Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора

"Важно е съдържанието, а не кой е изнесъл записите"
Обновена: 27 яну 2011 14:55 | 27 яну 2011 13:46,
323
Бойко не става. Хоп – СРС гейт, отсече Трактора
Алексей Петров не знае кой с кого воюва Снимка: Булфото

Зад скандала със СРС-тата стои професионалната и политическата некадърност на управляващите, на първо място Бойко Борисов, на второ – Цветан Цветанов.

Това заяви соченият за глава на "Октопод" Алексей Петров, който се яви на разпит в Националната следствена служба.

„Хората, които пряко и косвено са засегнати в този скандал, трябва да предприемат действия той да приключи, защото доверието в институциите е в опасност“, добави бившата барета, цитиран от „Фокус“.

На въпрос кой е стратегът и кой е тактикът във войната с подслушването, Петров отговори, че не знае кой с кого воюва. Според него много по-важно било съдържанието на разговорите.

СРС гейт тръгна от публичното разпространение на записи с участието на шефа на Митниците Ваньо Танов, премиера и други хора от властта от считания за приближен до Алексей Петров в. „Галерия“.

"Може да се окаже, че изнасянето на СРС-тата е благородна постъпка, а не е толкова важно кой ги е изнесъл", коментира Петров, като видя дори в изнасянето на информацията форма на протест.

Още по темата

"Има разследване, ще видим какво ще стане. За мен е важна информацията, която ще излезе от разговорите. Става дума за натиск върху директора на митниците за контрабандни канали и най-накрая – става дума за ограбване на милиарди. Това е важното", допълни той.

Алексей Петров беше категоричен, че е извикан по политически причини.

„Тук съм по политически план – на 27 януари, пет дни преди 1 февруари, когато трябва да се обяви т.нар. кандидатпрезидентски екип”, отсече той.

Петров е бил извикан в следствието за прецизиране на обвинението, тъй като делото отново било разделено на „малък и голям октопод“.

Според адвоката му Ина Лулчева "обвиненията са идентични с малки промени и няма нови доказателства".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
3
 
14
 
! Отговори
RedmoonZ преди 13 години
На Трактора имам да му кажа 3 неща:1. Прав си, че използват трик да говорят за това откъде идват записите, вместо какво съдържат.2. Ти не си в позиция да правиш този извод, защото си един от участниците в театрото.3. Да ти бера лайката!
280
3
 
5
 
! Отговори
Калина Илиева преди 13 години
Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София
279
2
 
3
 
! Отговори
Фyyyyyy преди 13 години
Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София
278
5
 
14
 
! Отговори
до "Честен" преди 13 години
Честно ли е да обвиняваш когото и да е по една компилация направена с единствената цел да дестабилизира държавата?Това ли е нов морал?А къде е твоя морал, защо мълча когато тримата бандити/феса,короната и петолъчката/ ограбваха държавата?Кой знае каква червена бабичка си и ти...
277
0
 
6
 
! Отговори
до 288 преди 13 години
то благодарение на такива като теб хората са овце....Ти въобще осмисляш ли това което си написал...ми може би и ти имаш деца и нема да си вечена те,какво ще правят те след теб ?...когато си идеш 1 ден от този свят....?"не дай-боже,сляпо да прогледне"е казал писателят отпреди 100г.
276
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дискредитацията на лицата от политическия ни живот е метод на Държавна сигурност. Това продължава до ден днешен. Става въпрос за действията на една върхушка - шепа вече доста възрастни, но много богати хора, които продължават да дърпат конците чрез подставени лица.Въпросът е, че за подставените лица това не вещае нищо добро", споделя мнението си Марков и пояснява: " Ако върнете времето назад, ще видите, че всички "добре облечени бизнесмени", превърнали се в в даден момент в знакови имена, какъвто в момента е и Алексей Петров, вече не са живи. Нима Илия Павлов не беше такава фигура? Или Емил Кюлев?
275
0
 
7
 
! Отговори
за 289 преди 13 години
От простотията си патиш :)) ама твоята, не са други криви
274
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dnes.bg/mish-mash/2011/01/27/plyhove-na-dauning-striit-10-zalagat-kapani.109875
273
8
 
6
 
! Отговори
W преди 13 години
Аз не мога да разбера дали има по *** човек от Б.Б. и тоя да ни управлява, питам се как е възможно това.
272
4
 
4
 
! Отговори
До Барета преди 13 години
Абе, Барета, на вас не ви ли забраняват да пишете по форумите ? Или ви плащат за това? Нали ако Трактора върне заграбеното посредством служебното си положение, нали и слвед това ще трябва бате ти Бойко пишман каратиста да връща половин България бе!!!! Хахахаха...ей това баретите всичките трябва да сте на хапчета, нещо ви става от много бой по главата.
271
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Симено Методиев, ти или си ненормален, или си на хранилка на ГЕРБ!!! Престани с тая патетична страст !!! Не си на комсомолско или на БКП - партийно събрание!
270
6
 
6
 
! Отговори
Честен преди 13 години
Абе, какъвто ще да е тоя Трактор, да не би да говори лъжи ? Изобщо как може никой да не обръща внимание именно на съдържанието на тия СРС-та, а не на процедурата...Нали, вие, гербери, се обявихте заедно с Вожда ви против тия управленски трикове? Нали за нов морал се говореше? Ако няма нов морал за какво са ни нови и нови партийци, които да хрантутим ??? Това е въпросът!!!
269
3
 
12
 
! Отговори
Strajevi преди 13 години
Поредната *** милиционерска муцуна е другаря ***!
268
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако СРС-тата са по-малко,това не означава автоматично,че няма да се изнасят.Просто трябва персонала два пъти в годината да се слага на полиграфа,както се прави в америка
267
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трактора,скрит собственик на вес.Галерия.Със *** Я.Дачков.Патрашкова и гея депутат Я.Янев.
266
3
 
12
 
! Отговори
чудо/чудоооо преди 13 години
Абе това чудо СРС-то не е ли класифицирана информация?Та някое си ченге ще го изнася като форма на протест.*** *** та работа.И тоя се гласи за президент,ми представете си какво ще стане недайси боже ако се докопа до властта големият трактор.
265
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този след 7 секунди го разбираш, че не е читав. Ако не се издуха от България, по някое време най-вероятно, ще лежи на топло.
264
7
 
8
 
! Отговори
bo преди 13 години
RAZUMNITE SA S "GERB", PROSTOTIJATA I INTERES4IITE S "DRUGARITE" OT ABV, BSP I PRO4IE...ELEMENTARNO!!!!
263
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко никога не е бил каратист. Но за сметка на това пък има много снимки с кимоното и с медалите на Алексей.
262
14
 
19
 
! Отговори
Симеон Методиев преди 13 години
След година и половина подслушване на управлението най-силните компромати за правителството на Бойко Борисов се оказаха: 1. спирането на проверка на мижава бирена фабрика след натиск от президента Първанов, и2. връщане на дребен митнически чиновник на предишното му място. Щом подслушвачите не успяха да сглобят разговор за по-големи далавери, ясно е:НАРОДЕ, ИМАМЕ СТРАХОТНО ПРАВИТЕЛСТВО!Най-опасната и подла опозиция - тази без лице и без глас, ни даде силни доказателства за това!