Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски

Партията щяла да бъде първа политическа сила на изборите
31 юли 2022 14:44, Елка Василева
605
Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти във Варна призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски.

Още по темата
Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от утре носенето на маски в закрити помещения и градския транспорт отново става задължително.

Този тип мерки са противоконституционни, посочи Костадинов. Той допълни, че партията ще разпространи инструкция как да действат хората, на които може да бъдат съставени актове за неспазване на мерките, и да обжалват в административните съдилища. „Три пъти съм глобяван и всеки път санкциите падаха в съда, защото за незаконни“, обясни Костадинов.

Той каза още, че партията може да излезе и на протести, ако кампаниите срещу психическото здраве на българите продължат.

За предстоящите предсрочни парламентарни избори Костадинов посочи, че вотът за „Възраждане“ всъщност ще бъде вот за здравия разум. По думите му партията ще бъде първа политическа сила. Според Костадинов правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Прогнозата на лидера на „Възраждане“ беше, че избирателната активност едва ли ще надхвърли 40 процента. Той уточни, че не очаква силно фрагментиран парламент и отхвърли идеята, че в него отново ще влязат много формации. Костадинов допълни, че целта на партията ще бъде да не се допускат манипулации на вота и затова тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
312
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смътр за "възраждане"
311
3
 
6
 
! Отговори
Забелязвам преди 1 година
че всеки агитатор на Костик пише-аз и моето семейство!?
310
2
 
4
 
! Отговори
Аз съм преди 1 година
Ако продължавате да остро умничите ще ви локдаунна яко. Ще ви изпозатворя . Само на работа и после е къщи. И то с маски и сертификати. Утре прибирам пейките от парка и ще ходите само еднопосочно. Едни само натам другите само насам . Какъв е тоя безпорядък . Брауново движение. Отворковци.
309
2
 
6
 
! Отговори
Из Русия преди 1 година
Путин посети детски военно-патриотичен лагер.
308
10
 
5
 
! Отговори
До 316 преди 1 година
Трай бе укро. Научи български. Този форум не е украински.
307
7
 
4
 
! Отговори
До 312 преди 1 година
Мен ли питаш? Плащат ти от "Америка за България", за да пишеш мнения, които са изгодни за евроатлантиците. С две думи: Ти си подлец, който е предал държавните интереси за пари и не трябва да живееш.
306
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някакви Копейковци претендират ,коментатор да им се покаже вируса.Каква смехория ,откога вируси се виждат с просто око,ей тези безмасковите "партийци" много,много зле !
305
5
 
8
 
! Отговори
Ако преди 1 година
Възраждане управляват, ни чака съдбата на Полша, 1939!
304
2
 
2
 
! Отговори
Еко номист тарикат преди 1 година
Ако се увеличи цената на маските у те станат задължителни хазната ще се напълни от парите ви от ддс то . Както стана и с бензина.
303
2
 
4
 
! Отговори
До Еко Логист преди 1 година
Хаха. Те си ги носят хипохондриците. Не си ли забелязал, че вредните емисии са намалели с 20%? Горе долу толкова маскирани починаха.
302
4
 
2
 
! Отговори
До 294 преди 1 година
Хайде, помисли малко и ми кажи каква полза бих и мн ал от пропагандирането на носенето на маски и кой би ми платил?! Световният еврейски заговор, рептилите от големите фармацевтични компании или тези дето са пуснали вируса. Ако не беше трагично, щеше да е смешно колко си наивен.
301
9
 
6
 
! Отговори
Живко преди 1 година
Разберете, Костадинов ще смаже националните предатели и маскаджиите! Надебелелите от три години Ковид истерия мафиоти с бели престилки да се стягат за Белене! Там ще се мре, яко ще се мре!
300
7
 
5
 
! Отговори
До 309 преди 1 година
Че какви последователи може да има Копейкин ,освен дежурни от неговия кръг с абсолютно неадекватни изказвания.Ниска топка,излишен!
299
0
 
4
 
! Отговори
До 299 преди 1 година
Тигре, ти ли си. Оправи си стъкмистиката, че много взехте да надувате.
298
1
 
3
 
! Отговори
Еко логист преди 1 година
Ако удължим носенето на една и съща маска само с още пет дена ще спестим на природата тонове емисии . Като метод. Може да се помисли за увеличение цената на маските.
297
8
 
5
 
! Отговори
Искрен Веселинов преди 1 година
Достатъчно е да видите колко души следят Костадин във фейсбук и колко последователи има. Няма друг политик с толкова голяма популярност. Единственият шанс на ЦРУ и техния фигурант в президентството са машините на Мадуро!
296
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е сатанист като Слаби Трихоноглу.
295
3
 
5
 
! Отговори
До 299 преди 1 година
Кой вирус, покажи го да го видим. Ти като медицински специалист би трябвало да знаеш как изглежда и също така се предполага, че никога не лъжеш за пари. Аре дай да го видим.
294
12
 
7
 
! Отговори
Живко преди 1 година
Политически партии ВЪЗРАЖДАНЕ е последната надежда на нормалните и на българите! Аз и моето семейство вярваме на г-н Костадинов! Съпротива до край!
293
1
 
3
 
! Отговори
Зелен блатен трол преди 1 година
Носенето на маски дебалансира екологичната обстановка поради увеличеният *** и въглероден отпечатък. Да се въведе лимит на използването на климатици лятото и зимата да се следи за нарушители , които тайно стоят на топло зимъска и се кефят.