Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора

"Важно е съдържанието, а не кой е изнесъл записите"
Обновена: 27 яну 2011 14:55 | 27 яну 2011 13:46,
323
Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора
Алексей Петров не знае кой с кого воюва Снимка: Булфото

Зад скандала със СРС-тата стои професионалната и политическата некадърност на управляващите, на първо място Бойко Борисов, на второ – Цветан Цветанов.

Това заяви соченият за глава на "Октопод" Алексей Петров, който се яви на разпит в Националната следствена служба.

„Хората, които пряко и косвено са засегнати в този скандал, трябва да предприемат действия той да приключи, защото доверието в институциите е в опасност“, добави бившата барета, цитиран от „Фокус“.

На въпрос кой е стратегът и кой е тактикът във войната с подслушването, Петров отговори, че не знае кой с кого воюва. Според него много по-важно било съдържанието на разговорите.

СРС гейт тръгна от публичното разпространение на записи с участието на шефа на Митниците Ваньо Танов, премиера и други хора от властта от считания за приближен до Алексей Петров в. „Галерия“.

"Може да се окаже, че изнасянето на СРС-тата е благородна постъпка, а не е толкова важно кой ги е изнесъл", коментира Петров, като видя дори в изнасянето на информацията форма на протест.

Още по темата

"Има разследване, ще видим какво ще стане. За мен е важна информацията, която ще излезе от разговорите. Става дума за натиск върху директора на митниците за контрабандни канали и най-накрая – става дума за ограбване на милиарди. Това е важното", допълни той.

Алексей Петров беше категоричен, че е извикан по политически причини.

„Тук съм по политически план – на 27 януари, пет дни преди 1 февруари, когато трябва да се обяви т.нар. кандидатпрезидентски екип”, отсече той.

Петров е бил извикан в следствието за прецизиране на обвинението, тъй като делото отново било разделено на „малък и голям октопод“.

Според адвоката му Ина Лулчева "обвиненията са идентични с малки промени и няма нови доказателства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Водещият също разполагал с подхвърлени флашки - че тя е любовница на брата на Трактора и въртяла *** на известен футболист"И ние получаваме флашки с информация". Това заяви на главната редакторка на в. "Галерия Кристина Патрашкова Мартин Карбовски в предаването си в събота "Карбовски: директно"и я запозна с информацията в тях пред публиката си. "Че си любовница на брата на Алексей Петров, запис как правиш *** на известен футболист, за да му направиш интервю.Мъжът ти работи за РЗС - Габрово на кметски избори, ти нямаш нищо общо разбира се, шеф е на пресцентъра. Продавате с мъжа ти фалшива картина на художника Вукадинов на колекционер с инициали А. С., да не го намесваме сега, защото той не иска да бъде намесен..." На опитите на Патрашкова да отрече информацията Карбовски я закова с въпроса: "Да питаме самия Вукадинов, нека художникът да каже, защото той самият си е познал фалшифицираната картина.""Защо толкова гадно се държиш, изключително гадно се държиш", хленчеше засечената редакторка.
40
19
 
21
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
Чета тук, че СРС-тата били съчинени, нагласени и неистински...Абе вие вярвате ли си?Това де не ви е тел'визоро в къщи?Натискаш копчето и сменяш канала???***!!!Преди само фантазирахме, а сега вече знаем!!!А нивото на българските управници винаги е било такова...и при тато и след това, та до днешни дни!!!
39
20
 
18
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 13 години
Тоя го направиха мъченик!Ако е имало престъпления (почвам да се съмнявам) защо Цоко и Боко не събраха доказателства?!как така, Будния Гражданин на Бойко сега му стана враг?! Нещо на семейна разправия ми прилича това дело!Тиквата и Физкултурника срещу Трактора и ХамстераЕгати цирка! Почва да ми липсва Станишев!Ей, кой кара влака докато си дърпате сутиените?!
38
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
toia 6to si misli 4e niakoi 6te glasuva za nego ?? mafiot .., Boiko im razkaza igrata .., koi znae kolko o6te kompromati 6te izvadiat napravo sa jalki..SAMO GERB
37
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може да е всякакъв,но поне научихме истината
36
21
 
15
 
! Отговори
точния преди 13 години
Да не забравяме,че всеки е невинен до доказване на противното!УСПЕХ ЗА Г-Н ПРЕЗИДЕНТА ПЕТРОВ!
35
2
 
13
 
! Отговори
Няма се отърве преди 13 години
Пак ще го застрелят само че в тоалетна. Тоз който търси - намира.
34
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те хората са си казали,*** ли е бягай далеко от него....тия хора са навсичко способни и много добре го знам това от личен опит. Никога не падат по гръб и във всеки един момент са способни и на най-лошото и подло деяние,само и само да отърват собствените си кожи !!!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
пепи преди 13 години
защо млъкнахтее
32
21
 
14
 
! Отговори
stoon преди 13 години
давам 1 мин.спаринг Бойко-Алексей,и тъпата глава на Бойко е паднала.
31
17
 
22
 
! Отговори
мравка преди 13 години
Алексей изобщо не ми е приятен,но това което казва :важно е съдържаниети на записите ,а не кои ги е изнесъл е изводът които трябва всеки с глава на раменете да си направи.Разберете наи-сетне че ни управляват мутри,ченгета и некадърници.
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама по муцуните им личи създателите на СРС-та.Добре ги е обучила школата им.
29
0
 
12
 
! Отговори
стига глупости преди 13 години
до25Здравейте Г-н Я.Янев.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
darjavata na mafiotite
27
14
 
17
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ТИКВАТА 1990-ТА: И МВР ЩЕ НАПУСНА НО ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ НЕ ПОДПИСВАМ.ДА ЖИВЕЕ БАЙ ТОШО 2
26
7
 
20
 
! Отговори
, преди 13 години
по татово време тоя хайдук щяха да го разтрелят на площада
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
aleksei djaba si dava6 parite za seresetata ha ha
24
8
 
39
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 13 години
ЧУДНА ДЪРЖАВА СМЕ! ХОРА ПОДСЪДИМИ ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНИ ОБВИНЕНИЯ ,ЗА КОИТО СЕ ОЧАКВАТ ТЕЖКИ ПРИСЪДИ СА ПОСТОЯННО ПО МЕДИИТЕ И ДОРИ ИСКАТ ДА СТАВАТ ПРЕЗИДЕНТИ! ДРАГИ БЪЛГАРИ, ТЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС И С ДЪРЖАВАТА!
23
33
 
8
 
! Отговори
точния преди 13 години
ЗДРАВЕЙТЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ!ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ!
22
11
 
33
 
! Отговори
ritci преди 13 години
До 2-ри Защото тогава престъпност и управляващи бяха ЕДНО. А сега бате им Бойко ги настъпа много лошо по мазола, и тези СРС-та са опит за ответен удар,но няма да им мине номера,българина не е толкова ***.