Девети ден протест, недоволните се събират от следобед

Хората призовават да няма насилие
Обновена: 17 юли 2020 19:40 | 17 юли 2020 19:10, Веселина Йорданова
308
Девети ден протест, недоволните се събират от следобед
Снимка: БГНЕС, архив

За девети пореден ден антиправителствена демонстрация пред президентството.

Исканията на демонстрантите остават непроменени, а именно оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Още по темата
Хората започнаха да се събират още след 16 часа.

Протестиращите скандират "Оставка". Те призовават за ненасилие и носят плакати "Протест и полиция заедно срещу провокаторите".

Ситуацията на протеста към момента е спокойна. По традиция полицейското присъствие е засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,Ситите на гладните не верватЗа справка Кадафи и Садам
217
4
 
11
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
И къде пък е логиката на тези протести при приближаващи парламентарни избори? На хората видиш ли изведнъж търпението им се изчерпи. Ако си наистина недоволен, как може да си представиш, че едно служебно правителство ще реши проблемите ти до изборите. Истината е друга. Целта е отстраняване на Б. Борисов и незабавно стопиране на Балкански Поток. Точно както се случи с Южен Поток при служебното правителство на Орешарски. Илюзия е, че Радев стои зад тези протести - не, те са привнесени отвън.....
216
1
 
2
 
! Отговори
До 216 преди 3 години
Много знаеш ,бе.Как досега не си станал Президент?Липсва ти само един ,,вълшебен,, сейф с незнайно откъде дошли документи.Липсват ти и 5-6 милиона от Швеция.Липсват ти и доларчета от Кувейт.Ех,мечти.Чаткай по клавиатурата сега за едното кафенце.
215
3
 
10
 
! Отговори
ЧЕРЕПЪ преди 3 години
БЪЛГАРИ- СЕА ВИ ПИША НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ, РЕДЪ ВИ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ПОСЛЪ ША СЪ ВЪРНА ДА ВИ БЪДА ПРАМИЕР И БГ НЯМЪ ДА СЪ УПРАВЛЯВА ОТ ХУНТА.
214
14
 
13
 
! Отговори
Другари протестъри преди 3 години
Кога ще започнат протестите и срещу президента?Та да се включа и аз.
213
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До прости ли смеПростите живеят по-дълго.....
212
2
 
4
 
! Отговори
само ятаган! преди 3 години
Само това остана! Народа ни мрази свободата и само чака външна помощ-заробване!
211
3
 
6
 
! Отговори
свобода на тепсия преди 3 години
До Един да поведе стадоНяма вече Червената армия и силна сталинска ръка да се разшета!
210
4
 
1
 
! Отговори
Библията преди 3 години
До У бреДемокрацията е слободия! Всеки се чувства господар а само Господ е единствен!!!Божанов
209
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре би било и много навременнода се изгори и американското знаме.В сащ също го палят и не без много сериозна причина.
208
15
 
3
 
! Отговори
Един да поведе стадо преди 3 години
Девет дена или девет месеца-все тая!!! С мирни протести и страх от "правокатори" все ще си чакате някой да ви оправи...За да се случи промяна КРЪВ трябва да лее...Погроми на магазини,подпалени коли,барикади по улиците...това е начина и без това сте гладни,бедни и завистливи СТРАХЛИВЦИ!!!
207
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народът си заслужава Черепа.
206
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички наивни и полуинтелигентнибългари (много и с висше) сляпо вярват набойко борисов, а той най-наглоги лъже и си премиерства суперкомфортно,ама български национални икономическиинтереси отиват на кино щом му наредят нещоот вашингтон, не! - сърчицето му не трепва.Класически пример за национален предател.
205
1
 
10
 
! Отговори
С преди 3 години
Тц-тц-тц, още ли има балъци, които се делят на леви и десни, на такива, търсещи по-малкото зло било в в синьо, червено, жълто или лай ня но. Има две групи: първата, наричана по различен начин - политици, олигарси, мутри, ДС, ОПГ и т.н., и другата, която е само с едно име - НАРОД! Вие на коя страна сте?
204
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вожда не разбира,що поданиците му негодуват.Магистрали ,нпраии, е могат да ти изпадат зъбките,ама...Сега сериозно,Борисов трябва да си ходи,такъв рекет,като неговият,няма как друг да го докара,ако не си бил в групировките.
203
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бе, само 200 човека бяха и всички са платени.
202
2
 
12
 
! Отговори
прости ли сме преди 3 години
Основния виновник за дереджето на БГ народа е Ахмед турски. Той държеше комунистите, когато бяха на власт, държеше царя, държи и Боко. Как забравяте, че именно той щеше да убива ББ и после ББ взе да му прислугва чрез довереника му Прасето П.Изгоните ли Боко Доган яха следващия и си върти коня както си иска. Ако ББ иска да се спаси да почне действия чрез Гешев срещу Доган. Ако не го вкара в затвора, Доган ще вкара него и още доста други сухи съчки.2013 изгонихме П, но Доган го върна пак.
201
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България се управлява от Държавна Сигурност, чрез Доган и Пеевски. Доган е политическото лице на ДС, а Пеевски - икономическото. ДАНС е ДС и продължава да подслушва наред, от Борисов до Божков. Гешев е прокурор на ДС. ДПС е крепостта на ДС. Тези, които подкрепиха Гешев са кръговете на ДС.
200
11
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
До всички Герберски тролчета! На др Борисов.Както и на всеки нормален българин,Ни е ясно.Че ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА С която др Борисов ни "плаши" Ще има при всички случаи след месеци! И ДАЛИ ТОЙ ЩЕ Е НА " ВЛАСТ" ИЛИ ДРУГ! ВСЕ ТАЯ! -:) Ако пък той ще е все още на власт.Няма гаранция ЧЕ ТОЙ ЩЕ СЕ" СПРАВИ"ПО ДОБРЕ ОТ ДРУГИТЕ! -:) Схващате ли ЗОМБИРАНИ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛЧЕТА? Тазуи икономическа криза,Ще премине през целият ЕС!И НА МЕН МИ Е ВСЕ ЕДНО КОЙ ЩЕ Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! НО НЕ ЖЕЛАЯ ДА Е др БОРИСОВ!
199
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 211Мисля , че не е точно така На всички е ясно , че заради короната ще има огромен икономически срив по цял свят. В България няма да е по-различно . И БОрисов ще си има оправдание . В интерес на истината няма вина за вируса , колко бяха удачни мерките е тема на друг разговор . И ББ ще се скрие зад тези факти и ще отрича всякаква вина за крината . Като се има предвид ,че контролира медиите ,е ясно ,че ще бъде представян като спасител