Прокуратурата: Служителят на ГДБОП е бил неадекватен, опитал е да заблуди полицаите

Изпробван е с техническо средство, резултатът е положителен за употреба на амфетамин
Обновена: 9 окт 2022 14:59 | 9 окт 2022 13:06, Елка Василева
57
Прокуратурата: Служителят на ГДБОП е бил неадекватен, опитал е да заблуди полицаите
Кадър: БНТ

"Служителят на ГДБОП е опитал да заблуди полицаите, бил е в неадекватно състояние. Изпробван е с техническо средство, резултатът е положителен за употреба на амфетамин. Първоначално е посочил, че е полицейски служител на МВР, отказал е да конкретизира от коя дирекция е, опитал се е да заблуди полицаите, че е служител на друга дирекция на Министерството на вътрешните работи", заяви Георги Иванов, прокурор от Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Предстои да му бъде поискана мярка "задържане под стража", предаде БНТ.

Има сигнал за български гражданин, който в автомобила си е транспортирал 4-ма мъже от марокански произход, отказал е да спре за полицейска проверка и е имало преследване. На столичното Околовръстно шосе водачът на автомобила е предизвикал лека катастрофа с полицейски автомобил. Повдигнато му е обвинение за неподчинение на орган на властта, както и обвинение за хулиганство при управление на моторно превозно средство, задържан е за срок до 72 часа.

Имало е подобен случай, в който водач на лек автомобил е превозвал 7 граждани на чужди държави, отново е реализирал пътнотранспортно произшествие.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Демократор преди 1 година
до Ф.С.В. 25,значи си пълен некадърник, за който работа има само с лопатата в "трудова заетост" към общината.
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хем неадекватен бил--- хел съвсем адекватно се опитал да заблуди полицаите ...кое от 2 те е ?
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-евтинита и качествена дрога можеш да си я купиш само от полицай. Те я конфискуват при акции и после я продават на половин цена. Аз винаги купувам от полицаи. Пък е сигорно, че няма да те преджобят колегите им, защото си купил от тях.
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо не разпитват всички заловени след употреба на наркотици от къде са се сдобили с наркотика. Ето от там трябва да тръгне борбата. Ако трябва съобщаването на нарко доставчика да се смята като смекчаващо обстоятелство в съда.
21
11
 
6
 
! Отговори
Съд за Петков! преди 1 година
До Вуйчо ВаньоВсички знаем кой управлява през последните 7 месеца и кой уволняваше наред шефове в МВР последната година и половина по политически причини.Това е резултатът от промяната, но слава Богу, че ние българите се надигнахме и сложихме прът в колелата на наглите л.умпени от Орлов мост!
20
2
 
11
 
! Отговори
В преди 1 година
Очите на този прокурор се вижда девалвацията на правото. Това момче е явно човек, който иска да се налицемери на главния. Ако беше юрист, щеше да знае какво е мярка за неотклонение, кога и защо се взима. Това обаче са недоразуменията на българските университети бълващи "кадри" на поточна линия, само и само субсидия да има.
19
2
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
Аз хотели нямам и нищо хубаво не видях от тази държава--дори напротив- ТЯ само ми е взимала -а се оказа че първият бежанец или укра е в пъти по добре от мен ТУК!!! така че аз на война няма да ходя-няма какво да губя -всичко за мен тук е безмислено загубено -откраднато - дори мечтите ми откраднаха в тази ко-чи-на БГ! Богатите да се стягат за война и да пращат тяхните синове!! Аз СЪМ ПАС!!!
18
0
 
5
 
! Отговори
кО казА, кО? преди 1 година
Неадекватен, а способен да заблуди полицаите. Стана ми много интересно. Кое е вярното? Двете не става.
17
2
 
5
 
! Отговори
МВР ПОЗОР преди 1 година
А престъпника Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол защо е на свобода- доказан престъпник!?
16
1
 
31
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 1 година
Само ще обобщя последните два месеца-един кратък обзор..Семерджиевв години кара без книжка а накрая Симона и сие му носят стълба,по морето час и нещо не могат да спрат един рейс,служител на НСО избутва коли в Кресненско,двама взимат 200лв да ескортират Поршето и после бягат от местопроизшествието, служител на ГДБОП кара надрусан.... И Ко праим?За кво ги храним младите пенсионери?По добре без тях
15
4
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
До 25 Ти май френ-- ще си останеш един промит мозък -все пак овчарите ( ти и Борисов) се надушват по приятелски отдалеч! Разликата между теб и твоят водач Бойко е -че Ти си остана завина овчар - а Той ти краде овцете 9 и се прави на овчар) за да си купува имения по Света и да се прави на Световен Лидер)0хахахахахахахахха Духай супата!
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Висшите особи да се мобилизират ,щото обикновения човек няма да е пушещо месо на техните интереси Господа впрягайте роднините войната е на близко трябва ви подготовка
13
1
 
10
 
! Отговори
МВР УРОДИ преди 1 година
МВР работят в симбиоза с най големите престъпници- в Перник и Бобов дол ги хванаха- тотална мафия от ур.оди!
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои неща се предават по наследство, като полицейщината например.
11
3
 
1
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
до 19 -23--един и същ гербераст---след 13 г разруха--вече никой не го е страхх---не може за 2 г управл;ение да се стигне до такава разруха в Институциите!!
10
6
 
5
 
! Отговори
МВР ТЕРОРИСТИ преди 1 година
Удрят ни здраво със СРС-та,МВР следят всички ни, правят се на ударени!Всички имаме досиета в МВР,ДАНС,ВКР, Тетра,ДАР
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ф.С.В.Искаш да кажеш, че ГЕРБ не ви даде да разрушите съдебната система и да пуснете всички престъпници, наркомани и убийци на свобода, както планирахте, нали?
8
5
 
5
 
! Отговори
Въпрос? преди 1 година
Кой е виновен сега за корупцията в държавата? Бойко Борисов, който две години вече не е на власт или *** с техните безкрайни уволнения на кадърни хора и назначения на техни места на парашутисти и приближени на кръга Петков-Ваилев-Лорер?
7
2
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 година
ДО 19--- Ти май искаш да ни вмениш че тук в този форум всички сме наркомани и пияници ?? хахахаха нахал-ник!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредното доказателство, че това стохилядно котило потомствени, младопенсиониращи се непрокопсаници,се състои основно от алчни, неуки, необразовани,морално разложени ***, склонни да извършват разнообразни престъпления. На две магарета сламата не могат да разделят,но щом е за да се оневинят или заблудят някого,са много комбинативни. Ето го и това надрусаното,от тук било,от там било,пило ама малко,пяло повечко,от вътрешна сигурност било,ама не точно. Тази смрад трябва да се изрине.