Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!

Не искам дъщеря ми да живее след време в джендърска държава, заявява той
20 юни 2024 15:28, Нели Христова
334
Контрера гневен, че гей парада е на Черешова задушница: Психиатрия трябва за такива!
Снимка: БГНЕС

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите. Не гей парад, психиатрия трябва за такива! Пълна подкрепа за Шествие за семейството! Това написа заместник-председателят на ВМРО и общински съветник в София Карлос Контрера в личния си профил във Facebook.

Повод за острата му реакция е разрешението за провеждане на "София прайд“, на най-голямата задушница – Черешова.

Ето и цялата позиция на Контрера:

Столична община допусна на Черешова задушница "София прайд“ да окупира целия център на София. В ден като този, когато трябва да има смирение и почит пред починалите, няколко НПО-та, групи извратени и перверзни хора ще ни убеждават, че проблемът на проблемите в България е, че двама мъже или две жени не можели да сключат брак. Всичко това ще е гарнирано с кич, група травестити с пайети, голяма доза зяпачи, за които гей парада е шоу и т.н.

За да е перверзията по-голяма, тазгодишният гей парад излиза с лайтмотив какви родолюбци били, колко обичали Родината, като за целта някои от тези, които не могат да решат от кой пол са, ще се появят в народни носии. Перверзия, особено на фона на това, че феновете на гей парада редовно осмиват хоро пред Народния театър, на всеослушание се изказват как носията била ганьовщина, а който не им подкрепя дивотиите е ретрограден тип, който биел жена си. След като откраднаха дъгата на децата, сега ще се гаврят и с народните ни обичаи. Естествено, за да оправдаят собствената си перверзия. Не гей парад, психиатрия трябва за такива!

Шарените джендъри, както точно ги е описал българският рапър Устата в песента си, търсят непрекъснато скандали и внимание, защото на българите отдавна им писна от воплите им. С други думи това са страшни досадници, които освен с хомосексуалност с нищо друго не изпъкват. Затова развяват сексуалната си ориентация като знаме, белким някой ги забележи колко са значими. Не, не са. И никога няма да имате нормални семейства. Между другото е добре да се изследва въпросът как се гонят и трепят по между си т.нар. еднополови двойки, понеже много им знае устата по темата "домашно насилие“. Хубаво е МВР да почне да води статистика за т.нар. гей драми, някои от които завършващи със заплахи, преследване, клепане и даже с убийство. Толкова за тези "цветенца“ и "пеперудки“, проповядващи уж любов.

И понеже са тежко банални в исканията си - затова и ходят, дразнят, квичат за права и се правят на маймуни, защото очевидно някак трябва да се изпъква, а и да се оправдае смученето на пари всяка година от донорите, финансиращи и "София прайд“, и една камара НПО, които уж защитавали някакви права на някого.

На 22 юни ще отида на Шествие за семейството, за да  видят шарените джендъри, че има контрапункт на тяхната патологична лудост. Нещо повече - да се види, че в българското общество не сме малцина тези, които смятаме, че в нашето ежедневие трябва да се придържаме към националните си и християнски традиции. И най-вече ще отида, защото не искам дъщеря ми да живее след време в извратена, джендърска държава!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от Ваканция
Българинът иска лукс почивка и е готов да плати повече за ваканция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тоя бежанец кво прави тук ?
174
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кметЯт Терзиев начело на парадЯ ли ще е, та не е включил, че не му е времето на тоя ден да се развяват и го е разрешил?
173
3
 
13
 
! Отговори
Генчо преди 1 седмица
Уникално ТОЧНО изказване!
172
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Контрера, ти така като викаш.. не си ли и ти ЛГБТ?
171
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво разбира от Черешова задушница ,лицето Карлос,в Колумбия не са ли,езичници.
170
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Венсеремос, Карлос Наркос Контрера!
169
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако тези се подиграват с народните ни традиции, крайно време е да им се покаже, че тоягата има и много по-дебел край, отколкото могат да си представят. Щом като българската специфика не им харесв и им се вижда смешна, да хващат пътя и да си търсят държава!
168
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много точно изказване е направил Контрера.
167
1
 
27
 
! Отговори
Ами не е нормално преди 1 седмица
в такъв ден да се организира такава странна веселба. В дните, когато има задушница, пускат извънредни коли на градския транспорт, защото към гробищните паркове отиват или се връщат оттам твърде много хора и това са предимно старци над 75-80 години, които вече не кормуват или не могат да си позволят да си поръчат такси. И точно около тях някакви други ще подскачат и ще правят весело шествие, маскирани по странен начин, а освен това ще правят и голям концерт на пъпа на София! Нелепо е.
166
0
 
9
 
! Отговори
До 170 преди 1 седмица
Ами и на мен не ми пречат докато не почнат да парадират с това .В крайна сметка половете ги има ,за да съществува човешкия вид и истинската за продължение на вида е нормален даже при мъжете е по-силен и от инстинкта за самосъхранение
165
19
 
8
 
! Отговори
Sotir преди 1 седмица
Мен гейовете не ми пречат, май им пречат само на скритите гейове като родолюбеца Контрера за да не им хареса и да обърнат резбата
164
0
 
2
 
! Отговори
До 164 преди 1 седмица
Ами то и на запад е били така даже при десанта в Нормандия англичаните понеже са заловили кодираща машина Енигма са изчислили колко войници могат да избият германците и са пуснали доста повече,за да е успешен тоя десант
163
4
 
16
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 седмица
Много точно писание на Контрера!
162
1
 
7
 
! Отговори
Ами никой не сеща преди 1 седмица
А и как да се сети! В семейството на кмета никога не са празнували Коледа, велик ден, не са отбелязвали задушница! На гробовете на комунистите има червена звезда, не кръст! На велик ден ходеха по църквите да записват кой посещава храма! То много от нашите президенти влязоха за първи път в църква по време на мандата!
161
2
 
2
 
! Отговори
До 154 преди 1 седмица
Абе и малко по-неграмотен ставаш ,защото сравнение по и най се пишат с тире.Това се учи в 5-ти 6-ти клас
160
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
това са евроатлантически ценности,които ни насаждат от годинипсихично болни нпоЛицемерно погазват български традиции като,Черешова задушница, в угода на гнилите ценности на запада.Да удавим в кръв лгтб и техните нпо
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Фитока Германия има по-малко жертви ВСВ така че на изток не са "диви мечки" а некви паляци.
158
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 149 Е що не направихте тая година, нали вече "пабедихте" и "няма Украйна"?
157
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой е този? Сериозно... и защо говори за традиции с това име?
156
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Другарят Контрера е прав, но аз в Куба не бих се изказвал.