Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!

Не искам дъщеря ми да живее след време в джендърска държава, заявява той
20 юни 2024 15:28, Нели Христова
334
Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!
Снимка: БГНЕС

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите. Не гей парад, психиатрия трябва за такива! Пълна подкрепа за Шествие за семейството! Това написа заместник-председателят на ВМРО и общински съветник в София Карлос Контрера в личния си профил във Facebook.

Повод за острата му реакция е разрешението за провеждане на "София прайд“, на най-голямата задушница – Черешова.

Ето и цялата позиция на Контрера:

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите, няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак. Всичко това ще е гарнирано с кич, група травестити с пайети, голяма доза зяпачи, за които гей парада е шоу и т.н.

За да е перверзията по-голяма, тазгодишният гей парад излиза с лайтмотив какви родолюбци били, колко обичали Родината, като за целта някои от тези, които не могат да решат от кой пол са, ще се появят в народни носии. Перверзия, особено на фона на това, че феновете на гей парада редовно осмиват хоро пред Народния театър, на всеослушание се изказват как носията била ганьовщина, а който не им подкрепя дивотиите е ретрограден тип, който биел жена си. След като откраднаха дъгата на децата, сега ще се гаврят и с народните ни обичаи. Естествено, за да оправдаят собствената си перверзия. Не гей парад, психиатрия трябва за такива!

Шарените джендъри, както точно ги е описал българският рапър Устата в песента си, търсят непрекъснато скандали и внимание, защото на българите отдавна им писна от воплите им. С други думи това са страшни досадници, които освен с хомосексуалност с нищо друго не изпъкват. Затова развяват сексуалната си ориентация като знаме, белким някой ги забележи колко са значими. Не, не са. И никога няма да имате нормални семейства. Между другото е добре да се изследва въпросът как се гонят и трепят по между си т.нар. еднополови двойки, понеже много им знае устата по темата "домашно насилие“. Хубаво е МВР да почне да води статистика за т.нар. гей драми, някои от които завършващи със заплахи, преследване, клепане и даже с убийство. Толкова за тези "цветенца“ и "пеперудки“, проповядващи уж любов.

И понеже са тежко банални в исканията си - затова и ходят, дразнят, квичат за права и се правят на маймуни, защото очевидно някак трябва да се изпъква, а и да се оправдае смученето на пари всяка година от донорите, финансиращи и "София прайд“, и една камара НПО, които уж защитавали някакви права на някого.

На 22 юни ще отида на Шествие за семейството, за да  видят шарените джендъри, че има контрапункт на тяхната патологична лудост. Нещо повече - да се види, че в българското общество не сме малцина тези, които смятаме, че в нашето ежедневие трябва да се придържаме към националните си и християнски традиции. И най-вече ще отида, защото не искам дъщеря ми да живее след време в извратена, джендърска държава!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от Ваканция
Българинът иска лукс почивка и е готов да плати повече за ваканция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хахах, ами няма как да се дърпаш, като в цяла Европа е станало вече.. готов ли да стигнеш до просешка тояга за да де дърпаш? 99% от населението не е... И да не ни харесва, вече е станало.. продължаваш напред. Има по-важни неща, като например ниското качество на храната и високата и цена. Не е ли по-важно децата ти да не ядат палмово масло подсладено с аспартам и консервирано с калиев сорбат? Затова предпочитам да получат права, за да излязат от прожектора.
234
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ами, ако не получат права, все ще имат причина за прайдове и мрънкане. Това, че имат права не значи, че ще е лесно. Нека детето може да откаже, ако не иска примерно. Аз примерно щях да откажа на 2-*** гейове да ме осиновят.. но не бих отказал на 2 бисексуални дами... говоря примерно ако бях отново на 7-8, когато си спомням, че вече заглеждах учителките и каките, с удоволствие щях да се навия да праскам 2 30 годишни мадами всеки ден
233
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някой с латино име не е доволен, че не се спазват български традиции.. но с това име никога няма да бъде българин. Остава си латинос. Може да има деца българи, ако израстнат тук. Може би дя отида аз в Латиномерика да уча хората как да си гледат живота, хахаха?
232
3
 
15
 
! Отговори
До 237 преди 1 седмица
И откъде накъде трябва да имат право да осиновяват деца? Всяко дете трябва да има пример в живота даден от мъж и жена. Гейовете не са и никога няма да бъдат пълноценно семейство и нормална среда за отглеждане на деца.
231
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гейовете трябва да получат пълни права, т.е да се женят, да осиновяват деца и др. След като имат пълните права, прайдът трябва да се забрани като нещо ненужно.Името прайд към момента трябва да се смени защото също създава погрешна конотация - не е нормално да се гордееш с конкретна сексуална ориентация. По-скоро е, че се приемаш с такава като човек, с равни права и задължения. Всяка една гордост базирана на раса, пол или др. създава дискриминация.Acceptance трябва да се нарича, не Pride.
230
0
 
13
 
! Отговори
Атанасов преди 1 седмица
Ами прав е.Всеки с малко разум го знае.
229
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
България светска държава ли е или подчинена на църквата? И ако е подчинена на църквата, защо 80 % от народа е по-скоро суеверен, отколкото вярващ в Бог? Тогава какви са тези лицемерни вопли на някой си Контрера? Нека раздаде череши на Задушница за свои починали близки, какво му пречи Прайда? Ама се съмнявам, че ще го направи! Важното е да се всява истерия.
228
1
 
6
 
! Отговори
Гейчета мазни преди 1 седмица
В столична община се настмиха мазни дрогиеани гейчеъа, така че, нормално.
227
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Нужна е нощта на дългите ножове !
226
2
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 1 седмица
Kмета е отговорил на Контрера : " Все-пак това е парад на нашата партия ПП-ДБ ( пеdeрасиии проcти - джeндъpи болни )
225
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да събереш толкова гейове на едно място = епидемия от маймунска шарка.
224
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ako Terziev e za няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак....всички пдтсти са след него.. ЕВроцености
223
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Терзиев отпуска 400 хиляди лева за провеждането на гей-парада.
222
5
 
15
 
! Отговори
Къв преди 1 седмица
Гейпарад, ве, извратеняци? Докога ще ги търпим???!!!
221
1
 
8
 
! Отговори
Шарени джендъря преди 1 седмица
Защо юроатланшитите отГреб-ДъПъСъ-СерЕДеСе-ППЛГДБТИ + интимната сглобка на Посолството разрешиха и наложиха провеждането на рекламната кампания на анннааалллния $ек3 на психополовонеопределените розови понита в центъра на СойФия?!?!? Това ли са изконните юроатлантични ценности за които онзи ден блеееше Урсулю Фродолайнен и размахваше яростно пипалата си във въздуха от възмущение и гняв?!?
220
3
 
9
 
! Отговори
Бг преди 1 седмица
Ще бъде организиран и незаконно Луковмарш който ще се слее с хей парада и накрая ще останат локви от червена течност и отрязани лгбт извратени тикви
219
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
ЛГБТ маст дай. Деф то ЛГБТ. Под найфа до един !
218
22
 
4
 
! Отговори
Jj преди 1 седмица
Поредният смот*ьо, който се опитва да всява разединение между хората, за да остане някак си релевантен. Отврат!
217
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Педеращината е висша евроатлантическа ценност.
216
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Контрера: "асам ром"