Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски

Партията щяла да бъде първа политическа сила на изборите
31 юли 2022 14:44, Елка Василева
605
Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти във Варна призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски.

Още по темата
Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от утре носенето на маски в закрити помещения и градския транспорт отново става задължително.

Този тип мерки са противоконституционни, посочи Костадинов. Той допълни, че партията ще разпространи инструкция как да действат хората, на които може да бъдат съставени актове за неспазване на мерките, и да обжалват в административните съдилища. „Три пъти съм глобяван и всеки път санкциите падаха в съда, защото за незаконни“, обясни Костадинов.

Той каза още, че партията може да излезе и на протести, ако кампаниите срещу психическото здраве на българите продължат.

За предстоящите предсрочни парламентарни избори Костадинов посочи, че вотът за „Възраждане“ всъщност ще бъде вот за здравия разум. По думите му партията ще бъде първа политическа сила. Според Костадинов правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Прогнозата на лидера на „Възраждане“ беше, че избирателната активност едва ли ще надхвърли 40 процента. Той уточни, че не очаква силно фрагментиран парламент и отхвърли идеята, че в него отново ще влязат много формации. Костадинов допълни, че целта на партията ще бъде да не се допускат манипулации на вота и затова тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
1
 
3
 
! Отговори
Келнер преди 1 година
Безплатен обяд няма. Рано, или късно, всеки си плаща.
291
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин да си гледа историята,без да се меси във здравната култура на съгражданите си по време на пик епидемия.То бива,бива но медицински профан да дава акъл с политически цели ,един г- н Никой е нон сенс.Заразата се предава по въздушно капков път, вируса се задържа в носоглътката,затова се слагат маски за да не се нагълташ като теле.В затворени помещения е необходимо за да се избегне насищане на въздуха с вируса.
290
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя нали си сложи ваксина? Повече няма какво да се коментира.
289
2
 
10
 
! Отговори
Да изселим преди 1 година
Сивата Златка от България!
288
2
 
3
 
! Отговори
Майстор трол преди 1 година
Думата бойкот може да се разложи на бой и Кот. Боят е ясен . Всеки го е ял , Кот идва от мъжка котка в някои региони. Пъстър Кот примерно.
287
10
 
8
 
! Отговори
Заслужавате си го преди 1 година
Е как можахте да вкарате този ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И МОШЕННИК в парламента беее...Ич ва няма..
286
2
 
4
 
! Отговори
До 291 преди 1 година
Хиляда пъти съм ти казвал, че добрият пропагандатор казва много с малко думи. Не ставаш за тррол.
285
1
 
4
 
! Отговори
ППРаздвижване преди 1 година
Важното е да ги страхуват поданиците . То атомни бомби то Русия ще превзема балканите . Никакъв интерес . Пуснаха маймунска шарка чак. Пак не ви дреме . Кромид нов пак не им пука. Пуснаха вирус и мана по доматите е тука вече има раздвижване.
284
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази новина разтърси спокойните вакситрролове. Чудно се получи, сега ще допуснат много грешки, които ще ги довършат. Ще гласувам за Възраждане. Видяхме, че трроловете са супернеграмотни и неустойчиви.
283
2
 
8
 
! Отговори
До 271 преди 1 година
Е, то и най-развинтеното въображение не може да се мери с това, което предлага реалността. Във вторник вечерта дойдоха шуреят и тъщата ми, защото жена ми е в 9-я месец, да я видят, живеят доста далеч. В сряда се обади съпругата на шуреят ми с новината, че е с ковид, а 9-мес. им бебе е с висока темп. Направихме си веднага тестове -само той беше пол-ен В събота светнах и аз. На жена ми, слава Богу, засега й няма нищо. На майка им също. Това е. Съжалявам, че не се връзва с фентъзи представите ти.
282
9
 
6
 
! Отговори
Всички Путиноидни преди 1 година
*** възхваляват Копейкин, защото той е надеждата им Путин да продължи да съсипва, тормози и превзема подмолно с мазната си болшевишка, противна, нагла мутра бедната ни държавица. Службите да се задействат и да обявят Копейкин за персона нонграта, след което да го изпратят с полет към Мацква.
281
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се приеме лимит до колко килограма маски могат да се носят.
280
7
 
8
 
! Отговори
Да Омммремм преди 1 година
Копейкиин иска всички да омрем от вироса. Бахххаха.
279
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала на Коцето, може да е "ваксиниран", но се бори тези,които не желаят да го правят да не бъдат задължавани и тормозени. Същото е с маските. Важното е ,че уважава моя избор дори той да слага маска.
278
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане може да се окаже пълна греда. Възможно е и да ни разочароват. Лошото е, че за всички други вече е напълно сигурно!
277
4
 
3
 
! Отговори
Великият реваксинато преди 1 година
Хайде да се бустерирате Време е да се маскирате . Време е се да се реваксинирате .
276
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който иска да се маскира, който иска да си инжектира експерименталки. НООО, който не иска да се маскира не трябва да се задължава ,както и тези които отказват експерименталки. Свобода на личния избор.
275
1
 
0
 
! Отговори
До 279 преди 1 година
Резюмирай си великата мисъл, моля.
274
5
 
6
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Факт е, че от всички партии, само той бойкотира незаконна заповед. Всички останали си мислят, че за тях законът не важи и са хванали Господ за шлифера. Няма лъжа, няма измама.
273
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Призовавам КК да отиде да живее в Русия и там да си прави цирковете.