Тръмп нарече "позор" откриването на Олимпиадата в Париж

В Лос Аднджелис '28 няма да има такава "Тайна вечеря"
30 юли 2024 17:30, Петър Бойчев
159
Тръмп нарече "позор" откриването на Олимпиадата в Париж
Снимка БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп нарече церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж "позор“.

"Аз съм много широко скроен човек, но това, което направиха, беше позор“, каза Тръмп пред Fox News.

Коментарите на републиканеца последваха осъждането от страна на католически групи на сцената на церемонията, включваща танцьори, травестити и диджеи в пози, които напомнят изображенията на "Тайната вечеря".

Сцената предизвика международни критики от християнски групи и десни политици в социалните медии.

На въпроса на водещата Лора Инграхам какво ще направи, ако бъде преизбран за президент навреме за Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 г., Тръмп отговори: "Няма да имаме "Тайната вечеря", както я представиха снощи".

По-късно Томас Джоли, режисьорът на церемонията по откриването, отговори на критиките, като заяви, че е целта на постановката била „помирение“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: олимпиадапозорТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
38
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време и импресионистите са били считани за скандални. И Пикасо и Модиляни и кой ли не. И Айфеловата кула са искали да съборят, че била грозна. Сега всички се прекланят пред тези артисти.
107
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все едно Тръмп не е със скандално и позорно поведение.
106
3
 
43
 
! Отговори
До 114 преди 1 месец
Е да на един морално фалирал слабоумен гей егоист, това откриване няма как да не му хареса, все пак той обича да дразни околните, да ги провокира, да парадира с ненормалния си вид и поведение. Въпроса е че за мнозинството хора с поне малко морал и разум, това беше гавра, както с християнството, така и с традициите, и с общоприетите морални норми. Олимпийските игри не са място за евтина религиозно-политическа пропаганда!
105
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европейските ценности са атакувани и громени по всички възможни фронтове и начини. Явно паниката сред задкулисието е с невиждани размери, че картонените им кули от лъжи се наквасиха, осмърдяха и поддават от тежестта на гравитацията.
104
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мен пък ми хареса откриването! Никога не е имало толкова разкрепостена програма, даже ми стана интересно как никой досега не го е правил? Да не би карнавала в Рио да е с по-малко провокации,голотии и секс? А тук един чвор се подиграва на дебеланката от "Тайната вечеря", но не е видял че тя беше главен дисководещ на пултовете с музика!
103
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Тръмп не спечели, цялата европейска цивилизация потъва, това е истината. С гей пропаганда, екофанатизъм, феминизъм, двойни толерастки стандарти и т.н. либерастки секти, върви към самоунищожение! Някой трябва да поведе хората, да обяви война на либерастията, да върне разума и прагматизма в обществото.
102
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам да чуя мнението *** някой от ортодоксалните евреи.
101
4
 
32
 
! Отговори
вьзмутен преди 1 месец
извращение и пьлна деградация - добре , че мароканците ще закрият францияда не ставаме свидетели повече на подобна пумия с коята заляха цьрквата и вярващите в цял свят , за в бьдеще
100
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От текста: По-късно Томас Джоли, режисьорът на церемонията по откриването, отговори на критиките, като заяви че е целта на постановката била помирение.Тоя сценарист каза цели 3 думи:Толерантност,ПРИмирение и Съгласност сПедалоиднитеПедалистическиПидерчета ли-бе,***, ит?Нека поогледаме кога,защо и от какво Римската Империя капитулира.От разврат,оргии и съвкупляване.Са да се попитаме "къде оргиите,разврата и съвкупляването е евидирано: та там дето има Империзийниост? Строят падането на Щатите.
99
27
 
6
 
! Отговори
браво преди 1 месец
тоз клоун ми е барометър ако нещо не го е харесало значи е Хубаво, явно откриването е било много добро трябва да гледам запис, понеже не се интересувам от тия игри
98
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма по-голям позор от атаката срещу Конгреса при неговото президентстване! Единствената в Историята на САЩ!!!Откриването на Олимпиадата ще мине-замине,но обвинението в подбуда на бунт вечно ще тежи на Тръмп! Отделно делото за заигравките с *** на стария к*рвар..
97
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Давай Тръмп мачкай нежните гей комунисти! Червените фанатици разбират само от тояга.
96
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тртмпутистите по католици от папата!
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пращам и на дебелата писма по гушгщби с менюта на KFC, тя искаша да ме съди ..
94
4
 
22
 
! Отговори
Гей оргия преди 1 месец
Очакването е да има разюздена масова оргия с която това псевдоспортно събитие да бъде закрито и да се приключи.
93
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целта на постанвката е била постановката. Сега взеха да се праят на улави ...
92
5
 
31
 
! Отговори
Закривай преди 1 месец
Франция закри веднъж завинаги Олимпийските игри. Ложе би е време да закрием Франция.
91
4
 
33
 
! Отговори
Дебелата лелка преди 1 месец
дето беше тупната в средата на постановката и изобразяваше обрза на Спасителя, имаше толкова килца колкото сбора на килата на всички присъстващи на реалната последна вечеря. Само по себе си това демонстрира докъде сме се докарали. Морална деградация, разгул и свръхконсумация.
90
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво помирение ве, сулчо? Шъ ви... майката, обратници мръсни. Защо занимавате света с изкривените си сексуални фантазии?
89
2
 
24
 
! Отговори
паф преди 1 месец
лигльовци са били франсетата винаги, и езика им го показва дори, френските наемници в украйна ги изпепелиха братушките...