Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков: Браним свободата!

Заедно укрепваме нашата Европа, заяви президентът
Обновена: 8 дек 2023 20:51 | 8 дек 2023 20:49, Александър Попов
456
Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков: Браним свободата!
Снимка: БГНЕС/ЕРА

“Благодарен съм на българския парламент за препотвърждаването на доставката на БТР-и за Украйна, както и за новия пакет военна помощ".

Това послание отправи в платформата Х президентът на Украйна Володимир Зеленски към лидерите Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, след като Народното събрание отхвърли президентското вето и България изпрати за Украйна БТР-и и гласува нов пакет военна помощ по предложение на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

"Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. С това решение ние укрепваме нашата Европа и браним свободата!”, подчертава Зеленски.

По-рано днес със 147 гласа „за“, 55 - „против“, и седем „въздържал се“ парламентът одобри проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна - неизправни, с отпаднала необходимост или наднормативни преносими зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети от различен тип, намиращи се във Въоръжените сили на България, които да се използват за подсилване на противовъздушната отбрана на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като гледам снимката на Зеле... или е с тежък махмурлук, или му липсва бело....
114
1
 
0
 
! Отговори
До 118 преди 9 месеца
До Гиб Мелсън - грешка си, много са по-добри...
113
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не ми се вярва да е благодарил и на тримата , защото знае че двама от тях работят за Путин.
112
2
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 9 месеца
1. Щом се радва на тази минимална помощ,ясно става колко общо е намаляла...2. Неговата свобода не ми е нужна,защото на практика там няма свобода. 3. Нашата помощ е като да си купиш фабрика на 8ми срещу 9ти септември... до момента правителството не е направило нищо полезно за хората,но активира преместването на ***,прати помощ на Украйна, вдига данъците, праща НАП да тормози бизнеса,парламента гласува министри да могат да бъдат и чужди граждани и т.н.
111
1
 
14
 
! Отговори
Ще има ден преди 9 месеца
Един ***, който изби младите мъже на Окрайна. А нашите политици са предатели.
110
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много слаба преценка на българските политици за лицето от снимката. Всеки психолог ще направи оценка на това брадясало талибанско лице. Същото не зачита човешкия живот, а само собственото си клане. На който не му се работи става талибан и иска да убива с оръжие- животно!!!
109
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ай сиктир!
108
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 118Най-голямата грешка на украинците беше, че започнаха да използват забранените касетъчни бомби///А,русопитеците защо използват?,Още от първите дни на войната бомбандираха Харков и други градове с касетъчни бомби.
107
1
 
21
 
! Отговори
Пловдив преди 9 месеца
Трагедия,жалки хора,с дребни душици,предаващи,род и родина.Най-хубавпто е,че всичко ще, ще свърши до средата на следващата година.Нашите пак,ще са на губещата страна,лошото е,че,ще страдаме обикновените хора.
106
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Евала, Зеленски продължавайте да могилизирате рашистката армия и всичко ще е наред.
105
2
 
9
 
! Отговори
Драго преди 9 месеца
Боже, боже ...... какви спасители имаме направо страхотни...
104
2
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 9 месеца
Най-голямата грешка на украинците беше, че започнаха да използват забранените касетъчни бомби. Джудиста от Кремъл ги предупреди, че Русия има огромен запас от касетъчни бомби, но укрите явно си мислеха, че той блъфира и решиха да продължат да използват касетъчни бомби. В резултат, руснаците също отвориха складовете с касетъчни бомби и в момента разпиляват украинската армия по полята точно с такива касетъчни бомби. Защо са толкова ефективни? Защото имат много осколки.Разпиляват с тях укрите.
103
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мафиота благодари на Българската мафия за подкрепата. Обаче Байдън го отряза за ядрено оръжие, защото ще стане трета световна.
102
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
хаха,зелката по скоро си брани главата,паднели авдеевка зелката остава без глава
101
9
 
2
 
! Отговори
Тапиров преди 9 месеца
Друзя що не сте на пост при ОМОЧАНИЯ паметник, гледам ше го разпарчетосват. Барем го откупете и го сложете в двора на централата на бешиепту та да ходите да му се кланяте.
100
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЗАПОМНЕТЕ !!!! САЩ никога няма да оставят Украйна даже и Тръмп да е следващият президент .
99
5
 
3
 
! Отговори
Б.Бингов преди 9 месеца
Друзя,кво стана, лУна 25 донесе ли баластра от луната?
98
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До РУССКИЙ ОККУПАНТ- Ти не се изхвърляй много че да не дойдат да те намерят да те пипнат за кирливият врат да видим тогава какви ще ги говориш .
97
2
 
3
 
! Отговори
Шукариев преди 9 месеца
Кадиров бодро доложи че неговия верен батальон ахмат-запад е унищожил с пряко попадение от гранатомет свързочна вишка в белгородска(!) област и по този начин е оставил врага без свръзка. Ура друзя!
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 103 - ама тия пак ли са ходили след като красноречиво дипломатично показаха на урсулата вратата предния път??? Ле ле ле ле ле ле.....