Роман Василев бил просто прекалено изнервен

МВР шефът се закани, че повече няма да се виждат лица в клиповете им
138
Роман Василев бил просто прекалено изнервен
Снимка: БГНЕС

“Естествено, че думите, които бяха казани от Роман Василев, са недобри и той ще си понесе упрека за това, което е казал. Аз смятам, че извинявайки се публично, и това, което ще понесе като санкция от ВСС,  ще го накарат да си направи изводи и ще действа превантивно и на всички колеги, които участват в подобен тип операции”.

Това обяви вътрешният министър Цветан Цветанов след Национално съвещание на ръководството на МВР по повод скандала със зам. градския прокурор на София Роман Василев.

“Разберете, че в динамичното време и продуктивността на правоохранителната система, много от служителите и прокурорите са прекалено изнервени, предупреди МВР шефът.

Той подчерта, че силовото министерство прави всичко възможно, за да гарантира сигурността и живота на задържаните и на тези, които провеждат задържането.

“Никога никой не знае какви действия би предприело едно лице, което предстои да бъде задържано или предстои да му бъдат повдигнати обвинения за всичко, което е вършило”, посочи Цветанов.

Той увери, че не е оказвано никакво физическо насилие към Николай Цонев и повече се прави интерпретация на това, което се случи, когато бяха задържани тримата служители.

Още по темата

“В бъдеще на материалите, които ще предоставяме, ще направим така, че да не се виждат лица”, закани се още вътрешният министър.

Според него зачестилите показни арести в последните месеци са знак на уважение към всички български граждани, “които са потърпевши от злоупотребите, станали през тези 20 години”.

“Всеки ден показваме лицата на излъганите и не виждам нищо лошо да покажем и лицата на злоупотребилите”, допълни Цветанов.

Той за пореден път обясни, че няма проблем да отиде във ВСС и да говори с магистратите, но подчерта:

"Аз не съм си развалял отношенията с ВСС. Никога не сме имали отношения. Работа на МВР и на ВСС няма много допирни точки”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
11
 
! Отговори
За да оцелее нацията преди 14 години
За да оцелее нацията, всички от герб трябва да бъдат стерилизирани!
83
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Има си ред! Има си закони! Щом МВР и прокуратурата не ги спаза от къде на къде другите ще трябва да ги спазват? Сурови санкции за полицай или прокурор престъпил закона!
82
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
mnogo gi oprostqvat neshtata... prosto bil iznerven- haide nikoi da ne si varshi rabotata kachestveno zashtoto bil iznerven! i na vsichkoto otgore - 'uprek'; dori nqma da ima normalno nakazanie za prokuror, koito i za ohrana ne stava! otvratitelna policeishtina, a i horata q zashtitavat!
81
1
 
12
 
! Отговори
другаря Цветанов преди 14 години
Благодаря ви, че така често публикувате снимката на другаря Цветанов. С неговия образ много лесно се драйфа в кофата.
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма значение дали си изнервен или не когато знаеш правилата на работата си ти я вършиш както трябва. Дали Роман не е имал такива указания и напътствия така да действа, но те явно предизвикаха много дебати и се оказаха грешни и затова той ще се извинява. Според мен ще дойде време и други ще се извиняват.Така е и така ще бъде до края на мандата им.
79
0
 
0
 
! Отговори
Pixar преди 14 години
Кой е др Толев и с какво може да ми помогне?
78
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Б оли ли те, че ти арестуваха татито, А! А пък на мен ми е радост!
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЕЙ...брато..др Толев ще ти помогне
76
1
 
6
 
! Отговори
Синбад преди 14 години
Криите си лицата та да може да си правите каквото искате. Това ако са държавни служители, жална ни майка..............
75
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 76 - пич на народа (70%) му е ясна работата и се кефи. Тука има няколко вманиачени или платени *** или резани, които се мъчат да мътят водата. Да ама НЕ:)!
74
2
 
