Кой е нападателят в Саутпорт, убил три деца?

Атаката подхранва антиимигрантски настроения
31 юли 2024 11:25, Елка Василева
91
Кой е нападателят в Саутпорт, убил три деца?
Кадър: YouTube

Атаката, при която три деца бяха убити с нож в английския град Саутпорт по време на музикално събитие, вече подхранва атнимигрантските настроения.

Причината за това е, че 17-годишният извършител на кървавото нападение е с произход от Руанда, откъдето са родителите му.

Той е роден в Кардиф, Уелс и преди 10 години се е преместил в градче, близко до Саутпорт.

Още по темата
Негови съседи го определят като интровертен и затворен. Той е тренирал заедно с баща си карате в религиозен храм. Поради тази причина Отбранителната фракция на Англия, която е ислямофобска и крайно дясна, се е насочила към една от местните джамии. Това е причината за сблъсъците, които последваха бдението в Саутпорт, посочва Нова телевизия.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А нямаме, имаме. Просто през комунизма не се е говорило за това. Съседа ми е работил навремето в Централния затвор, такива неща е разказвал, че това ти се струва като приказка за лекА
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От мераци и напъвания да се интегрират хора, с коренно различни циливизационни усещания, водят до въпросните проявява. Така и не разбрах защо си вкарват проблеми и си ги създават.А българите и румънците ги изкараха деветата дупка на кавала. Не че не сме, но такива изверги поне нямаме
74
0
 
2
 
! Отговори
Live TV преди 1 месец
Споко не се карайте ,скоро и в БГ ще виждате това .
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Англия не могат да разпространят снимки на непълнолетни извършители. Но десните, подобно на българските десни от Възраждане, побързаха да разпространят лъжи с цел да се насъска стадото. В Кардиф няма много черни и мюсюлмани, доста кофти са настроени към тях. Ще се разбере предполагам. Света полудя, в България 17 годишни убиват жени на по 60, 14 годишни убиват бездомници, в Англия изперкали деца убиват други дечица.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, кой е де? Малко детайли, снимйа няма ли? О, ама не, не бива, май е от ценните
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЛГБТ и мигрантите да си ходят в Африка
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Толераст /68/ Къде видя снимката му? Аз търсих по чужди сайтове, но не можах да попадна на снимка на нападателя.
69
0
 
26
 
! Отговори
Уточнявам преди 1 месец
Убитите деца са три момиченца на 6, 7 и 9 години. Били са ранени още 8 деца и двама възрастни. От ранените 7 са все още в критично състояние. Полицията се мъчи да опровергае мълвата, че нападателят е мюсюлманин, но не й вярват. Затова броженията са главно около джамията.Другото, което се мъчат официално да наложат като представа е, че това не било терористичен акт. Не знам как иначе може да се нарече наръгването с нож на 11 човека, трима от които са вече починали, а още 7 са в критично състояние
68
0
 
24
 
! Отговори
Беше ясно преди 1 месец
Убийство точно с нож, дълго време няма имена и снимка, само натякване, натякване, натякване че е роден в UK ... И то стана точно по това стана ясно какъв е.При нас от хиляда години сме пуснали така една група асилим сийкърс от Индия и още не са се интегрирали, още се колят по улиците, и нас колят. Успех на Кралството, със сигурност отиват на добре нещата, няма проблеми. Светло бъдеще.
67
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи боксьорчето Рами Кауни, родено в България бил българче, а тоя, роден в Англия небил англичанин ?1
66
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много се чудих от тази новина. Как така черен африканци, не е възможно. От киното и телевизията знаем, че те са мъдри и великодушни хора. Нещо като кръстоска между Исус и Айнщайн.
65
1
 
26
 
! Отговори
Абв преди 1 месец
"В Руанда има само 2% ислямисти". И кво? Този очевидно е от тези 2%.
64
3
 
30
 
! Отговори
До Анонимен 21 преди 1 месец
Значи казваш, ако ислямистите превземат Европа "ще ни храни Велика Турция, която произвежда всички храни". Да,ама когато си идват в България, изселниците навръщане претоварват автомобилите си с плодове и зеленчуци от България, набрани или купени по селата. И обясняват, че големите червени турски дини не са вкусни като тукашните, че доматите там нямат вкус на домат и плодовете са с вкус на стиропор. Защо е така? Защото блъскат всякаква химия, а ти искаш с такава храна да те хранят.
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обяснете му на този по-долу, че и в Руанда има мюсюлмани. Освен това, още не сме разбрали каква идеология си е избрал сам онзи коляч. Ине се знае дали обществеността ще бъде информирана по този въпрос.
62
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Руанда е обичайно да се колят, на всеки десет години си организират масови кланета, така че това са им традициите и бита. Защо го дискриминирате, какъв е този расизъм, човека има нужда да демострира индентичността си? Какво като е намушкал няколко деца, много по-важно е да демострираме толерантност и съпричастност с това момче, нека си коли на воля, това си е негово рожденно право.
61
34
 
8
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
А в същото време Антихристът Путни уби 10-15 православни украинчета.
60
1
 
20
 
! Отговори
Дъ Емперор преди 1 месец
Щях да кажа че е крайно време да върнат гилотината! Но за такива изверги това е смешна присъда. Доживотна присъда. И сутрин обед вечер да му пускат хеви метъл, ама от най твърдия. Да съжалява че се е родил. А и да го питат що като е толкова велик Аллах, позволява неверниците да го тормозят до края на дните му. Хахага.
59
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо няма информация за контранастъпа на НАТО и Зеленски ?
58
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брей какви работи се случват насред евроатлантическия Рай !
57
3
 
29
 
! Отговори
До Анонимен 38 преди 1 месец
Помниш ли какви условия постави Полша, когато я притиснаха да приеме мигранти? Определи бройката - 30 (тридесет) човека, но при условие, че са християни с минимум средно образование, да са семейни, но с не повече от три деца. Какво им пречи и на нашите да поставят такива условия? Вместо това приеха онези, които Австрия връща, защото били неинтегрируеми, или били с психични отклонения, или са с криминално минало, или са доказани крайни ислямисти. Все едно, че сме кошче за отпадъци.