Роман Василев бил просто прекалено изнервен

МВР шефът се закани, че повече няма да се виждат лица в клиповете им
138
Роман Василев бил просто прекалено изнервен
Снимка: БГНЕС

“Естествено, че думите, които бяха казани от Роман Василев, са недобри и той ще си понесе упрека за това, което е казал. Аз смятам, че извинявайки се публично, и това, което ще понесе като санкция от ВСС,  ще го накарат да си направи изводи и ще действа превантивно и на всички колеги, които участват в подобен тип операции”.

Това обяви вътрешният министър Цветан Цветанов след Национално съвещание на ръководството на МВР по повод скандала със зам. градския прокурор на София Роман Василев.

“Разберете, че в динамичното време и продуктивността на правоохранителната система, много от служителите и прокурорите са прекалено изнервени, предупреди МВР шефът.

Той подчерта, че силовото министерство прави всичко възможно, за да гарантира сигурността и живота на задържаните и на тези, които провеждат задържането.

“Никога никой не знае какви действия би предприело едно лице, което предстои да бъде задържано или предстои да му бъдат повдигнати обвинения за всичко, което е вършило”, посочи Цветанов.

Той увери, че не е оказвано никакво физическо насилие към Николай Цонев и повече се прави интерпретация на това, което се случи, когато бяха задържани тримата служители.

Още по темата

“В бъдеще на материалите, които ще предоставяме, ще направим така, че да не се виждат лица”, закани се още вътрешният министър.

Според него зачестилите показни арести в последните месеци са знак на уважение към всички български граждани, “които са потърпевши от злоупотребите, станали през тези 20 години”.

“Всеки ден показваме лицата на излъганите и не виждам нищо лошо да покажем и лицата на злоупотребилите”, допълни Цветанов.

Той за пореден път обясни, че няма проблем да отиде във ВСС и да говори с магистратите, но подчерта:

"Аз не съм си развалял отношенията с ВСС. Никога не сме имали отношения. Работа на МВР и на ВСС няма много допирни точки”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
6
 
! Отговори
набезите на ББ преди 14 години
Да защитим Конституцията, държавата и нацията от набезите на ББ и картела му герб! Ние сме свободни граждани, а не заложници и роби на ББ!
63
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе Кочо,знаеш ли,че почти няма непострадало семейство в последните години от престъпниците?А тези са от най-високо ниво.Какво толкова е станало?Само бой и показност за такива!Браво на Бойко!
62
6
 
9
 
! Отговори
гаври и беззакония преди 14 години
ЦЦ: -Че Нанев е крал, да, крал е! Но той е наш човек, от герб, и е крал за нас, за герб! И затова Нанев е добър крадец! А лошите крадци са тези, които крадат за БСП и за Доган! Добрите крадци ги пускаме под гаранция. Лошите крадци ги арестуваме с пълната програма от гаври и беззакония и ги даваме по телевизията!
61
5
 
4
 
! Отговори
koko преди 14 години
Абе хора вие не разбрахтели 4е нее важно с колко пари4ки е баттардисал дуржавата гн Цонев,важнотое какво е казал Роман Василев,ВСС това ги интересува тия стари песове докато са там судебната система 6тее много разклатена,и от там идва 4е цялата дуржава е разклатена,апук гнЦветанов каквото и даси прави няма осудени,затова неим пука на бсп и на останалите лап4овци,много е сладко дане работи6 апук да има6 много пари4ки много са сладки 4уждите пари4ки които сиги придобил еи така по наи леки4кият на4ин без грам работа.
60
5
 
10
 
! Отговори
Nikolai преди 14 години
роман василев не трябваше да отива и да се ивинява, а трябваше да влезе със заповед за арест на целия висш съдебен съвет.Аз лично знам един случай за бившия военен министър (от времето преди да стане министър) как уволнява главния счетоводител на хотел Олимп в Боровец, защото не е искала да осчетоводи фиктивно зареждане на няколко тона нафта за отопление на хотела. Това е една от малките далавери на този "честен" човек.
59
0
 
