Кой е нападателят в Саутпорт, убил три деца?

Атаката подхранва антиимигрантски настроения
31 юли 2024 11:25, Елка Василева
91
Кой е нападателят в Саутпорт, убил три деца?
Кадър: YouTube

Атаката, при която три деца бяха убити с нож в английския град Саутпорт по време на музикално събитие, вече подхранва атнимигрантските настроения.

Причината за това е, че 17-годишният извършител на кървавото нападение е с произход от Руанда, откъдето са родителите му.

Той е роден в Кардиф, Уелс и преди 10 години се е преместил в градче, близко до Саутпорт.

Още по темата
Негови съседи го определят като интровертен и затворен. Той е тренирал заедно с баща си карате в религиозен храм. Поради тази причина Отбранителната фракция на Англия, която е ислямофобска и крайно дясна, се е насочила към една от местните джамии. Това е причината за сблъсъците, които последваха бдението в Саутпорт, посочва Нова телевизия.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
10
 
! Отговори
Путин 3 преди 1 месец
Убийството на ръководителя на "Хамас" Исмаил Хания е "абсолютно неприемливо политическо убийство, заяви пред РИА Новости заместник-министърът на външните работи на Русия Михаил Богданов, предаде Ройтерс.
55
2
 
30
 
! Отговори
До 50 преди 1 месец
И като се събира с местните, след като е идеално интегриран, асимилиран британски патриот, защо е нарязал децата, инфантилна розова пеперудке? Защо европейските градове се напълниха с черни, ислямиски и азиатски гета?
54
4
 
14
 
! Отговори
Путин 2 преди 1 месец
"Руският президент Владимир Путин откри в Москва най-голямата джамия в Европа. Специални гости на събитието бяха турският президент Реджеп Таип Ердоган и палестинският президент Махмуд Абас." "Тази джамия ще се превърне в изключително важен духовен център за мюсюлманите в Москва и цяла Русия. Тя ще бъде източник на образование, разпространяващ хуманни идеи и истинските ценности на исляма, заяви по време на откриването Владимир Путин.
53
5
 
10
 
! Отговори
Путин преди 1 месец
Талибаните със сигурност са наши съюзници в борбата срещу тероризма, защото всяка власт е заинтересувана от стабилността си и от стабилността на държавата, която ръководи.
52
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-вероятно убиецът е бил спонсориран от Зеленски, защото Англия не му даде оръжия да обстрелва Русия.
51
3
 
35
 
! Отговори
Йо преди 1 месец
Тренирал карате в религиозен храм...?! Това звучи абсурдно. Иначе още вчера щом прочетох за случката бях сигурна, че е някакъв с подобен произход. Защо пълнят Европа с такива?! Поне тук са много малко, въобще не трябва да позволяваме да стане като в западна(ла) Европа. Съсипаха си хубавите държави с тези!
50
24
 
4
 
! Отговори
руски терористи преди 1 месец
Нападателят е контролиран от Кремъл, става дума за русофил.
49
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руанда е християнска държава, бе пло ско земци. Там ислямистите са под 2 %
48
8
 
3
 
! Отговори
До 44 преди 1 месец
Номера не минава. Много сте плоскомозъчни. Тоя е роден в Англия и там живее и с тамошни се събира. Сигурно не знае къде е Руанда. Тоест погледнато глобално кскто ти си фантазирсш е към хукраинцити.
47
2
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 1 месец
Хайде бе! :)))
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Снощи Израел убиха лидера на терористичната организация Хамас, отговорна за смъртта на хиляди европейци, и Москва писна на умряло. А онзи ден Путин каза, че талибаните са му съюзници.
45
3
 
6
 
! Отговори
До 44 преди 1 месец
Не са. Съюзници са на вас укригривняците
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Със сигурност ги е убил преди всичко за удоволствие
43
2
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 1 месец
Нашите казват че ставала и си искат мигрантите
42
9
 
8
 
! Отговори
КГБ преди 1 месец
Това са съюзниците на путин, които комсомолката меркел покани в Европа, за да тероризират европейското население. Марксизмът винаги е интернационален/глобален.
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв може да е мотива на този талибан, ако не тероризъм? Може би спор за парко място? Стига вече с това политкоректно говорене, което вече е равносилно на лъжи и манипулации! Нека бъдат казани нещата такива каквито са.
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Образуват ли се групи с каквито и да било идеи чакай само лошави работи. Групата веднага предполага, че е по-така, че тя е правата а другите са кривите, че трябва да си наложи вижданията на всички и т.н.
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицаите бяха само бледолики . Специално подбрани
38
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русофилите ще кажат, че е украинец. В крайна сметка те са тези, които плюят срещу украинските бежанци, но подкрепят ислямистите навсякъде по света.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредния голям успех на мултикултурализма и либерастията като цяло. Когато събереш отп.адъка на света какво очакваш да се случи? Дошли с лодки, ние ги посрещаме като герои, били жертви, трябвало да им помагаме и да сме съпричастни, а реално те са си престъпници, използвачи, озлобени човечета, фанатици готови да режат глави. Имиграцията е нещо добро само когато е строго контролирана, когато се допускат само качествени хора, а не слабоумни варвари на килограм.