4 нарушения на скоростта е имал шофьорът на колата, катастрофирала с Кирил Петков

Превишенията на скоростта били "пренебрежимо ниски"
18 май 2024 09:30, Стела Стоянова
226
4 нарушения на скоростта е имал шофьорът на колата, катастрофирала с Кирил Петков
Снимка БГНЕС

4 нарушения на скоростта с по 10-20 км в час е имал в миналото си водачът на автомобила на НСО, който катастрофира в сряда във варненския квартал Аксаково.

Това стана ясно от коментар на комисар Мария Ботева от Пътна полиция пред Нова тв.

В катастрофиралата кола се е возил Кирил Петков, който е отивал на партийна среща. В инцидента загина водачът на другата кола, който не е спрял на знак "Стоп" и е отнел предимството на джипа на НСО.

Направена е проверка на историята на нарушенията на двамата водачи - от момента на придобиването им на правоспособност досега. Особено по отношение на починалия водач може би в момента не е тема да обсъждаме колко и какви са неговите провинения. Също и за водача на автомобила на НСО, но онова, което мога да кажа е, че във всички случаи техните провинения са назад в годините, по-скорошни, които имат, са такива, които не влияят пряко на безопасността на движението по пътищата от гледна точка на попадане в рискова ситуация и предизвикване на ПТП, коментира комисар Ботева.

Запитана дали шофьорът от НСО има много нарушения в миналото, отговорът беше "Не".

Онова, което е нарушил, е било свързано предимно с неправилни действия от негова страна, те не влияят пряко на пътно-транспортния травматизъм, допълни тя. И даде за пример неправилно паркирано превозно средство.

На въпрос дали е имал проблеми със скоростта, комисарят обясни, че са "пренебрежимо ниски", както ги наричали някои системни нарушители. Запитана дали става въпрос за превишаване на скоростта с 10-20 км в час, Ботева отговори с "Да". Всичко регистрираните такива нарушения са 4, допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
8
 
! Отговори
Кой е шефът на НСО? преди 4 месеца
Президентът Радев издаде указ за назначаването на полк.Емил Тонев за шеф на НСО и го удостои със званието "бригаден генерал".Тонев е от Хасково и оттам датира познанството му с Президента,който е от близко село.Завършим е НСА със специалност Кикбокс" След като имаме генерал каратист,защо да нямаме и генерал боксьор?
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Даже само с 2-3 кулиметра в час е нарушавал...
56
4
 
8
 
! Отговори
Супер Селтак преди 4 месеца
Киро Проcтото вече е Киро Убиеца. Не че едното не изключва другото.
55
1
 
9
 
! Отговори
Политик-мирянин преди 4 месеца
Разбира се че загиналия шофьор е виновен ! Както при катастрофата Лютви Местан няма грам вина за загиналото бебе ....Политиците в България сме богопомазани ! Както едно време фараоните в Египет така и ние сме като богове за народа !
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен Той и да каже , ние няма да научим по съображения за неприкосновеност на властващи персони обект на протекционизъм от определени външни фактори .
53
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Страхуват се да разпитат шофьора на НСО защото най вероятно ще каже : г-н К.Петков каза "карай по бързо че закъснявам"
52
0
 
15
 
! Отговори
да погледнем фактите преди 4 месеца
човекът идва на кръстовището спира на стопа и се оглежда ,при положение че всички спазват 50кмч. в оборението му няма кола ,Той навлиза в кръстовището , но кола движеща със 100кмч която той по принцип не може да види го блъска и убива.Е не е ли ясно кой е виновен.А относно пътника -той не кара и дори може да не знае праволнокат и да няма книжка -това не значи че не може да се вози.Ако не си е сложил колан подлежи на глоба от 50 лв.
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шоверчето добре там с нарушенийцата му от предходни случаи , а защо Кирето е разкарван с държавни ресурси по партийни мероприятия , това незначително нарушение ли е ?
50
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дванадесети братовчед на Кирил Петков е бил хванат да шофира с превишена скорост. Веднага да се предприемат действия срещу Кирил Петков....
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
и за президента явно нарушенията на "неговия" подопечен са незначителни, инцидентът не е достатъчно тежък, защото не касае неговото семейство, за загиналия не казва, защото е нямал нарушения, а дали е спрял на стопа или не, това е версия на този с "незначителните" нарушения, колата на НСО се движи в насрещното ама това не е нарушение, а петков няма българска шофьорска книжка затова се движи служебно
48
3
 
3
 
! Отговори
Сенко преди 4 месеца
Киряк *** във затвора веднага
47
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Герои на Чалгария, черният джип винаги е с предимство! Запишете си го в правилника и на листовките.
46
1
 
21
 
! Отговори
История преди 4 месеца
Абе Вие наред ли сте...превишавал скоростта с 10..20 км..като казвате това,вярвате ли си...Нали сме ги виждали как надкрачват осовата линия и те изтласкват в банкета...карат като луди това е истината...
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изобщо както винаги в подобни случаи от крепителите на държавността прекарани през ситна цедка общи приказки , то и за това държавността е е държавност колкото до гольо в частта повинности .
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хората на Джорджака Сорос Са опасни за околните. Автомобилите са за предвижване а не за летене
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Предизборната кариера за КироПростото приключи. Може разбира се да направи малко алабала с президента, малко врътки със софтуера и израелска помощ, както първия път, когато се появи от нищото и изведнъж измизлената му ГМО партия стана втора. Но за всички българи той ще е Кирчо убиеца. Защото сержантчето не е шпорил джипарата с 150км/ч по своя воля, а по негова заповед.
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хората на Джорджака Сорос Са опасни за околните.
41
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Останалите катастрофи със загинали хора не са ли важни,та се акцентира единствено на тази.Само за последните дни станаха няколко с жертви.Аааа,ама в тая има пътуващ политик и сега ще го изкарат по-черен от дявола,нищо,че не е виновен.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Смърт за НСО, свобода за България!
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Най-голямото му наказание ще бъде ако го уволнят от НСО" - Досега не съм чул за шофьор на НСО, който са го уволнили за това че е убил някого. Те даже имат оръжие и могат да срелят по който решат че е заплаха.