Преместиха дербито Левски - ЦСКА за октомври

Ще играт пред публика и на двата отбора
29 авг 2024 12:12, Александър Попов
12
Преместиха дербито Левски - ЦСКА за октомври
Снимка: Lap.bg

Вечното дерби между Левски и ЦСКА ще се играе на 19 октомври 2024 г. на Националния стадион с публика и на двата колоса. Това обяви Валери Апостолов от Апелативната комисия към Българския футболен съюз.

По програма мачът бе на 14 септември, когато националният стадион е ангажиран с концерти. Първоначално БФС обяви, че срещата ще бъде на "Герена" без гостуващи фенове, но "червените" обжалваха.

По наредба мачовете между Левски и ЦСКА-София трябва да се играят на Националния стадион "Васил Левски" по изискване на полицията заради високия обществен риск. В същото време обаче съоръжението е заето заради предстоящия концерт на италианската оперна суперзвезда Андреа Бочели. Ако срещата се проведе на "Герена", каквото е искането на Сираков и Левски, агитка на ЦСКА-София на стадиона почти сигурно няма да бъде допусната. По програма осмият кръг в Първа лига трябва да се проведе в уикенда от 13 до 16 септември, което е точно след паузата за мачовете на националните отбори.

"Позицията на Левски е категорична. Мачът да се играе на стадион "Георги Аспарухов“. Не знам какво ще бъде решено. Несериозно е да се разменят кръгове. Това каза и президентът на БФС (Георги Иванов) преди пет дена", заяви Сираков преди заседанието на комисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Копейкин преди 2 седмици
Гн. Раев беше категоричен, че размяна на кръгове е абсурд с който няма да се съгласи. 10 мин. преди заседанието вероятно е постъпила неустоима оферта от Папазки и той клекна. Можем само да гадае за кое казино е валидна
10
1
 
2
 
! Отговори
Литекс откога преди 2 седмици
са колос?
9
0
 
0
 
! Отговори
ПВО след ремонта? преди 2 седмици
На националния стадион е необходимо спешно да бъде поставено професионално ПВО. Минали години имаше просто ракети. Тази година очаквам да се ъпгрейднат с ирански дрони Шахид-2. Червения клуб започва да трупа боеприпаси със седмици преди мача, които е невъзможно да се открият всичките от полициата.
8
0
 
3
 
! Отговори
Драгойчо Цолов преди 2 седмици
Понаакаха се тиретаджиите. Впрегнаха си разхлабените дуп е нца. Ама Синьото БФС не им влезе в положението. Ахх колко е жалко да си *** - припознавач
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ТОГАВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ СЪБОРА НА НАРКОМАНИТЕ, ДАНО ДА ВАЛИ
6
0
 
5
 
! Отговори
Ракети ще летят преди 2 седмици
Левски да поиска помощ от ЕС за противоракетна отбрана. Това ще е единствения шанс донякъде да се гарантира сигурността на цивилното население в сектор А от падащите ракети.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Идеално нека си ходят на националният да се лупат и да се гърмят в пиянско наркомански делириум. Аз живея в жилищен блок с 300 апартамента в кв Суха река.Искам да ви каже че от тия 300 апартамента може би общо 6-7 човека са от левски. Предимно старци алкохолици и клошари. На нас нирмалните ни се повръща от тях и подобни на тях.
4
0
 
5
 
! Отговори
414141 преди 2 седмици
БФС сътвори поредната си щуротия -организация на първенството ,програма ,правилник за провеждане ,това всичко е БФС.Днес президента "избива" аудиторията с позицията че БФС щяло да бъде медиатор .Ама какъв медиатор -нали всичката каша идва от вас ???С това решение се опитват да си замажат гафовете които сами направиха и най-важното е финансовия мотив -има две агитки ,ще има *** /станали традиционни в последните няколко години/ ракети и бомби от които ще има глоби -разбирай "тлъстинки"
3
5
 
5
 
! Отговори
Червеното БФС преди 2 седмици
БФС направи така че домакина да гостува. Играят на стадиона който се ползва от ЦСКА за домакински стадион. Разбутаха програмата на 15 клуба за да угодят на един клуб. Действаха против интереса на Столична Община и софиянци, които не желаят задръстване и трошене на общинска собственост в центъра на столицата на Орлов Мост. Действаха против интереса на СДВР за които бе много по-лесно да пазят 1 агитка вместо 2 враждуващи агитки. Действаха против дадената дума на президента на БФС по радиото.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не се знае. Всяко решение на БФС е предпоследно. Там са момичета ученички. Днес казват едно, утре друго.
1
8
 
2
 
! Отговори
23452453234 преди 2 седмици
Левски какво се оплакват? По тоя начин им спестяват служебна загуба. Не могат да осигурят стадиона, на който се играе този мач по наредба.