Роман Василев бил просто прекалено изнервен

МВР шефът се закани, че повече няма да се виждат лица в клиповете им
138
Роман Василев бил просто прекалено изнервен
Снимка: БГНЕС

“Естествено, че думите, които бяха казани от Роман Василев, са недобри и той ще си понесе упрека за това, което е казал. Аз смятам, че извинявайки се публично, и това, което ще понесе като санкция от ВСС,  ще го накарат да си направи изводи и ще действа превантивно и на всички колеги, които участват в подобен тип операции”.

Това обяви вътрешният министър Цветан Цветанов след Национално съвещание на ръководството на МВР по повод скандала със зам. градския прокурор на София Роман Василев.

“Разберете, че в динамичното време и продуктивността на правоохранителната система, много от служителите и прокурорите са прекалено изнервени, предупреди МВР шефът.

Той подчерта, че силовото министерство прави всичко възможно, за да гарантира сигурността и живота на задържаните и на тези, които провеждат задържането.

“Никога никой не знае какви действия би предприело едно лице, което предстои да бъде задържано или предстои да му бъдат повдигнати обвинения за всичко, което е вършило”, посочи Цветанов.

Той увери, че не е оказвано никакво физическо насилие към Николай Цонев и повече се прави интерпретация на това, което се случи, когато бяха задържани тримата служители.

Още по темата

“В бъдеще на материалите, които ще предоставяме, ще направим така, че да не се виждат лица”, закани се още вътрешният министър.

Според него зачестилите показни арести в последните месеци са знак на уважение към всички български граждани, “които са потърпевши от злоупотребите, станали през тези 20 години”.

“Всеки ден показваме лицата на излъганите и не виждам нищо лошо да покажем и лицата на злоупотребилите”, допълни Цветанов.

Той за пореден път обясни, че няма проблем да отиде във ВСС и да говори с магистратите, но подчерта:

"Аз не съм си развалял отношенията с ВСС. Никога не сме имали отношения. Работа на МВР и на ВСС няма много допирни точки”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе, СТРАНДЖАТА, ти като мъчиш толкова много клавиатурата - знаеш ли каква е разликата между комунист и болшевик?Понеже не знаеш ще ти кажа: Комунисти са всички които не сеа съгласни с теб, а болшевик си ти защото не признаваш правото на никой да има различно от твоето мнение. Ако изложеното по-горе ети е сложно за разбирание значи си *** болшевик.
103
0
 
6
 
! Отговори
Чао преди 14 години
Нали полицията прави акции ,съвместно с прокуратурата........,а дава на медиите клипове ,уронващи действията прокурорите..........това е повече от тъпо!!!! Защото тази медийна изява ,дава шансове на престъпниците...да останат ненаказани...........
102
11
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
..."Абе тия *** не могат дори да плачат, а само хленчат"... на тоя пост сте ми сложили сте ми сложили цели 6 минусчета - и това показва, че знаете да плачете - ами щом знаете поплачете си - ще ви мине!!!...
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аз пък не виждам причина да не се виждат и лицата на тези, които упражняват контрола, инаяе отговорността им за подобни провинения може твърде да се размие. Иначе аз нямам съмнения, че този прокурор е бил твърде напрегнат, но не им е работа да са напрегнати а систематично и монотонно да изпълняват обязаностите си по закон. Пък и ако той е бил напрегнат, не знам как пък ли се е чувствал арестувания и защо изобщо е бил и този допълнителен тормоз
100
9
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Ако можеше да види "лапачът" министър Цонев на каква подкрепа се радва в тоя форум, но за радост това е само тук, ако влезе другаде ще се хване за главата...
99
0
 
8
 
! Отговори
Икономист преди 14 години
Какво искате от Роман Василев.В предишната си битност и той е бил ченге.Като е изнервен да ходи да си лекува нервите, да пие хапчета, да му направят лоботомия или каквото трябва.Юристи излизат от СУ а не от северозападен Благоевградски университет.Каото е лабилен да не седи на държавната ясла а да стане адвокат исам са си изкарва хляба.
98
5
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
до БонБон:Разбрахме болката ти - ти не искаш бивш комунист, а настаясшчий, действащ комунист...
97
3
 
