Бивш футболист на Ботев почина внезапно на 40 години

Георги Аврамов е правел крос над Марково
19 авг 2024 17:15, Красимир Ангелов
68
Бивш футболист на Ботев почина внезапно на 40 години
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Ботев Пловдив Георги Аврамов почина внезапно на 40-годишна възраст, съобщава Марица.

Полузащитникът, който е и бивш младежки национал, е правил крос над Марково, където е живеел, когато внезапно се е свлякъл.

Бившият футболист не е имал здравословни проблеми, но се предполага, че причината за смъртта му е масивен инфаркт.

Георги Аврамов е роден на 5 октомври 1983 г. Минава през всички юношески формации на Ботев, а за първия отбор дебютира на 18 г. Състезава се още за Черно море и Монтана, а до 2019 г. играе за тима на Куклен.

"За къде се разбърза приятелю... БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ И ПОЧИВАЙ В МИР! Ще те ПОМНИМ СЪС ШИРОКАТА ТИ УСМИВКА...", написа в социалните мрежи бившият му съотборник в Ботев Тодор Тимонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от За да се разбираме
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако се беше ваксинирал, може би щеше да още жив. Ковидът е много коварно нещо.
45
4
 
19
 
! Отговори
Изобличител преди 4 седмици
Ковид може и да е преминал, но "ваксините" му продължават да действат. Млади и деца дори не са пропуснати. Ден след ден...
44
4
 
16
 
! Отговори
Кромид лук преди 4 седмици
100% вакснат! Джокович помните ли как го гонеха от всякъде, че няма вакса? Така беше с всички спортисти. Тъй, че няма как да не е бил набоден за да играе.
43
2
 
5
 
! Отговори
Нане преди 4 седмици
Бог да го прости човека....мъ е казано бре,ако се събудиш на 40 и нищо не те боли ,да знаеш че си умрел....Той кросове правил.....вместо си пуши пурата и пие уискито....
42
6
 
7
 
! Отговори
Klaus Schwab преди 4 седмици
Ваксиниран ?
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нормално е шишнатите и маскираните да умират внезапно.Гледайте филмът 'Внезапно починал -Died Suddenly
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Теория на конспирациите няма, има липса на информация.... В древността това се изпълняваше от жреци, оракули и шамани, по време на монотеизма това беше ролята на инквизицията, аллаха и т. н. Вече на кекса ще викаме чипиране..... / хайде да се чипираме тая вечер - добре звучи, и не е мръснаДума/
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Теория на конспирациите няма, има липса на информация.... В древността това се изпълняваше от жреци, оракули и шамани, по време на монотеизма това беше ролята на инквизицията, аллаха и т. н. Вече на кекса ще викаме чипиране..... / хайде да се чипираме тая вечер - добре звучи, и не е *** дума/
38
1
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 4 седмици
Бог да го прости момчето! По принцип тези неща се получават когато вземаш някакви вещества. Тялото ти не усеща умора заради веществата и когато се претовари някой орган отказва обикновено това е сърцето. Един познат ей така много искаше да спечели един маратон и преди маратона изпи много дози кафета, кофеин реално и по пътя му прилошало, оттам в болницата. Ако се храниш нормално без да гълташ някакви хапчета, когато се умориш тялото ти подскавза кога да спреш, иначе не знаеш.
37
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Един мой приятел вирусолог погледнал руската ваксина Казачок под микроскоп. Ииии... какво да види? Молекулите са групирани във формата на Сърп иЧук. А пък Чипът вътре представлява портрет на великият Путин. Това е така понеже моят приятел вирусолог е сигурно черно бял съветски микроскоп ЛОМО направен в Ленинград и трябва да смени с цветен Лака или Цайсс за да види повече резолюции, че портрета на пyтягин е всъщност жyже с краден дворец на рамо и ермитажи в джебовете със сърповете и чyковете!
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кой квот му е писано.
35
3
 
14
 
! Отговори
тъжно преди 4 седмици
Бог да го прости, Аврамата. Познавах го. Беше готин и усмихнат. И не, не беше ваксиниран.
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Правени са много аутопсии на починали без време спортисти. При почти всички има уголемяване на сърцето, в резултат на ежедневното пренапрежение. Проф. Чирков, светла му памет, казваше, че сърцето е уникална машина има горен капацитет на удари. При спортистите тези удари се изчерпват по-рано. Спортувайте за кеф, за движение, но без пренапрягане.
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Моят рекорд на бягане без спиране по планината е над два часа и половина! Спомням си даже като бягах ... единият ми крак скочи до главата на змия. Добре, че змията беше в положение на движение, а не в очакване да ме клъвне... съм все още жив... понеже змията не ме клъвна! Същото е и при бягащите след инжекции.... Те са вече клъвнати от инжекцията.... и само времето ще покаже кога ще падне след бягане...
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
То и Пригожин почина внезапно, защото се ваксинирал с руската ваксина
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 27Друго си е да отидеш на оня свят ваксиниран ,накак си е по-евроатлантическо)))Сигурно в Расия не са ваксинирали, а?!
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 11Бягане изразходва ресурса на сърцето. Всички се раждаме с определен брой съкращавания на сърцето, /// Нормалният пулс на сърцето при покой на нетрениран организам е около 60удъра.При спортистите той е по-малък стига до 40.Така не може да се говори за изразходване на ресурс.
29
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Конспита, отговорете ми само на два въпроса - Първо: откъде знаете дали изобщо е бил ваксиниран? Второ: вие като сте неваксинирани, смятате ли се за безсмъртни?
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В ковидовата инжекция има нано частици от графен оксижен ... нашите червени кръвни клетки си мислят, че това е въглероден двуокис или кислород ... захващат се за тези нано частици от графен оксижен и правят булви... кълбета и запушват вените, артериите... и като се насъберат много накуп става сърдечен или мозъчен удар.... Лошото е това, че нашето тяло няма как да ги изхвърли.... понеже единствените транспортери в тялото ни на въглероден двуокис и кислород са червените кръвни клетки.
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Антиваксърите твърдяха, че всички ваксинирани ще умрат скоро. Което означаваше, че целия свят ще остане само за българите, африканците и индийците, защото другите няма да оцелеят. Като разбрах това незабавно отидох и се ваксинирах!