Столтенберг: Ракети по Русия е риск, но не по-голям от победа на Путин

Всяка страна ще решава сама да разреши ли оръжия с далечен обсег
17 сеп 2024 10:04, Петър Бойчев
391
Столтенберг: Ракети по Русия е риск, но не по-голям от победа на Путин
Снимка БГНЕС

Решението дали да се позволи на Украйна да използва западни ракети с голям обсег, за да удари Русия, ще зависи от отделните страни. Това изявление направи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю за LBC.

"Тези решения трябва да вземат отделните членове на Алианса, но е важно да се консултираме тясно по тези въпроси“, казва той.

В същото време генералният секретар на НАТО подчерта, че във войната "няма опции без рискове“.

"Имаме пълномащабна война в Европа, започната от Москва. Във войната няма възможности без рискове. Но продължавам да вярвам, че най-големият риск за нас ще бъде победата на президента Путин в Украйна“, обясни Столтенберг.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от Свободно време.
Нумерологична прогноза за 16 – 22 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
народа се подготвя за война с русия - това мотото на тоя изтърсак
329
0
 
6
 
! Отговори
Батко Шаман преди 2 дни
Гледам на боб, на уран.
328
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Рискът е единствено за европейската политическа класа, която се страхува да не падне от власт за сметка на всички останали...
327
14
 
1
 
! Отговори
14/88 преди 2 дни
Давайте на украинците зелена светлина бе,пуяци!Давайте им,че да се свършва с това огромно азиатско блато.Давайте им,за да може да убият и изгонят колкото се може повече ванилови азиатци.
326
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
НА ЗЕЛЕНИЯ ЛИЛИПУТ СКОРО ЩЕ МУ СЛОЖАТ ГЕРДАНЧЕ. ЧЕРВЕНО. А ЗАЩО ИЗЧЕЗНАХА ЗАЛУЖНИЙ, ПОДУБНИ И СИРСКИ. ПАРИ МУ НА ПЪРДЕЛНИКА НА ХОХЪЛА. И ПОСЛЕДНО! - ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ ЗА БЛАГОТО НА АМЕРИКА,.
325
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
310 - И ПОСЛЕ КВО - ХИЛЯДИ ОСЛЕПЕНИ. ТАКА И УКРИТЕ. СПИРАТ АМА СЪС МИЛИОНИ ОФЕЙКАЛИ ИЗТРЕПАНИ И ОСАКАТЕНИ. БАХ ТИ СПИРАЧКАТА.
324
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
НАТО собствена армия няма. Армии имат страните членки, и тези армии са много разнородни. Солтенберг е обикновен чиновник, чието мнение няма реална стойност. Шеф на НАТО е текущият американски президент. Мнението на човек, имащ само и единствено представителни функции не е меродавно. И не интересува никого. И както Путин подчерта, службите на САЩ и РФ са в непрекъсната връзка.
323
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
За МИР и дума да не става ! Хохлите свършват ! До последния европеец !
322
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И докога да ви чакам да посегнете към копчетата.И скандинавците и балтииците и евреите и англичаните сте излишни нации и света ще диша по леко без вас
321
3
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 дни
До Защо?/311 "А, кой е най- големият риск за тези, които нямат такива места и ще горят, умират от глад, жажда и радиация?" - ми кат нямате, защо гласувате НАТО да ВИ командва?
320
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 дни
До Руя "Тоя ненормалник няма ли кой да гръмне.Откачалка ." - що? За 3 години 7 пъти гласувахте да ви командва. Той КАКВО е крив, че САМИ си го гласувате?
319
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Еми тествай ги руснаците тогава бе ***
318
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
именно, удри по руските панелки
317
1
 
2
 
! Отговори
Войводата преди 2 дни
1. Към тези, които са агенти на САЩ тук.2. Вашият господар искаше да се възползва от нежеланието ми да изляза на светло и да твърдят, че онова момче починало след пиянство съм аз3. Нали виждате колко е жалко? Или нищо не разбирате че бачкате за майстори на ПРОПАГАНДАТА.4. И аз трябваше да изляза от сянката и да кажа не тук съм това съм аз
316
2
 
22
 
! Отговори
Руя преди 2 дни
Тоя ненормалник няма ли кой да гръмне.Откачалка .
315
6
 
7
 
! Отговори
Инж+ преди 2 дни
Най-важното е да не се повтарят грешките, довели до ВСВ. Сталин и неговото прокси Хитлер донесоха най-голямата трагедия в историята на Човечеството.
314
2
 
5
 
! Отговори
бочко преди 2 дни
ний им разрешаваме да си носят ръкавиците,дето им ги прати търгашев
313
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До До 304 - Не е толкова мнгоо разстояние, колкото си мислиш. И 309 е прав. Има море, по което може да дойде цяла войска за нула време, без ние,да можем да ги спрем.
312
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Разбира се - Нашия има къде да живее след една война. Боби Кенеди младши разказваше истории, които е чул от баща си. Че по време на Кубинската ядрена криза е имало хора, които са били за ядрената война, с довода, че САЩ щял да изгуби само около. 1/3 от населението си, а СССР почти цялото. Те (хората с власт), щели да се се скрият в бункерите. Добре е да видим, че тези "хуманисти" са си живи и здрави и днес.
311
2
 
20
 
! Отговори
Защо? преди 2 дни
Защо най- големия риск да е победа на Путин? Имаш запазено място в бункер ли? А, кой е най- големият риск за тези, които нямат такива места и ще горят, умират от глад, жажда и радиация? Украйна свива малко перките, САЩ спира да обгражда и притиска Русия и оставаме живи, въпреки репутационните щети на господарите ти. Материални, те няма да имат, защото всяка бомба и ракета им се плаща. Отделно, каквото остане от Украйна ще е тяхно за обезпечаване на заемите.