5
 
! Отговори
Ф.Фелини преди 14 години
А извинение за двата дубъла кой ще направи, че нещо не е станало като са снимали? И при втория дубъл, защо е изхрачил същите плюнки?
58
3
 
7
 
! Отговори
пльоснат по очи преди 14 години
А кога ще бъде създадена парламентарна анкетна комисия, която да проучи криминалните престъпления на ЕТ герб, със собственик ББ, срещу нацията? И когато скоро арестуват ББ, ще му слагат ли качулка, и ще го показват ли, с възпитателна цел, по кабеларките, пльоснат по очи на земята?
57
1
 
6
 
! Отговори
Гочо преди 14 години
Мутрите откраднаха държавата от крадците. Ти гледай и куфей...
56
8
 
3
 
! Отговори
българин преди 14 години
"Професионалист", ясно е какъв "професионалист" си - синьо-червена *** на престъпниците , които разсипаха българите и България.И понеже тук бъка от поръчкови драскачи - уточнявам - не съм гласувал за ГЕРБ , но напълно ме кефи поведението на Борисов, Цветанов и Роман Василев. Най-накрая няколко достойни мъже в тая държава. Аз не съм за никоя партия.
55
0
 
4
 
! Отговори
Гочо преди 14 години
Предчувствам го . Някой де ще има "Операция Професеоналисти".
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз съм на същото мнение и се чудя как сега за едно изречение го изкараха по-голям престъпник от престъпниците.Вие,,които се хващате за думите на Василев сте слепи за делата на престъпниците.В Америка сигурно щяха да го направят национален герой,а тук вече разпнаха човека.Ако искате да не сте най-бедната държава в ЕС подкрепяйте действията на МВР и се молете и съда да заработи както трябва.
53
4
 
1
 
! Отговори
Гочо преди 14 години
Какъв морален кодекс бе младеж? Ти на Конституцията "морален кодекс" ли казваш?
52
2
 
7
 
! Отговори
професионалисти преди 14 години
Наглите крокодили и октоподи, които обират държавата са дилетанти. Истинските професионалисти си създават т.н. герб, правят си правителство и си назначават министри като Дянков и Цветанов и "прокурори" като Василев!
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Значи нарушение на моралния кодекс е ПО-ВАЖНО от ПОДКУПВАНЕ НА СЪДИЯ от бивш МИНИСТЪР. Осъзнайте се хора, никого не разстрелват на другарски съд, на никой човек с ясни доходи не вземат имуществото, за какви глупости говорите...
50
3
 
2
 
! Отговори
Гочо преди 14 години
Бат Цецо , само посочи някого и ще го размажем с бухалките...
49
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
само така трябва с крадливите гадове...даже и по здраво!!!га ядаа кюфтаата мойше ..ся йок...ареееееееее...щеми се правят на ученички.*** нагли!БРАВО НА РОМАН
48
9
 
6
 
! Отговори
Само Роман Василев! преди 14 години
Пълна подкрепа за Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Роман Василев. Престъпниците, крадците и мафиотите какво очакват - министъра Цветанов и прокурора Василев ръка ли да им целуват? Или да им клякат на коляно? Тия брутални престъпници като Цонев, октоподи, нагли и прочие червено-сини престъпни мутри и *** без малко да ни унищожат като народ. И сега тия *** вият за някакви "права". А нашите права като ги смачкаха никой не ни питаше тогава. Да вървят майната си тия ***...
47
2
 
5
 
! Отговори
говорителят на Роман преди 14 години
Говорителят на Роман Василев, ЦЦ, заяви: -"Роман Василев бил просто прекалено извратен, пардон, изнервен."
46
3
 
1
 
! Отговори
26г преди 14 години
Ми не бе, да ги оставят да си развяват..... колите за по 200 000, да си въртят бизнеса и една, две фирми да обират всички търгове.....?! Яко, а!
45
2
 
4
 
! Отговори
thebrainless преди 14 години
Само така с всички престъпници "На колене"

Спонсорирани публикации