Кирил Петков проговори за катастрофата, спира кампанията си

Съпредседателят на ПП-ДБ изказа съболезнования на близките на загиналия, обеща техника за пожарникарит
Обновена: 16 май 2024 21:17 | 16 май 2024 21:06, Красимир Ангелов
367

Снимка: БГНЕС

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор". Това написа съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

Още по темата
"Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено", заяви той.

"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на "Спешна помощ" е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

"Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим", написа още Кирил Петков.

"Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха, трябва да са във всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко, за да ги осигурим", заяви още той.

Кирил Петков добави, че е отишъл до болницата, където е настанена пострадалата при инцидента жена. "Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота", поясни той.

"Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време", коментира Петков. Според него медицинският персонал в болницата са били големи професионалисти и им благодари за моменталната помощ, която са оказали на жената.

"Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му, написа още Петков за близките на починалия мъж. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено", каза още Петков.

Всичко за инцидента вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
5
 
17
 
! Отговори
Армагедон преди 1 месец
Да беше пукнал ти Кирчо та да имаме още един празник в календара
272
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очевидно е, че НСО не са карали с максимално допустимата 60 км/ч. Не може подобни поражения на тяхната кола с такава скорост, нито така да е подметнато Аудито. Дали шофьорът е спрял или не на "Стоп"-а са вече свидетелски показания и то на заинтересована страна. Нещо като "честна дума, не го убих! Той сам се фрасна в мен!"
271
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както винаги след 3 дена всичко ще се забравВиновни от НСО не е имало и няма и да има.Властимеющите ги пазят, защото те пазят тях и им изпъняват прищевките, а и знаят долните им деяния.
270
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АВТОТЕХНИЧЕСКАТА ЕКСПЕРТИЗА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ УДОБНО СЛЕД ИЗБОРИТЕ НАЛИ ТАКА...
269
5
 
19
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Този гелосан напудреник защо не е в затвора , а го разкарват като *** мечка из България ? И защо го охраняват , и защо го возят за моя сметка ??? Държавата ми дава минимална пенсия от 523 лв. , а този пуяк го разхождат за хиляди лева в секунда , че и плащаме с живота си заради простотиите му !!! Анатема , гнусни комунистически отрочета ! Да гниете в ада , непрокопсаници !
268
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БЕЗ РАЗСЛЕДВАНЕ ОБЯСНИХА ЧЕ ЗАГИНАЛИЯ Е ВИНОВЕН. КАКТО ВИНАГИ КИРЧОВЦИТЕ СА НЕВИННИ ТО НЕ БЕХА ДЕКЛРАРАЦИИ ТО НЕ БЯХА РАЗСИПВАНИЯ НА ББР С ГРАНТОВЕ ХАХАХА ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СТО МИЛИОНА ГРАНТОВЕ ОТ ... БАНКА НЕ ОТ НПО
267
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, как не го е срам този Б...к! Как не ги е срам всички, които гласуват за него, да не говоря за тиквениците, които агитират. Погледнете го колко е нагъл. Това отвсякъде е убийство и да се прави на благороден в такъв момент. Най-добре да се скрие и изобщо да не си показва гагата.
266
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро давал ли е указания с каква скорост да се шофира? Ако е давал тогава става много интересно...
265
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро Петков 9 месеца се излага пред българския народ и си проведе такава антикампания, че сега никаква кампания не би му помогнала освен хакери за машините. Колко пъти се подигра с българския национален интерес в името на националния интерес на други страни - Македония, Украйна, Сащ, и на корпоративния интерес на транснационалните корпорации
264
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоий може и да е спрял на стопа, но като е потеглил изневиделица нсо да е връхлетяло с 230 ...
263
7
 
4
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
Няма надежда за теб българино според кемонтарите излиза че не трябва да се спира на стоп! После че чудим че намаляваме.
262
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо се харчи пара да се охранява един най-обикновен партиен лидер все едно е президент?!?!?!?!?!
261
1
 
16
 
! Отговори
кирчо преди 1 месец
случая намириса - защо джипа на НСО е в насрещното - очевидно не е карал по правилата , а е изпреварвал на пътния възел. дано и този път не потулят случая, а виновника да си понесе последствията....
260
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
зАЩО ПЪТНИЯТ ЗНАК Е ЗАВИТ КЪМ ГОРАТА, НЕ Е УДОБНО ОГРАНИЧЕНИЕТО НА СКОРОСТТА ЛИ?
259
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИЗКАРВАНЕ НА ВЪЗДУХА ИМА ЩОТО Е БИЛ БЕЗ КОЛАН.
258
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НАВРЕМЕТО ПСИХОДЕСНИТЕЕ МНОГО ПИТАХА ЗАЩО СЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС ЗА ДА СЕ ОХРАНЯВА АХМЕД ДОГАН. СЕГА ПИТАМЕ ЗАЩО СЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС, ЗА ДА СЕ ОХРАНЯВА ЕДИН ОТ НЕЗНАМ СИ КОЛКО ЛИДЕРИ НА ППДБ ДОКАТО ПЪРХА ПО ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ. И ДРУГИТЕ ЛИ ЛИДЕРИ НА ППДБ СЕ ОХРАНЯВАТ... АМА ТО ТОВА Е ДОСТА ПО-РАЗТОЧИТЕЛНО ОТ ОХРАНАТА НА АХМЕД ДОГАН, СРЕЩУ КОЯТО РАДАНОВЦИ И БОЙКИКЕВЦИ МНОГО ВЪЗРАЗЯВАХА ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ В СГЛОБКАТА. ПСИХОДЕСНИТЕЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАХА С ПОДОБНИ СЛУЧАИ ВИНАГИ
257
3
 
12
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал, обясни Петков... Този иска да управлява България?!?!?!?!
256
1
 
4
 
! Отговори
До т преди 1 месец
Забрави също си правят си клипчета видно готе на черешата , надрусани като Марадона
255
3
 
9
 
! Отговори
Хасковски токать преди 1 месец
Предизборно мероприятие с мой пари ? Кой си ти бе Петков ?
254
3
 
15
 
! Отговори
т преди 1 месец
Тези от ПП , единия стреля по децата, другия гази хората !