13
 
! Отговори
БонБон преди 14 години
Питам се какво може да очаква човек от Парламент, начело на който стои бивша комунистка стругарка, понастоящем трансформирала се в бизнес дама с аграрно излъчване и вид на колхозничка, пременила се за модно шоу. Умствените й качества ще се въздържа да коментирам, защото не искам да съм груб. Или пък от Правителство, начело на което стои едновремешен възпитаник на школата в Симеоново (където достъп имаха само най-верните партийни кадри), в последствие мутра от подземния свят, а сега "антикомунист" и човек, воюващ с престъпността. Съжалявам, но поне за мен това е повече от смешно. Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ (от снощи и МЕДУЗИ) дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена ЛАПАЧКА.
96
11
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Абе тия ***, дори не могат да плачат като хората - само хленчат...
95
8
 
2
 
! Отговори
roz преди 14 години
Ей от тази комунистическа *** няма отърване......
94
1
 
8
 
! Отговори
Предложение преди 14 години
Да арестуват целия народ. После да го пуснат под гаранция! Ето как ще се напълни бюджета!
93
1
 
8
 
! Отговори
ВеТо преди 14 години
Брей, и ние сме дели нещо на света - полицай-съдия! ....А-а-а и полицай-циркаджия също!
92
1
 
10
 
! Отговори
stoon преди 14 години
БОЙКО БОРИСОВ ВЛИЗА В БАР СЪС СИМПАТИЗАНТИ И ИМ КАЗЪЛ ,КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА МЕН ДА ГО ДУХА !
91
7
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
до Уууууууууу на ГЕРБ:Не знам дали си прекалено изнервен, но ми се виждаш притеснен и уплашен......Готви се утре в 6 и трийсет по бели ***!!!...
90
2
 
12
 
! Отговори
Икономист преди 14 години
Добър вечер на всички изнервени БЪЛГАРИ.Абе Цветанов нас пита ли ни някой колко ни изнерви ти и тъпата ви дружина.То не беха импийчмънти,арести,пресконференции,криминални публикации в "Държавен вестник",кръгли маси със сервилните работодатели и послушните синдикати.Нямало да се виждат лица по клиповете - до сега ви гледахме муцуните - сега и задниците си ще ни показвате.Спрете да харчите народни пари напразно.
89
1
 
13
 
! Отговори
не на ТЕРОРИЗМА преди 14 години
Всяка публикация на снимки на ББ, ЦЦ и Дянков, представлява акт на визуален тероризъм срещу нацията!
88
1
 
12
 
! Отговори
недоволен преди 14 години
Роман Василев просто трябва да отиде на лекар или да се върне в университета и да посети някоя и друга лекция по право, защото човек е невинен до доказване на неговата вина, а такива *** като този прокурор да си държат своето мнение за себе си и по малко да говорят. Срам за прокуратурата, срам за България , че има такива прокурори. Боже спаси тази държава.
87
1
 
10
 
! Отговори
Уууууууууу на ГЕРБ преди 14 години
ГЕРБ са *** и некадърници!!!А......... извинявам се, прекалено съм изнервен.
86
1
 
13
 
! Отговори
stoon преди 14 години
ПЕНСИОНЕРИ СКАНДИРАТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ - ГОСПОДИН БОРИСОВ,БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ЩАСЛИВОТО ДЕТСТВО!- ГОСПОДИН БОРИСОВ,БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ЩАСЛИВОТО ДЕТСТВО!МИНАВА ГРАЖДАНИН:-ЗА КАКВО БЛАГОДАРИТЕ - КОГАТО СТЕ БИЛИ ДЕЦА,ТОЙ НЕ Е БИЛ РОДЕН !- ТОЧНО ЗА ТОВА МУ БЛАГОДАРИМ.
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТАКА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ...МОЖЕ БИ ЕЛЕКТРОШОК НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ

Спонсорирани публикации