Кирил Петков проговори за катастрофата, спира кампанията си

Съпредседателят на ПП-ДБ изказа съболезнования на близките на загиналия, обеща техника за пожарникарит
Обновена: 16 май 2024 21:17 | 16 май 2024 21:06, Красимир Ангелов
367

Снимка: БГНЕС

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор". Това написа съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

Още по темата
"Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено", заяви той.

"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на "Спешна помощ" е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

"Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим", написа още Кирил Петков.

"Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха, трябва да са във всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко, за да ги осигурим", заяви още той.

Кирил Петков добави, че е отишъл до болницата, където е настанена пострадалата при инцидента жена. "Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота", поясни той.

"Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време", коментира Петков. Според него медицинският персонал в болницата са били големи професионалисти и им благодари за моменталната помощ, която са оказали на жената.

"Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му, написа още Петков за близките на починалия мъж. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено", каза още Петков.

Всичко за инцидента вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
2
 
14
 
! Отговори
Гъдьо преди 1 месец
Киро Кироооо жив зян си батювата....спрял бил предизборната си кампания!?!? Бе ти направо хващай ПЪРВИЯ САМОЛЕТ ЗА КАНАДА И....ДИМ ДА ТЕ НЯМА БРЕЕЕ! Да ни освободиш от присъствието. си,говед_о такова....
252
2
 
17
 
! Отговори
Британски учЕн преди 1 месец
Айде сега парцалките, бохчата, паспортчето и обратно в Канада. Ако този инцидент се беше случил там сега Киро щеше да си чака решението на съда в ареста.
251
3
 
18
 
! Отговори
Крико преди 1 месец
Човека дори и да е спрял на стопа и огледал , тея ако са му скочили със 100тарка отгоре може да ги е нямало когато се е оглеждал , на такаива кръстовища е 50тка , няма как да се избият с тази скорост юа и пича не е бил в трабантче аудитата са яки за джаскане
250
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За какво умря този човек? За предизборната кампания на Петков - това е пълна гавра с българите
249
2
 
10
 
! Отговори
Мандо преди 1 месец
Кво киртака да не е излязал от будна кома , дошъл е на себеси и пророни първа дума
248
15
 
10
 
! Отговори
... преди 1 месец
Не мога да проумея, как може да пишете подобни коментари за катастрофата. Шофьорът е длъжен да спазва ограниченията по пътя . Какво общо има Кирил с инцидента ?
247
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дали колата е спряла или не на "стоп-а" намя как да се докаже. С колко е карала колата на НСО-то обаче може да се разбере. Ударът е бил толкова жесток, че сигурно е карал с над 100 км в час. Те така карат по принцип, защото са недосегаеми. Тази катастрофа е знак, че Кирил е вреден за България. Вече смърт пресече пътя на Промяната и ще ги провали и дай Боже да се отървем от тези мошеници, троянски коне на САЩ.
246
5
 
40
 
! Отговори
Гледащ и невярващ преди 1 месец
Абсолютен безсрамник! Щял да спре кампанията си, но само временно! Обещава техника на пожарникарите, т.е. кампанията си продължава...
245
44
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма работа станала, пак ще гласувам за ПП. Мачкай Кирца
244
1
 
44
 
! Отговори
ехоооооо преди 1 месец
закриите го това нсо,шофьори с големи самочуствия,и чувство за безнаказаност,мислейки че всичко им е позволено,и че са нещо повече от другите по шосето.
243
1
 
50
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 1 месец
При подобен инцидент колата на Местан уби малко дете. Всички знаем до къде стигна разследването - до кривата круша. И тук ще е така.
242
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както казаха други политически представители имало е документ забраняващ по време на кампаниите да се използват коли на парламента. Защо НСО вози Петков? Кои е той и какво го прави над закона?
241
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един *** политик убива народа и той се казва Кирчу. Защо ПР на Кирчоу е качил снимка с тялото на загиналия, или по скоро на убития? Роби събудете се и ако не напълно си заслужавате съдбата на страна от третия свят.
240
3
 
47
 
! Отговори
Въпросът е преди 1 месец
Въпросът е, защо Киро и компания си правят кампанията с коли на НСО?! Има ли представители на други партии, които ползват служебни коли за това мероприятие? Редно ли е?!
239
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди година близо до Варна ме настигна един такъв кортеж. Летяха с 200 и почти ме изтласкаха в канавката за да може не знам кой беше да отиде на морето за час вместо за два. Нсо са убийци над закона, возещите се вътре са богопомазани и робите спят.
238
5
 
44
 
! Отговори
Бай Шиле преди 1 месец
Кирее, всички знаем че си бушон създаден да изгори, но моля те, гори по бързо че почнаха и хора да загиват заради теб. Пътя ти надолу е сигурен, от теб зависи как ще го преминеш.
237
0
 
41
 
! Отговори
SWAT преди 1 месец
Сигурно единствената служба за охрана в света, която застрашава живота на лицето което охранява, вместо да го пази. Че тръгнали да анализират грешките на словашките охранители..
236
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промяна е за вас бе роби, за тях си остава да смучат от нас и държавата.
235
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много професионално да отрежат колата за да изкарат вече мъртвите. Кво ги топли тях това. Петков в убиец, факт и каквото и да каже тозИ мърсол си е е лъжа и измама
234
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирца, убихте човека! Както много други по време на ковида! Ти лично носиш отговорност за най-голямото падение на България след падането под турско робство! Скрий се и ни остави да се оправяме! Бойко и ти наглецо, долен да правиш ПР със смъртта на невинни хора е арогантно и мястото ти е в канала при Кирцата. Менте хора!