Кремъл: Военната помощ на САЩ ще съсипе Украйна

Песков коментира отпуснатите 61 млрд. на Киев
21 апр 2024 10:34, Петър Бойчев
381
Кремъл: Военната помощ на САЩ ще съсипе Украйна
Снимка БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес по повод одобрението от страна на Камарата на представителите на американския конгрес 61 млрд. долара на военната помощ за Украйна, че този закон ще направи САЩ още по-богати и същевременно "още повече ще съсипе" Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на прессекретаря на руския президент Владимир Путин пред ТАСС.

"Още повече украинци ще загинат по вина на киевския режим", заяви още Песков, предаде БТА.

Според него законодателството, което би позволило на правителството на САЩ да размрази руските активи в полза на възстановяването на Украйна, ще "нанесе непоправими вреди на американския имидж". В същото време Русия ще отговори с мерки от гледна точка на собствения си интерес, добави говорителят на Кремъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още по темата: УкрайнаКремълСАЩпомощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
3
 
! Отговори
Честито братушки преди 4 месеца
Целта е ясна.Украйна да стане необитаема като пустиня.Сега ще последва и усвояване на 300 те милиарда долара на руснаците блокирани в Европа и САЩ.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До IQ 3.14 = гризач на маcypu.
29
11
 
11
 
! Отговори
В САЩ преди 4 месеца
Изпраха легално 110 милиарда пари на данъкоплатците! Ако бях гражданин на САЩ щях на съм много ядосан..
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
републиканците разбраха , че да са с Русия не е много американско...
27
7
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 месеца
До Анонименхйомне, и кое точно ще носи до фронта три тонни бомби? ше я завържат на мауса от музея в кубинка ле?
26
7
 
10
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Неутрализират ли артилерията на Русия, тя моментално ще загуби войната! Това е единственият коз на руснаците, небето! Това го знаят и руснаци и американци, въпроса е каква е точно целта. Защото въпреки че Русия напредва в офанзивата, тя губи много финансов и морален ресурс, докато за Украйна е вече ясно, че са курбанчето! Богатият печели винаги!
25
15
 
3
 
! Отговори
ТЕРОРУСКАТА преди 4 месеца
И ЦЯЛА УКРАЙНА Е НАША И РЕЖИМА ФЪШИСТКИ В КИЕВ ЩЕ СВАЛИМ ЩОТО СЕ СЪПРОТИВЛЯВА НА ПУТИН!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
доообре
23
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Скоро ще влязат в употреба ФАБ 3000 Руснаците разполагат още с ФАБ 5000 и 9000. Само да спомена, че ФАБ 1500 създаде доста главоболия на Укрозомбитата и спомогна за деморализацията на нацистите и в последния един месец забелязваме как зомбираните изоставят позициите си и се предават в плен. Вчера в Телеграм канала се показа нов Руски дрон с високоговорител приканващ нацистите да се предадат в плен общо взето нещата вървят към капитулация със или без американската помощ няма никакво значение.
22
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ей, Дима-смехуранко, нещо само за вашите загуби все мълчите. Вашите войничета да не би да са киборги и не загиват на фронта. Какого хера ги пратихте там и вие не знаете.
21
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Днес Зеленски го e6;aT бандеровци. Утре ще бъдат кадировци. Кадиров първият генерал-губернатор на най-новата област в състава на РФ, Европа.
20
20
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 месеца
ОЩЕ ПОВЕЧЕ И ПУТИНИСТИ ЩЕ ЗАГИНАТ ПО ВИНА НА МОРДОР КРЕМЪЛСКИЯ РЕЖИМ !
19
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Н-ние Угледар. ВС на РФ освободи Новомихайловка от фашизоидният бандеровски ботуш. Малко по-късно натовската *** потвърди пълната загуба на контрол над н.м.. Според украинските TG канали натовската *** остава само в най-западната част. Като се има предвид, че u3MeTTa доста успешно отбраняваше Новомихайловка, не е съвсем ясно защо избЕгаха оттам. Може би защото ситуацията за зомбитата в н.м. е станала съвсем печална. Потвърждението е само снимка с руско знаме, но тя е направена по-близо до центъра на н.м., където вече са били ВС на РФ.
18
10
 
19
 
! Отговори
2 преди 4 месеца
в Керамика, която се намира в съседство. ВС на РФ се опитват да пробият към западните покрайнини на Новокалиново от посоката на СНТ "Заря". Продължават боевете на подстъпите към Новобахмутовка. Щурмът на н.м. още не е започнал. В Бердичи зомбираната по натовски стандарт *** е забелязана в източните покрайнини и веднага руската артилерия се е задействала срещу u3MeTTa. Семьоновка - през нощта започнаха да пристигат съобщения, че н.м. е изцяло освободено и е преминало под контрола на ВС на РФ. През деня се очаква потвърждение.
17
9
 
19
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
Авдеевское н-ние. ВС на РФ проявяват максимална активност в сравнение с всички останали н-ния. Атаките дават резултати. Има напредък в района на Очеретино. Руските бойци са успели не само да се закрепят в южните покрайнини на н.м., но и да заемат почти цялата южна част. Не се бърза, както беше например с вилите в южната част на Красногоровка. Руските бойци първо се закрепят на превзетите позиции и след това ще атакуват още укрепени позиции на зомбакнацистишена в Очеретино. В Новокалиново се водят боеве в източната част на н.м.. Зомбитата продължават да укрепват отбранителните си позиции
16
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Артемовско н-ние. Офанзива на Часов Яр. Продължава настъплението на ВС на РФ при Часов Яр. В най-източната част, микрорайон Канал, продължават насрещните боеве. Руските бойци напредват по фланговете в горите, съседни на този микрорайон. На запад от Красное ВС на РФ, след атаки с тежки огнехвъргачни системи, успя да заеме няколко укрепрайона на зомбитата. Напредъкът е много значителен и те успяха да достигнат канала Северски Донец - Донбас. От Богдановка ВС на РФ се опитват да пробият към Калиновка. Боевете се водят в покрайнините.
15
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бой до последната урка :)))
14
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пари ще получават, но солдати от каде?
13
1
 
20
 
! Отговори
тоти преди 4 месеца
Лудоста на един народ е нищо пред един самозабравил се военнолюбец ,сравняващ се с Наполеон..но жалко за децата които умират на фронта за голи амбиции!!1
12
22
 
17
 
! Отговори
Фифо преди 4 месеца
"нанесе непоправими вреди на американския имидж"... Реват като onuKaни пеуенаци. С тия средства ще ви натикат в миша дупка. Страх тресе кpeмлявата KoчuHa!!!