Костадинов не е под карантина, направил си тест

Ситуацията показва абсурда на зеления сертификат, заяви той
81
Костадинов не е под карантина, направил си тест
Костадинов беше без маска на КСНС снощи. Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов си е направил тест за коронавирус, който е отрицателен. Той чака резултатите от друг тест, направен в лаборатория, съобщиха за БТА от пресцентъра на партията.

На този етап Костадинов не е поставен под карантина, посочиха от "Възраждане" и уточниха, че карантината се налага официално от Регионалната здравна инспекция.

Още по темата
Това, което искаме да видим, е официален лабораторен тест на председателя на Народното събрание, който е положителен за COVID-19, заявиха от партията.

"Днес сутринта се събудих с новината, че председателят на Народното събрание Никола Минчев снощи се разболял от грип. Сега цялата държава се вълнува дали ще бъде наложена карантина на всички участници във вчерашния Консултативен съвет по национална сигурност", написа Костадин Костадинов във фейсбук.

"Като се замисля, на съвета май само аз не съм бил ваксиниран. Нали ваксините пазят, защо ще карантинират другите", коментира той.

Според него цялата тази ситуация показва абсурда на зеления сертификат. "В опита си да избягат от утрешния протест и да спрат мен от участие управляващите нагледно показаха цялото нелепо състояние, в което ни карат да живеем вече почти две години", коментира още Костадинов.

Утре от "Възраждане" организират национален протест срещу зеления сертификат пред Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
51 ти да не си умопомрачен? Кога Костадинов и възраждане са били против ваксинирането? Аксинирането си е личен избор на всеки. И проблема е че на ваксинираните се дават привилегии, кото няма за какво да ги имат. Хорате се борят срещу зеления сертификат. Малко вие трудно да мислите. И не казвай че хората му са се наболи заради сертификата, когато са го направили през лятото не е имало такъв. Сертификата се въведе Октомври.
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един протест няма да направи нищо. Инфлацията ще изкара хората пред НС. Гарантирано.
49
13
 
6
 
! Отговори
Мими преди 2 години
Този е лаладжия като Сидерката.....давам му един сезон и никой няма да чуе после за него !!!!!!
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно бавно стопляте всички и не разбирате какви сцени се разиграват. Първо БТВ сега и тоя смотльо с положителния тест. Сега за Костадинов няма полезен ход. Ако не иде утре на протеста е Предател. Ако присъства на протеста не залужава да е в парламента щото не спазва законите. Хитро го измислиха. Евала на задкулисието.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха, един клоун и направи разногледи.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Монах : "Вижте на снимката председателя с маска и ваксиниран и се заразява хаха"Явно толкоз и разбираш как става заразяването, сякаш е мигновено като редките проблясъци в изолираното ти монашеско мозъче.
45
8
 
1
 
! Отговори
анадолец преди 2 години
Абе този без маската защо се пъчи като глътнал *** и се е разкрачил като стелна крава? Да не би да демонстрира колко са му големи топките, че не може да си събере краката? Така обикновено правят тези с лешниците. Ще го гледаме утре в 12.
44
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя е рядко тъпo пaрче, лейка.. ама това се подразбираше, да си фен на един евразийски диктаторски режим си е тъпота и тесногръдие отвсякъде. Въпросът е, че се намират шарани да му вярват.
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте да видим положителния PCR тест на Минчев, в коя лаборатория е направен?! След като вече сам е обявил публично за него, то резултатът вече не е лична информация.
42
3
 
14
 
! Отговори
Монах преди 2 години
Вижте на снимката председателя с маска и ваксиниран и се заразява хаха. Пичове, не съм виждал управляващи, които са се дънят с абсолютно всяка тяхна постъпка и то всеки ден... Хахаха Не, не, не няма такива индивиди. Хайде сега ми обяснете как ваксините помагали и предпазвали и как зеленият сертификат си върши работата и предпазва. ОСТАВКА, БЕЗДАРНИЦИ!
41
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров е назначен, като официален съветник на Копейката, ще получава и пари за това. Вписан е на страницата на НС. Та Копейката представя отрицателен тест направен в болницата, където Мангъров е шеф.Мани, нямаме оправия. *** е, че ако Копейката се разболее за него веднага ще има без лятно лечение и грижи, докато ако на привържениците му им се наложи ще ги оставят да си *** по къщите.
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тоя Кирчо вика да се ваксинираме за да не затварял държавата...Ама смееш ли да я затвориш бе...?
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименне се, не са
38
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,тоя,че ще се скрие като мишка и утре няма да си покаже човката на вън е от ясно по-ясно Да видим с какво ще оправдае дезертьорството си.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майорът твърди "Дори твоят любим Путин даде разрешение за задължителна ваксинация!" и това е една откровена лъжа. Къде е публикувано това негово разрешение? Кага и на кого го даде?
36
3
 
8
 
! Отговори
Транс е баща ти... преди 2 години
А тези които коментираш, от сутрин до вечер повтарят, че са против сертификатите а не срещу ваксините, те са личен избор! Ама бустерите са ти загладили мозъка, на онази русата Цънцарова също....
35
2
 
3
 
! Отговори
до Money for. преди 2 години
Ха ся бастуне... ако си прав,.Аргирова,мустак пияницата,бай Шиле и всите тулупарници дето говорят "истината" лъжат...специално те проламират ч1е след 15 секунди с омикрон-носител си болен, симптомите се проявяват за 15 мин...ха сега де.. Май се събудихте про-ваксите и почнахте да ръсите пумия а ?...
34
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лицемери! Дреме им за народа. Не случайно сме твърдо на първите места по смъртност от Ковид. Те си получават тлъсти заплати и комисиони, правилата не важат за тях, имат подсигурено безплатно лечение и грижи ако се наложи. Народа да му мисли защо се е юрнал да ги защитава вместо да ги изхвърли с камъни или да ги трича.
33
9
 
3
 
! Отговори
asd преди 2 години
Той и Чорбанов дрънкаше подобни работи докато не се разболя и едва го спасиха и то "защото имал много връзки".
32
0
 
13
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
Коце,утре е 12-и.Да не забравиш.Оправдания не приемаме!