Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски

Партията щяла да бъде първа политическа сила на изборите
31 юли 2022 14:44, Елка Василева
605
Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти във Варна призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски.

Още по темата
Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от утре носенето на маски в закрити помещения и градския транспорт отново става задължително.

Този тип мерки са противоконституционни, посочи Костадинов. Той допълни, че партията ще разпространи инструкция как да действат хората, на които може да бъдат съставени актове за неспазване на мерките, и да обжалват в административните съдилища. „Три пъти съм глобяван и всеки път санкциите падаха в съда, защото за незаконни“, обясни Костадинов.

Той каза още, че партията може да излезе и на протести, ако кампаниите срещу психическото здраве на българите продължат.

За предстоящите предсрочни парламентарни избори Костадинов посочи, че вотът за „Възраждане“ всъщност ще бъде вот за здравия разум. По думите му партията ще бъде първа политическа сила. Според Костадинов правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Прогнозата на лидера на „Възраждане“ беше, че избирателната активност едва ли ще надхвърли 40 процента. Той уточни, че не очаква силно фрагментиран парламент и отхвърли идеята, че в него отново ще влязат много формации. Костадинов допълни, че целта на партията ще бъде да не се допускат манипулации на вота и затова тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
14
 
9
 
! Отговори
мед сестра преди 2 години
ти и без да ни призоваваш аз не нося маска! така че си просто жалък и нищожество!
251
2
 
7
 
! Отговори
До Надя преди 2 години
Едно просто изречение, 4 грешки. Сигурна ли си, че имаш основно?
250
5
 
3
 
! Отговори
До 252 преди 2 години
Имам право и да те потърся и намеря.
249
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значи "пополизъм"? Какво му правиш на попа бе вишистке? Затова не ви върви пропагандата, щото са ви наели най- ***.
248
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирания лъжец се изказа! Да ми пратим някоя пара за още по голяма къща с басейн и да се кротне с манипулацията на прости хора.
247
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 248 Имаш право да си сложиш маска или да не влезеш в магазина. Други "права" нямаш.
246
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До висшистката Надя: Кой поп? Тоя от Несебър ли? Малеееее, много неграмотно и плоско парче си.
245
3
 
4
 
! Отговори
До Надя преди 2 години
Каква истина бе моме, ти нищо не каза. Хахааааа
244
21
 
12
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 2 години
За здравни въпроси предпочитам мнения на лекари,а не на пишман политици,тоя политик или има няква политическа цел с такива изказвания или не е добре с главата
243
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакам инструкции как да действам, когато дъртия охранител от Лидъл ПАК ми се изпречи на пътя и ми заповяда да си сложа маска. Какво имам право да му направя при самозащита по закон и ще мога ли да си купя хляб в крайна сметка.
242
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разобличените тролещите копейковци във форума вече се давят от писане на простотии само и само да подкрепят политическата лудост на сбъркания си лидер.И са крайно изтъркани и екементарни шом приканват да се заразяват цели семейства и възрастни родители,в смисъл да не се пазят." " Фашизъм,болшевизъм" али бали,виждаме само цинизъм и агресия.
241
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТРЪГНАЛ КОС С ДЪЛЪГ НОС ПРЕЗ ГОРАТА ГОЛ И БОС, А ЛИСИЦА С РУНТАВА ОПАШКА НАВДИГНАЛА МУЦУНА ОТ ГОРСКАТА ТРИБУНА, ЕЙ КОСЕ БОСЕ КАК Е ПО СОФИЙСКИТЕ ПАВЕТА ПАДАТ ЛИ КАЙМЕТА, ЧЕ САМО С ДАЛАВЕРА ОТ ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ КЪЩА НЕ СЕ ИЗДЪРЖА, А КОСЕТО БОСЕТО ИЗЧУРУЛИКАЛО ЖАЛНО ЕХ КУМА НЕ ДРЪЖ СЕ НАХАЛНО, ЧЕ КОГАТО НАЕСЕН ПИЛЦИТЕ БРОЯТ ПОД ПАРКЕТА ЩЕ НИ ЗАМЕТАТ!!! ТРЪГНАЛ КОС С ДЪЛЪГ НОС ПРЕЗ ГОРАТА ГОЛ И БОС,ТРЪГНАЛ КОС С ДЪЛЪГ НОС ПРЕЗ ГОРАТА ГОЛ И БОС...
240
6
 
3
 
! Отговори
Надя преди 2 години
До 241 До Надя Ха,ха,ха имам и средно и висше образование.Явно много те е заболяло от истината Винаги истината много боли,особено при мошеници като вас.Пополизма при мен не върви .
239
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
копей9кин трябва да пиеш повече таблетки
238
3
 
10
 
! Отговори
психо тестове преди 2 години
за политици, особено лидери на партии задължително трябва да има
237
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 54 анонимен 238 ""Този русофил , ако излезе в Русия " да ги говори такива , както в България , руснаците ще му ръкопласкат , защото те си имат -добри и по-евтини ваксини" Даже и ти не си вярваш, а искаш други да ти повярват. :)))
236
1
 
7
 
! Отговори
До Надя преди 2 години
Имаш ли основно образование? Много плоско парче си.
235
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов е прав! При липса на пандемия и трупове, какви маски, кви пет лева? Вдички знаем, че ковидът е грип, болниците са празни, вирусът така и не го изолираха, спускат заповеди за мерки от Европа. Никви намордници!
234
10
 
14
 
! Отговори
+++ преди 2 години
тотален бойкот на медицинскофашистки мерки, антибългарски и в нарушение, погазване на Конституцията на Република България в угода на американските господари от антибългарско правителство в оставка..не съм ги спазвал никога и занапред ще е така, а на фашисти от рзи ще им направя живота тъжен и черен..
233
5
 
1
 
! Отговори
до 54 анонимен преди 2 години
"Този русофил , ако излезе в Русия " да ги говори такива , както в България , руснаците ще му ръкопласкат , защото те си имат -добри и по-евтини ваксини .Вярно , че ЕК не ги одобри с основание или не .Така че и тая ти опорка против Костадинов пада. Откажи се .