Радев: Политиците се скриха във фейсбук или хванаха гората, чакам ги да се върнат

Очаквам да направят анализ защо се стигна до пропаст между българите и партиите, посочи президентът
12 юни 2024 12:42, Стела Стоянова
352
Радев: Политиците се скриха във фейсбук или хванаха гората, чакам ги да се върнат
Снимка БГНЕС, архив

"Очаквам участниците в изборите да направят своя задълбочен анализ за това защо се стигна до дълбоката пропаст между българите и партиите. Отказът на мнозинството да вземат участие в изборите е показателен – те не се идентифицират с черния ПР, с предизборните послания и най-вече с поведението и действията на партиите.

В една парламентарна република от партиите, спечелили изборите, зависи как ще се развива държавата. Тяхна е отговорността оттук нататък и те не могат да избягат от нея.

Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти в Шабла", предаде БГНЕС.

Още по темата
Във връзка с думите на председателя на ДПС Делян Пеевски, че президентът работи върху бъдещ политически проект, Радев отвърна:

"Не коментирам паник атаките на който и да е политически лидер, тук има думата медицината".

Провалът на системните политически партии тласкат все повече граждани към наказателен вот и търсене на алтернатива. Всяка нова партия тепърва трябва да разкрива и да отстоява своите позиции и роля в Народното събрание, коментира Радев.

Запитан кога ще бъде свикано новото Народно събрание и насрочване на консултации с политическите групи, президентът отговори с въпрос:" Как да бъде свикано – едните лидери се скриха във Фейсбук, други избягаха по селата, трети – хванаха гората. Чакам ги да се върнат."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от Общество
Инспекцията по труда: Все повече непълнолетни у нас работят
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
4
 
4
 
! Отговори
Митев преди 3 седмици
До Анонимен Всичко, което си написал си е живо блюдолизство. НИЩО не е вярно!!
295
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Има данни, че освен че може да лети с няколко вида самолети и е първокласен пилот, може да свири на пиано и китара, пее, математик е, отличник по всичко, говори няколко езика, с диплома от Максуел, не пие, не пуши,спортист и не ме заболяват очите като го гледам. Само плюсове. А всички коментари по-долу с обвинения не са доказани, а спекулации от други завистливи шкембета.
294
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гол до кръста. Радев след мандата може да се запише в някоя група за мъжки стриптийз.
293
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз виждам завист в коментарите. Ако някой от вас си мисли че е по-добър да стане той президент.
292
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Когато не можеш да впечатлиш с акъл, демонстрираш мускули. Справка: Радев
291
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абсолютно шизоидизиране отвсякъде.
290
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Радев няма и чувство за хумор, нито виц да ти разкаже. Според психолозите този показател е за личностно разстройство. По това си мязат с Коцето.
289
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Рундьо, време е и ти да се скриеш. Колкото се може по-далеч, агент некадърнико? Нищо не си направил за България за мандат и кусур. Едно Голямо Ни-що!
288
5
 
14
 
! Отговори
Стига бе, преди 3 седмици
...показвал как изглеждал един "мъж"? Сайтът за запознанства е другаде! Човек, завлякъл собствената си държава за да се спаси от разследване, трябва да се скрие, а не само да парадира , колко бил вреден, за да угоди на господарите си! Всички виждаме ,че е тонколоната на Бункерният Карлик! Той не го и крие! Да ходи да помпа мускули при Деса, за политик е кръгла нула! Даже със минус...
287
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Г-н Президента ви показа как един мъж с такива постижения и кариера може и да изглежда по-добре от 30 годишен. Престанете да злобеете, не става с нареждане по форумите а труд, дисциплина и без Загорка вечер.
286
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Никога не сме имали по-калпав президент. За всеки друг може да се каже по нещо, което в направил за България. За този - нищо. Нула. Само това: разедини България, подкрепи размирици, вкара се в афери (Боташ и пр.), беше спонсориран от престъпник (Черепа), шпионираше министър-председателя с дрон, издаваше военни тайни на вражеска държава, хора от службите му се оказаха бандити и т.н., и т.н.,
285
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 286 Няма какво да ми обясняваш. Въпросът беше реторичен. 1. Университетите там не биха приели партийни пари, защото обучението не е партийно. Искат справка за произход на парите. 2. Тогава управляваше БСП. Но не са те. Затова попитах кой? Мирише ми на руски милионер-спонсор. Но не искам да вкарвам конспирации. Ква организация, кви пет лева? В годините след Виденовата зима? Я се дръж малко. Единствените богати тогава бяха рашките и комунистите с "ония" куфарчета. Тезата ти издиша.
284
8
 
7
 
! Отговори
емо преди 3 седмици
както почти винаги /защото има малки изключения/ президентът казва истината - и за мерзката политическа действителност /на практика българската държава се управлява от мафията-бойко борисов, делян пеевски, с любезното съдействие на лъжеца кирил петков и националния предател христо иванов/, което води до негласуване на огромна част от българските избиратели и до нелегитимност на парламента и излъченото от него управление.
283
8
 
7
 
! Отговори
до 283 преди 3 седмици
Сега ще ти обясня. Когато компания или организация прецени, че някой човек е изключителен актив за нея, инвестира в него. Пращат го на квалификации, обучения и тн и дават други стимули, за да го задържат. Това е много добре изхарчена сума пари за този човек. Превърна се в най-добрия президент, който някога сме имали.
282
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 282 - Какъв талаш ти се привижда, Черепа никога няма да е в талаша, Нинова също. Тя си разсипа партията, затова подаде оставка. което, обаче, не пречи пак да бъде издигната за председател. Та, не ги мисли толкова, не зависят от Радев. Надали са се надявали да ги назначи за вицепрезиденти.
281
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма по-добър от Радев. Де да можеше да изкара още 2 мандата.
280
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой му е платил магистратурата в Щатите, питам!!!
279
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На чужд гръб - чифте юмруци. Гааах ти неблагодарника! Нинова го издигна, Черепа го спонсорира... И къде са те сега? В талаша. Така прави с всички свои благодетели. Обикновен кариерист!
278
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 280 - Мускулите са си мускули, нацепените татуирани батки ги имат къде по-големи. В главата, в главата е важно какво има! А при Раде има достатъчно. Мускулите му не са нещо невиждано, добри поддържан за мъж на неговата възраст.
277
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Г-н Президент може да си уволни PR-ите. Да поства по една снимка без риза на месец и ето ти на 55% гласове със сигурност. Не познавам жена, която не би искала да вижда повече от тези мускули. Аз със сигурност искам.