8
 
! Отговори
синонимен анонимен преди 14 години
не мога да разбера КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ, СКАПАНИ????????????20 ГОДИНИ СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ВАС, КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ, ХАЙДЕ ДЪРТИТЕ ИЗМРЯХА АМА И КОПЕЛЕНЦАТА ИМ ОТ ГЕРБ СЪЩИТЕ ***...ТРЯБВАШЕ ЗЪБКИТЕ ДА МУ ИЗБИЕТЕ НА ТОЗИ *** РОМАН
73
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еми като са крали ще ги арестуват.Що не дойдат мен да арестуват,като нищо не правя.Не мога да разбера що за хора сте като защитавате такива,та те са обирали всички нас в продалжение на години.И после нямало пари за болните,децата,пенсионерите,за всички.Айде стига,не искате ли да живеете добре и да не сте бедни.Ако не мислите за вас , мислете поне за децата си.Те заслужават по-добро бъдеще,от нашето окаено настояще.
72
5
 
7
 
! Отговори
Pixar преди 14 години
Синьо-червени-турско-герберски платени драскачи!Не се ли усещате,че сте 10 човека,на които ви плащат от 5 партии за да пишете с различни никове :)Няма нормален човек който да напише каквото и да е хубаво нещо за който и да е български политик!Стига сте ги хвалили Б.Б.Ц.Ц.и Т.НИ тия са като предишните,а заедно с тях са като тези преди тях,само имената и банковите сметки са различни
71
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не мога да разбера КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ КОМУНИСТИ СКАПАНИ????????????20 ГОДИНИ СТРАДАМЕ ЗАРАДИ ВАС,ХАЙДЕ ДЪРТИТЕ ИЗМРЯХА АМА И КОПЕЛЕНЦАТА ИМ СЪЩИТЕ ***...ТРЯБВАШЕ ЗЪБКИТЕ ДА МУ ИЗБИЕ НА ТОЗИ *** РОМАН
70
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Уволнете честните прокурори, за да няма кой да арестува бандюгите!
69
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Роман Василев няма за какво да се извинява!Изказал е мнението си за тези нагли бандити с власт, а това е и мнението на всички честни българи.
68
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И СЕГА КВО ХВЪРЛИХТЕ ДОСТОЙНИЯ ПРОКУРОР НА КАДРОВИЦИТЕ РУШВЕТЧИИ НА КРАСЪО ЧЕРНИЧКИЯ ОТ МНОГО УМНОТИИ Г-Н ЦВЕТАНОВ КАКВА ЕТИЧНА КОМИСИЯ Е ТОВА НЕ РУШВЕТЧИЙСКА КОМИСИЯ Е ТОВА
67
0
 
4
 
! Отговори
ko4o преди 14 години
ami te zatova vinagi biqt i posle pitat milite ni policai, te vinagi sa iznerveni. ama ako gi napsuvam i kaja 4e sum bil iznerven.......... alice in wonderland
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Е ква конституция е нарушил толкоз ,той не е бил в съда.В краъна сметка като гражданин има право на мнение.За кво ли въобще пуснаха тоя запис ,сега да се преиначават нещатата.
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
о стига глупости ...ЕДИН ДОСТОЕН ПРОКУРОР КАЗА ИСТИНАТА И ТОВА Е МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ ...А БОРИС ВЕЛЧЕВ Е ЕДИН КУКЛЮ БЕ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ КАТО ПРОКУРОР ....ТАКЪВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НИ ТРЯБВА ДЕЙСТВЕН А НЕ КАТО ПРОТЕЖЕТО НА ГОЦЕ ....ЦЕЦО МЕРИ СИ ДУМИТЕ И НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ ИЗЛИШНО .БОЙ ПО КРАЛИВЦИТЕ И МУТРИТЕ И УСПЕХ АКО ГИ НАДВИЕТЕ ИМАТЕ ВТОРИ МАНДАТ ...НЕ МИ СЕ МИСЛИ АКО НЕ УСПЕЕТЕ КАТО ОТСТЪПИТЕ

Спонсорирани публикации