Кой е нападателят в Саутпорт, убил три деца?

Атаката подхранва антиимигрантски настроения
31 юли 2024 11:25, Елка Василева
91
Кой е нападателят в Саутпорт, убил три деца?
Кадър: YouTube

Атаката, при която три деца бяха убити с нож в английския град Саутпорт по време на музикално събитие, вече подхранва атнимигрантските настроения.

Причината за това е, че 17-годишният извършител на кървавото нападение е с произход от Руанда, откъдето са родителите му.

Той е роден в Кардиф, Уелс и преди 10 години се е преместил в градче, близко до Саутпорт.

Още по темата
Негови съседи го определят като интровертен и затворен. Той е тренирал заедно с баща си карате в религиозен храм. Поради тази причина Отбранителната фракция на Англия, която е ислямофобска и крайно дясна, се е насочила към една от местните джамии. Това е причината за сблъсъците, които последваха бдението в Саутпорт, посочва Нова телевизия.
  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Произходът му си е от Англия щом е роден там.
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аве тъпунгерчета в руанда над 90% са християни мюсюлманите са едва 2 % ако не знаете питайте дядо ви гугъл
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо Христов - ти си единствения смачкан тук! Злобата ще те изгризка - бавно но постоянно Ице! Няма вече Партия Хранителка и Стари Партийни другари! Сам си!
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
еми няма да е с произход от някое райско кътче, ясно е от къде е без да се казва и пита.. От тия дет идва с лодки или родители му са дошли с лодки.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 29 хахахаха, лягай да спиш обед стана
31
2
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Още 1974 европейците, на които про'с'таците като ВАС искат да приличат, подписват в Ница съглашение да подпомагат разпространението на арабската култура в Европа. Дано същото се случва навсякъде, където искат "да са като в ЕС" и гладуват за евроатлантизъм! ПП. И Борисов ви го каза, че само мачкане заслужавате!
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук протестантите така действат - елате на безплатен курс по английски, ама е в евснгелската църква
29
2
 
19
 
! Отговори
Anonim преди 1 месец
Ислямист,всички тези трябва да бъдат депортирани от Европа по родните си места и да си се колят там
28
2
 
24
 
! Отговори
Българинъ преди 1 месец
Сковани от страх, окупирани от ислямисткия фундаментализъм, англичаните са срам за дедите си. Подкупените с катарски долари медии, мълчат като предници. Заглавието е "Терорист зверски закла деца в името на Аллаха". Тепърва ще е това из Европа. Не е запазено само за "17-годишно дете от Газа, борец за свобода"
27
2
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 1 месец
Дяволът ти е брат ,гадино!
26
1
 
14
 
! Отговори
Бог с вас преди 1 месец
По света има много лоши и много добри хора, независимо от религията.Светата инквизиция, са били християнине са ми в списъка с добри хора.Както има и много други примери от други религии. Посягане срещу живота на някой, не може и не трябва да се окачествява според религията Убийството е лошо без значение от как точно се третира няма значение Руандец срещу англоговорящи деца, евреи срещу палестинци, руснаци срещу украинци или обратното.Убийството е убийство, а най жестокото е срещу деца
25
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Карате в джамията? Малко се съмнявам, по-скоро някоя англиканска или протестантска църква, с пастор жена,приобащаваща джендърлгбт и емигранти.
24
0
 
3
 
! Отговори
е тука такива преди 1 месец
няма . да го съдят . брайвик и осама са с най-много жертви .
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ердоган изрази възмущение от подигравката с християнството на олимпиадата!Християни,мюсюлмани,евреи,будисти има своя религия и само взаимното уважение без поругаване ще спаси света от войни и конфликти на религиозна основа.Европа е християнска и дошлите с друга религия трябва да уважават това!Това,което се случи на олимпиадата е отвратително!Самите французи са възмутени!
22
3
 
23
 
! Отговори
Бай Гиньо преди 1 месец
Колко е лицемерен само Западът! Искали си обратно държавата - а готови ли сте да бачкате бе, англета смешни? Готови ли сте да си берете ягодите, да си гледате дъртите англичани, да им чистите мизериите? Да произвеждате и да се скапвате от работа? Всеки разбира свободата той да си е добре, на чисто, на хубаво, да си има пари, но друг да плаща тоя масраф! Е, това вече свърши, и други искат "точно тая свобода". Свободата е отговорност, истинската, и бачкане всеки ден и отстояване, другата е утопия!
21
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5 ще ни храни Велика Турция която произвежда всичко и храни безмозъчни като теб сега
20
2
 
22
 
! Отговори
в пъкъла има място преди 1 месец
Кой разпали конфликти и съсипа страните на мигрантите от изток и стана причина за огромния мигрански поток към Европа?.Кой нареди да се отворят границите на европейските страни за тях?Кой нареди да се издига във фетиш дженджърството и всякакви извращения в християнска Европа?Кой подтиква подмяната на семейството от мъж и жена,а не родител 1 и родител2?
19
1
 
24
 
! Отговори
Имам преди 1 месец
Многу добро момче, възпитано в мюсюлмански ценности, истински уелсец !
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
У защо в статията завоалирано се съобщава че е тренирал карате в "религиозен храм"? Няма ли да съобщят точно какъв е този храм? Както някой по-долу написа, може да е католик. Ако беше така обаче, със сигурност щяха да напишат "църква".
17
0
 
10
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Малииии, кви неща ставали във Великия Запад, *** тва наистина ли е станало !