябва да бъде превантивно още на границата с "таблетки Подскачаща Бети".
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен (68)Бате ти Бойко и сие откраднаха парите за оградата. Вдигнаха една тел и я нарекоха ограда. Само на който не я е показал, само той не се е смял! Но понеже държаха цялата власт - нищо не се чуваше за мигранти, но пък се виждаха ясно. Тая мигрантска история не става без униформени. Смени се властта и о, чудо: започна да се вижда нищоправенето на Бойковците !
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както е тръгнало,цялото Авганистан ще се пресели у нас.Защо не ги екстрадирате,бе?
61
9
 
0
 
! Отговори
Морен сокол преди 1 година
Благодарете на Бога ,че не сте в тяхното положение.Да ви се налага да бягате примерно ако някой бомбадира България.
60
0
 
4
 
! Отговори
Катя преди 1 година
Легални ли са били ?
59
0
 
7
 
! Отговори
Чарлз Дарвин преди 1 година
Може да се пробват така да пресекат границата Мексико-САЩ. Ако не бъдат застреляни от граничните или изядени от диви животни ще се загубят и ще умрат от глад и обезводняване.
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тука е жуууунгла някаква все едно си на сафари в африка
57
1
 
12
 
! Отговори
Валери Божинов преди 1 година
БГ-то ми е като Пакистан на мене
56
2
 
11
 
! Отговори
Николай преди 1 година
Има ограда, има термокамери, има полицаи и минават стотици хора през тази граница, наистина обществото се нуждае от отговори, но не половинчати , а истински. Някой смята ли, че 100 човека прескачат оградата, преминават през гора пътища и села, качват се на бусове и камиони и никой не ги е засякъл. Поне 10 човека да го видяли, поне 3 камери са го засекли, поне два екипа полицай се е срещнал с тях и накрая въпреки всичко са се качили на бусове
55
3
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Вътрешния министър ако и сега не си подаде оставката, ще е голям цирк :)))
54
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе болшевишка мафия Бойко Борисов когато беше на власт и ограда направи и фронтекс охраняваше и нямаше имигранти. От 2г на власт са Леваци агентите на ДС 27 зад Гей Рундьо и неговите подопечни гълъби и резултатите са на лице Леваци 100%инфлация и имигранти преминават границата като разорана нива. Кога ще носите отговорност за престъпленията си а Леваци ,вие разбирате само от чук по плочката ви
53
2
 
9
 
! Отговори
Защита на границата преди 1 година
Само на мен ли ми се струва, че границата ни е просто един разграден двор?! Всеки ден почти преминават стотици мигранти. Какво правят на нашата територия? Защо не са спрени от граничари? Защо не е стреляно на месо?
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИ БОРИСОВ МИГРАЦИЯТА БЕШЕ НУЛА ! *** разсипа България - няма Шенген ,няма Еврозоната, няма пари по Плана на ЕС . Пълна анархия цари във всички Институции .....
51
6
 
9
 
! Отговори
Джипкин преди 1 година
На Тиквата оградата лесно се прескача! Няма едно нещо да е направил като хората!
50
1
 
8
 
! Отговори
Николай преди 1 година
За охраната на границата има отговорни лица те трябва да излезнат и да отговорят на всички въпроси. На министъра на МВР трябва да се задат въпроси: осигурено ли е достатъчно финансиране на дирекциите отговарящи за охраната на границата; каква част от техниката не работи поради липса на средства; защо не се пускат адекватни обществени поръчки за поддържане на техниката; къде е точната причина да преминават границата нелегално. Очакваме отговори
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да питам Ушатия диктатор ако той беше на мястото на Нидерландия или Австрия дали би пуснал България в Шенген зоната и Еврозоната, защото той говори оня ден че това е най важното на България и трябвало да убеди народа. Съгласен съм че е най важно за България но аз на мястото на Европейските лидери не бих пуснал България в Шенген зоната и Еврозоната защото Границата ни е разграден двор за всякакви елементи носещи бол знае какво за Европа
48
0
 
8
 
! Отговори
Омикрон преди 1 година
Оградата на границата е само елемент от охраната ѝ, както каската на войника не му гарантира, че няма да бъде убит, но е елемент от неговите персонални защитни средства. Освен ограда, на границата трябва да има и много други неща - жива сила, термо камери, видеонаблюдение, денонощни патрули и т.н. Който смята, че една ограда е единствено и достатъчно условие за защита, значи просто е глупав.