Синодът за "София Прайд": Публична демонстрация на греха

"Грехът не може да бъде налаган като норма и ценност"
21 юни 2024 21:25, Александър Попов
64
Синодът за "София Прайд": Публична демонстрация на греха
Снимка: БГНЕС

Светият Синод излезе с позиция по повод предстоящия утре "София прайд".

"Скъпи чеда на Светата ни Църква, на 22 юни, когато православните християни отправят молитвен зов към Всеподателя Бога за своите починали близки и се молят за упокоението на душите им, за поредна година в София – градът на Божията премъдрост, ще се проведе т.н. „София прайд“. В деня, когато спомняме своите починали, ще станем отново свидетели на публична демонстрация на греха и приемането му като начин на живот.

Неведнъж Светата Църква е казвала, че съвременното общество, откъснало се от християнските си корени, за наше съжаление, подменя разбирането за основни ценности като любов и свобода. Да обичаш човека обаче, да го цениш и уважаваш не означава да премълчаваш и да бъдеш равнодушен, ако той е поел по лъжовен или пагубен път.

Затова отнасяйки се с пастирска загриженост, отговорност и отеческа любов към всички – противопоставяме се на опитите грехът да се налага като норма и ценност в българското общество.

Молим Всеподателя Бога, Който не иска смъртта на грешника, но да се отвърне от пътя си и да бъде жив (Йез. 33:11), да даде покаяние и вразумление на всички, да им прости съгрешенията и да ги спаси по Своята велика милост и човеколюбие".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: София Прайд
Още от Общество
Гвоздейков показа новите влакове за БДЖ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Истината за първата държава в света - 33 хилядолетия Българска Държава и История. Истината За главата на световното правителство "Бичът Божи" АТИЛА от рода ДУЛО начертал съвременната европейска и азиатска карта и разпределил Бoклyка от Римската империя в отделни Кочини (Държави). "Когато Руснаците ни наричат Татари ние ги наричаме CВИНЕ" - 37-а минута и 50-та секунда. "Кубратова България се е простирало от Виена до охотско море и Тихия океан"
33
12
 
5
 
! Отговори
stan преди 1 седмица
Брадати чворове в черни рокли и цилиндри без периферия. *** от далечното минало с абсурдни претенции.
32
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едно време около реката във Велико Търново имало два манстира, единият женски, другият мъжки..... и като дошъл Спасов ден и момите от женския манастир и момците от мъжкия манастир се хвърляли в реката и там момите зачевали по Време на Спасов ден!
31
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грях е резултатите от една мутация да се въздигат в култ като ценност и норма - доказано е, че съществуват мутации в структурата на мозъка на хомосексуалните. Който не вярва, да потърси материали в мрежата, има предостатъчно. Болните хора могат да бъдат щадени, но не и да въздигаме болестта им в ранг на норма. В крайна сметка, те имат влечение към свежите тийнейджъри. Достатъчно е да се внуши на някои хлапета, че това е нормално, за да бъде осакатен животът им чрез създаване на някои навици.
30
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Друга неудобна тайна за ранните християни е, че имали общество на жените. Практикували свободно съжителство и нямали бракове. При свободното съжителство спазвали моногамията, но някой го удряли на разврат и тогава християните препоръчвали да се сключи брак. (Апостол Павел имал жена, с която нямал официален брак и не ходел с други жени) За това Диана - преименувана на Мария Магдалена не била оженена за Исус Христос официално, но им се родили дъщеря Синтия и синове Петър и Павел!
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всичките попски бурки на снимката - да заминават на София прайд :)))
28
3
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 1 седмица
Защото гласувахте за този кмет
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че да не е единствената? В парламента виждаме публична демонстрация на много грехове наведнъж всеки ден
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо кметът на София Терзиев ДС е разрешил това извращение в центъра на града?
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПОДКРЕПЯМ СВЕТИЯ СИНОД!
24
0
 
9
 
! Отговори
3737 преди 1 седмица
Много внимание се отделя по темата и така им съдействаме.
23
0
 
10
 
! Отговори
До Руси 8 преди 1 седмица
Сложих един плюс, но мисля, че Светият Синод всяка година излиза с позиция против София прайд а не само сега. В допълнение съм съгласен с края на изявлението - Молим Всеподателя Бога, Който не иска смъртта на грешника, но да се отвърне от пътя си и да бъде жив (Йез. 33:11), да даде покаяние и вразумление на всички, да им прости съгрешенията и да ги спаси по Своята велика милост и човеколюбие".
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Галя сигурно вече се е обадила и утре ще започнат да обясняват как биле разбрани неправилно и лично ще водят гей парада . Напълно възможно
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Исторически спомени: "С кремъклийка пушка, с проста сопа, с дървен кръст на врата, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!"
20
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз съм потомък на Зевс, Орфей, Дядо Коледа и синовете му Болг и Брем. Потомък съм на Александър Велики. Потомък съм на Исус и Диана, на всички Римски Императори, Спартак, на Рода Дуло по цялата Земя, на Паисий Хилендарски, Раковски, Ботев, Левски, Петър Дънов. Потомък на цялото Бяло Братство на планетата Земя!.. и не си спомням някой от тях да е пиел Хапчета и ходил на Лекар. Пиели сме Ракийка и вдигната високо за Здраве - чаша с Червено Вино! Наздраве!
19
9
 
4
 
! Отговори
Soli Invicto преди 1 седмица
Поклонете се на Непобедимото Слънце Кокорчо! Императорът на Слънцето Кокорчо е вашият жив Бог и Господар! О, Кокорчо, Светлина на целият свят, върховен жрец на Слънцето! Олимпийски бог Аполо, Хелио, Кокорчо!
18
18
 
3
 
! Отговори
Ханс преди 1 седмица
Тука е земята на Тангра, тия пишман Батман-и да си одят у москалията...
17
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички Арийски държави - България, Швайцария, Бавария, Унгария и Иран са потомци на рода Дуло - потомци на Исус и Диана. В Иран до покоряването му от исляма народа е вярвал в Зороастризма - Звездите. Ние Българите сме ХОРА, играеме Хоро и пееме заедно в Хор в името на Бог Хор - Загрея(Слънцето) като се появи на ХорИзОнта на Връх ХорБел на Рилските Езера - (преименуван от исляма на Мойсей Аллаха, Муса Аллах - Мусала) и затова сле ХорИстиЯне - Хора на Истината - Исус Христос!
16
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слава на Иисуса Христа - Бога наш! "...защото езикът на селянина му е даден, не - за да плещи, а - за да лиже ботуша на господаря си... и ако той не лиже господарския ботуш, езикът му следва да бъде изтръгнат!..."
15
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тия мъже защо са с рокли.